Intelligent IP-sikkerhedskamera ATOM med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Varekode: 52-005
2.632,00 kr 1.992,00 kr Pris ekskl. moms: 1.660,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Intelligent IP-sikkerhedskamera ATOM med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing af mennesker og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Intelligent IP-sikkerhedskamera ATOM med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing og synsvinkel 360 ° - CES Innovation Awards. Det har indbygget tovejs lyd- og videostreaming i fuld HD- kvalitet, som gør det muligt at bruge det som et sikkerhedskamera til hjemmet, babymonitor eller interaktiv PET-scanner til dit kæledyr. Ansigtsgenkendelse giver kameraet mulighed for at genkende et menneskeligt ansigt. Når bevægelsen registreres, starter kameraet alarmen og sender besked med et foto. Derefter forsøger kameraet at registrere ansigtet, og når det styres, sender det billedet af menneskets ansigt.

Enheden registrerer kun menneskelige ansigter. Det reagerer ikke på dyr eller andre livløse genstande. Bevægelsesdetektering understøttes også med funktionen til at spore personen eller personerne i kameraets synsvinkel. Servomotor tillader kameraet at rotere og spore bevægelsen hos den opdagede person. Du kan derefter starte en live stream og kommunikere med en person via tovejslyd for at finde ud af, hvad der skete. Kameraet har en bevægelsesdetektion og funktion til overvågning af detekterede objekt inden for 12 m.

Dette er virkelig TOP-smart kamera, der opnåede de specielle CES Innovation-priser på markedet for digitale kameraer.

Hjemme-IP-kamera med bevægelsesdetektering og ansigt

Kameraet har IR-nattesyn med en afstand på 5 m, PIR-bevægelsessensor og to lydsensorer. Med live stream kan du bruge endda 4x digital zoom. Det er et selvinstallerende sikkerhedssystem, der er designet til indendørs brug. Kameraet er primært velegnet til husholdninger, til overvågning af hus, lejlighed, børn og kæledyr, men det kan også bruges på kontoret eller ethvert andet sted, hvor du vil have et overblik over, hvad der sker. Installation er meget enkel. Efter download af Amaryllo-applikationen med understøttelse af Android-operativsystemet og iOS fra Google Play, vil det guide dig gennem installationen af IP-kamera.

Applikationen indeholder forskellige sensoropsætninger, så du kan indstille IP-kamera efter dine behov. Med applikationen er enheden parret med en WiFi-router, og sikkerhedssystem er aktiveret. Kameraet husker op til 4 forskellige WiFi-netværk , så det er ikke et problem med overførsel og ændring af brugen. Det er muligt at forbinde andre kameraer fra Amaryllo til en applikation. Du vil have sikret flere rum, og du kan skifte mellem kameraer.

sikkerhedskamera med ansigtsgenkendelse og synsvinkel 360

Komplet kommunikation leveres via ikke-tilgængelig 256-bit kryptering. Kvalitet, sikkerhed og hastighed for transmission af video og lyd er derfor på det højeste niveau. Via applikationen kan du se live transmission af kameraet i HD-opløsning 1920x1080. Når forvrængning af lydsensor eller bevægelsessensor udløser kameraet den skarpe alarm, tænder den lyse LED-belysning, og du modtager besked og billedmeddelelse via applikationen til din mobiltelefon. Du kan starte live transmission for at se, hvad der sker. Efter indstilling kan du gemme videoer eller fotos på det indbyggede 32 GB hukommelseskort. Tovejs lyd giver dig mulighed for at kommunikere eksternt. Kameraet har en indbygget motor, der gør det muligt at bevæge sig op til 360 °, så du kan overvåge hele det rum, hvor kameraet er installeret. Valgfri funktion, der forbedrer billedkvaliteten, er kompensation for baggrundslys.

hjemme-IP-kamera FHD-samling med adapter

Hjem-IP-sikkerhedskamera drives kontinuerligt via mikro-USB og AC / DC-adapter. Strømforbruget er kun minimalt 2A / 5V, så hvis det er nødvendigt, kan du strømforsyne det gennem POWERBANK på steder, hvor du ikke har adgang til elnettet. Virksomheden Amaryllo tilbyder mulighed for justerbar ekstern lagring på sine servere . Det tilbyder gratis 3-dages opbevaring af alarmvideoer. Hver alarm registreres i 10 sekunders længde og gemmes på eksternt lager. Dette er nok til at finde ud af, hvad der skete, og at have videobeviser.

Amaryllo tilbyder også muligheden for at aktivere 30-dages eller 365-dages service, der giver ekstern lagerplads på deres servere til dine videoer og fotos. Sættet indeholder de ekstra funktioner. Pakken kan testes i en 30-dages prøveversion. Aktivering af tjenesten leveres i fire enkle trin ved hjælp af vedlagte instruktioner og QR-kode. Denne service leveret af Amaryllo er opkrævet. Google tilbyder gratis lagerplads på 15 GB, og du kan oprette forbindelse via appen og din Google-konto.

Bermudiske træk ved

Funktioner:

plus Trådløst IP-sikkerhedskamera med IR-nattesyn
plus Ansigtsgenkendelse og sporing af den opdagede person
plus PIR-sensor og 2x lyd med tovejs lydtransmission
plus Brug af microSD-kort op til 32 GB
plus Bevægelsesdetektering og sporing af detekteret objekt inden for 12 m
plus Sender meddelelser om afbrydelsen af din mobiltelefon

Specifikationer:

Billedsensor 1 / 2,7 "CMOS
Opløsning: 1920x1080 Full HD 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Kameravinkel ved at dreje kameraet: 360 °
Videokomprimering: H.264, MJPEG
Hukommelse: microSD-kort op til 32 GB
Videosikkerhed: 256 bit kryptering
Netværksprotokoller: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Indbygget mikrofon: Ja
Ansigtsgenkendelse: ja (sporing af opdagede personer + database med ansigter)
Bevægelsessensor: PIR bevægelsessensor
Lydsensor: 2x lydsensor
Audio: indbygget tovejs mikrofon
Afsendelse af meddelelser til enheden, besked og billeder: Ja
IR nattesyn: 8x IR LED
Strøm: 2A / 5V strømforsyning med USB-forbindelse
Sekundær strømforsyning: forbindelse via POWERBANK
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Mål: 90x90x100 mm
Driftstemperatur: 0-35 ° C
Vægt: 250 gram


Indhold:

1x hjemme-IP-sikkerhedskamera
1x Micro USB-kabel
1x AC / DC adapter
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu