Udendørs IP-sikkerhedskamera Atom AR3S med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing med 360 ° - CES Innovations Award 2017

Varekode: 52-006
3.992,00 kr 3.192,00 kr Pris ekskl. moms: 2.660,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Udendørs IP-sikkerhedskamera Atom AR3S med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing og synsvinkel på 360 °.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Udendørs IP-sikkerhedskamera Atom AR3S med ansigtsgenkendelse + automatisk sporing med synsvinkel op til 360 ° - CES Innovations Award 2017. Dette kamera er designet til udendørs brug, såsom overvågning af huset (hoveddør og omgivelser). Takket være funktionen til at rotere 360 ° vandret og 108 ° lodret er det i stand til at overvåge et bredt område. Motondetekteringen leveres af tre sensorer, en foran kameraet og to på bagsiden. Takket være sensorenes layout er det som om kameraet endda kan se op til bag kameraet. Efter detektering af bevægelse gennem sensoren drejer kameraet straks i den ønskede retning og fokuserer på indtrængeren i det overvågede område. Linse kan genkende ansigt og menneskelig bevægelse og følger løbende op med hans bevægelse. Derefter sender den en advarselsmeddelelse med billede på din mobiltelefon (tablet) om afbrydelse af det overvågede område. Kameraet har et stik til netværksforbindelse, hvorigennem det kan forbindes til din router via kabel og ikke kun via en wifi-forbindelse.  

Optagelsen af kameraet gemmes i henhold til dine indstillinger, enten i din egen sky, eller du kan bruge lagerpladsen ved at oprette forbindelse til din Google-konto til Google Disk, hvor du har 15 GB ledig tilgængelig. Opsætning og forbindelse til din Google-konto er let og foretages direkte via applikationen Amaryllo. En anden mulighed er at forbinde Atom-kameraet direkte til Amaryllo-selskabens sky, der tilbyder gratis opbevaring af videoer på sin server til arkivering de sidste 24 timer og tre dages opbevaring af 10 sekunders advarselsalarmer ved detektion. Andre arkiveringsprogrammer er opkrævet.

sikkerhed udendørs kamera med bevægelsesdetektering og ansigt

Sikkerhedskamera ATOM AR3S har en indbygget tovejs lyd- og videostream er i Full HD- kvalitet, hvad der giver dig mulighed for at bruge det som en videobeskyttelse. Ved at registrere bevægelse foran husets kamera starter videostrømmen på din mobiltelefon og via tovejslyd kan du kommunikere med en person foran kameraet. Ansigtsgenkendelsesfunktion giver kameraet mulighed for at genkende et menneskeligt ansigt. Ved alarmen sender kameraet en alarm med et foto, der registrerer bevægelse. Derefter forsøger kameraet at registrere ansigtet, og når det registrerer det, sender det billedet af en persons ansigt. Enheden registrerer kun menneskelige ansigter. Det reagerer ikke på dyr eller andre livløse ting. Bevægelsesdetektering understøttes også af funktionen til overvågning af en person eller personer i kameraets synsområde. Servomotor giver kameraet mulighed for automatisk at rotere og spore bevægelsen for den registrerede person. Kameraet har en bevægelsesdetekteringsfunktion og overvåger detekterede objekt inden for 12 m.

Dette er virkelig TOP-smartkameraet, der opnåede den prestigefyldte pris CES i år 2017 inden for innovationer på markedet for digitale kameraer.

Beskyttelse IP-kameraer

Kameraet har IR-nattesyn med 4 IR-lysdioder inden for 5 m, 3x PIR-bevægelsessensor og lydsensor. Ved live transmission kan du bruge 4x digital zoom. Det er et selvinstallerende sikkerhedssystem, der er designet til udendørs såvel som indendørs brug. Kameraet er især velegnet til overvågning af omgivelserne og indgangsdøren til huset, men kan også bruges til at overvåge opbevaring, gateways, overvågning af objekter og ethvert andet sted, hvor du vil have et overblik over, hvad der foregår. Installation er meget enkel. Efter download af applikationen Amaryllo med understøttelse af Android OS og iOS via GOOGLEPLAY vil du blive guidet gennem hele installationen af IP-kamera.

Applikationen indeholder forskellige indstillinger af sensorer, der giver dig mulighed for at indstille IP-kameraet efter dine behov. Via applikationen er enheden parret med en WiFi-router, og sikkerhedssystemet er aktivt. Kameraet husker op til 4 forskellige Wi-Fi-netværk, så du kan oprette forbindelse til en række routere, og i tilfælde af fejl i en forbindelse, vil det oprette forbindelse til et andet Wi-Fi-netværk, der er gemt i hukommelsen og er inden for dets rækkevidde. I applikationen er også i stand til at tilslutte yderligere kameraer fra Amaryllo. Så du kan dække flere placeringer og skifte mellem kameraer.

Sikkerhedskamera med ansigtsgenkendelse og synsvinkel 360

Komplet kommunikation via utilgængelig 256-bit kryptering. Kvalitet, sikkerhed og hastighed for transmission af video og lyd er derfor på det højeste niveau. Via applikationen kan du se live transmission af kameraer i Full HD-opløsning på 1920x1080. Ved forstyrrelse af lyd- eller bevægelsessensoren starter kameraet skingrende alarm, og du modtager tekst- og billedalarmer via appen på din mobiltelefon. Du kan starte live transmission for at se, hvad der sker. Tovejs lyd giver dig mulighed for at kommunikere eksternt. Kameraet har en indbygget motor, der gør det muligt at bevæge sig 360 °, så du kan overvåge hele det område, hvor kameraet er installeret.

UDENDØRS IP-sikkerhedskamera fhd-samling med adapterR 3 repræsenterer applikationsindstillinger

Udendørs IP-sikkerhedskamera drives permanent via mikro-USB og AC / DC-adapter. Med det medfølgende beslag kan du installere det i loftet, hvor det får den bedste udsigt i området 360 °. Amaryllo-firmaet tilbyder med kameraet en mulighed for justering af ekstern lagring på sine servere. Det tilbyder en gratis service til 3 dages alarmvideoopbevaring. Hver alarm optages på eksternt lager i 10 sekunders video. Dette er nok til at finde ud af, hvad der skete, og du har videobeviser.

Amaryllo tilbyder også muligheden for at aktivere tjenesterne i en 7-dages, 30-dages eller 365-dages service, der giver ekstern lagring på deres servere til dine videoer og fotos. Andre funktioner er også inkluderet i pakken. Du kan teste pakken i en 30-dages prøveperiode. Aktivering af tjenesten er tilgængelig i fire enkle trin ved hjælp af vedlagte instruktioner og QR-kode. Denne service leveret af Amaryllo er opkrævet. Google tilbyder gratis lagerplads 15 GB, og du kan oprette forbindelse til det via appen og din Google-konto.

atom AR applikationsfunktioner

Funktioner:

plus WiFi-sikkerhed IP-kamera med IR-nattesyn
plus Ansigtsgenkendelse og sporing af opdaget person
plus 3x PIR og lydsensor med tovejs lydtransmission
plus Mulighed for at forbinde gratis Google-lager med en kapacitet på 15 GB data
plus Bevægelsesdetektering og sporing af opdaget person inden for 12 meter
plus Forbindelse via Wi-Fi-netværk eller via et netværkskabel

Specifikationer:

Billedsensor: 1 / 2,7 "CMOS
Opløsning: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Digital zoom: 4x
Vinkelbillede ved roterende kamera: 360 °
Videokompression: H.264, MJPEG
Hukommelse: indbygget 8 GB
Videosikkerhed 256 bit kryptering
Netværksprotokoller: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Indbygget mikrofon:
Ansigtsregistrering: ja (sporing af registreret person med database med ansigter)
Bevægelsessensor: 3x PIR bevægelsessensor
Lydsensor: lydsensor
Audio: indbygget tovejs mikrofon
Afsendelse af meddelelser til enheden, tekst og billeder: Ja
IR Night Vision: 4 IR LED
Spænding: 12V / 3,75A DC
IP-beskyttelse: IP66 vandtæt, støvtæt
Operativsystem: iOS 7 og nyere, Android 4.1 og nyere
WiFi: Trådløs MIMO 2x2 2,4 GHz 802,11 b / g / n
Mål: 130x110x63 mm
Driftstemperatur: -30 til 50 ° C
Vægt: 0,8 kg


Indhold:

1x udendørs IP-sikkerhedskamera
1x Pude til fastgørelse af kameraet i loftet
1x AC / DC adapter
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu