Udendørs IP WiFi-kamera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° synsvinkel

Varekode: 52-002
1.992,00 kr 1.192,00 kr Pris ekskl. moms: 993,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Udendørs IP WiFi-kamera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° synsvinkel. Det er et sikkerhedskamera vandtæt og modstandsdygtigt over for UV-stråling.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Udendørs IP WiFi-kamera iSensor Patio - High Definition + roterende 240 ° synsvinkel. Det er et sikkerhedskamera vandtæt og modstandsdygtigt over for UV-stråling. Det er et selvinstallerende sikkerhedssystem, der ikke kun er designet til indendørs brug, men også til udendørs brug, fordi takket være dets emballage er helt modstandsdygtigt over for vand og UV-stråling. Kameraet er primært velegnet til husholdninger til at overvåge hus udefra . Det kan f.eks. Installeres på husets ydervæg og overvåge indgangen, parkering og haven eller ethvert andet sted, hvor du vil have et overblik over, hvad der sker.

Det kan bruges som et dørklokkekamera på døren, fordi det har en indbygget mikrofon til tovejskommunikation. Installation er meget enkel. Efter download af Amaryllo-applikationen med understøttelse af Android-operativsystemet og iOS fra Google Play, vil det guide dig gennem installationen af IP-kamera. Applikationen indeholder forskellige sensoropsætninger, så du kan indstille IP-kamera efter dine behov. Med applikationen er enheden parret med en WiFi-router, og sikkerhedssystem er aktiveret. Kameraet husker op til 4 forskellige WiFi-netværk , så det er ikke et problem med overførsel og ændring af brugen.

Hjem IP-kamera iSensor gårdhave vandtæt og UV

Komplet kommunikation leveres via ikke-tilgængelig 256-bit kryptering. Kvalitet, sikkerhed og hastighed for transmission af video og lyd er derfor på det højeste niveau. Via applikationen kan du se live transmission af kameraet i HD-opløsning 1280x720. Når forvrængning af lydsensor eller bevægelsessensor udløser kameraet den skarpe alarm, tænder den lyse LED-belysning, og du modtager besked og billedmeddelelse via applikationen til din mobiltelefon. Du kan starte live transmission for at se, hvad der sker. Efter indstilling kan du gemme videoer eller fotos i den indbyggede 4 GB hukommelse.

Kameraet har en indbygget motor, der gør det muligt at bevæge sig op til 170 °. Objektivet har en rækkevidde på 70 °. Sammen kan de dække synsvinklen op til 240 °, så du kan overvåge hele det rum, hvor kameraet er installeret. Kameraet tilbyder ikke aktiv nattesyn med IR-LED, men det har indbygget lys, der fungerer som et nattlys, hvis du vil se live-kamerabilledet. Valgfri funktion, der forbedrer billedkvaliteten, er kompensation for baggrundslys.

hjem IP-kamera iSensor gårdhave kamera bevægelse

Hjem-IP-sikkerhedskamera drives kontinuerligt via mikro-USB og AC / DC-adapter. Strømforbruget er kun minimalt 1A / 5V, så hvis det er nødvendigt, kan du strømforsyne det gennem POWERBANK på steder, hvor du ikke har adgang til elnettet. Virksomheden Amaryllo tilbyder mulighed for justerbar ekstern lagring på sine servere . Det tilbyder gratis 3-dages opbevaring af alarmvideoer. Hver alarm registreres i 10 sekunders længde og gemmes på eksternt lager. Dette er nok til at finde ud af, hvad der skete, og at have videobeviser. Amaryllo tilbyder også muligheden for at aktivere 30-dages eller 365-dages service, der giver ekstern lagerplads på deres servere til dine videoer og fotos. Sættet indeholder de ekstra funktioner. Pakken kan testes i en 30-dages prøveversion. Aktivering af tjenesten leveres i fire enkle trin ved hjælp af vedlagte instruktioner og QR-kode. Denne service leveret af Amaryllo er opkrævet.

Bermudian IP-sikkerhedskamera til ekstern lagring

Funktioner:

plus Trådløs IP-sikkerhedskamera, der er resistent over for vand og UV-stråling
plus Betragtningsvinkel op til 240 °
plus Bevægelses- og lydsensor med tovejs lydtransmission
plus Indbygget 8 GB hukommelse
plus Live video stream med mulighed for 4x digital zoom
plus Sender meddelelser om afbrydelsen af din mobiltelefon

Specifikationer:

Billedsensor: 1/4 "CMOS
Opløsning: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Synsvinkel: 70 °
Vinkel ved at dreje kameraet 170 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Hukommelse: indbygget 8 GB
Videosikkerhed: 256 bit kryptering
Netværksprotokoller: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Indbygget mikrofon: Ja
Bevægelsessensor: Ja
Lydsensor: Ja
Audio: indbygget tovejs mikrofon
Afsendelse af meddelelser til enheden, besked og billeder: Ja
Natsyn: Natsyn leveres på basis af LED-belysning, når alarmen starter
Strøm: 1A / 5V strømforsyning med USB-forbindelse
Sekundær strømforsyning: forbindelse via POWERBANK
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Mål: højde 12 cm, diameter 3,6 cm
Driftstemperatur: 0-35 ° C
Vægt: 150 g

Indhold:

1x hjemme-IP-sikkerhedskamera
1x Micro USB-kabel
1x AC / DC adapter
1x installationsmateriale (skruer)
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu