Unicorn flyde til pool - XXL legetøj

Varekode: 201-005
680,00 kr 600,00 kr Pris ekskl. moms: 500,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Unicorn float til pool - XXL legetøj er et nødvendigt supplement, som du skal have med dig ved hver sommerferie.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Hvorfor er vi det bedste?

Over 35.000 YT-abonnenter Over 1.000 YT video anmeldelser 10 millioner visninger
Professionel rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Unicorn float til pool - XXL legetøj er et nødvendigt supplement, som du skal have med dig ved hver sommerferie. Det garanterer al opmærksomhed i dit kvarter og giver dig den perfekte kombination af afslapning og sjov på vandet. Glem en klassisk, diskret oppustelig pude, og tag denne gang et eksklusivt stykke , som du nyder en sjov sjov i et vand i de varme sommermåneder. Skal du på ferie til havet eller søen? Glem ikke at tage denne stilfulde oppustelige pude for at få opmærksomhed, men primært vil du opleve smileysituationer og mindeværdige eventyr med familie og venner. Hvornår skal jeg have det sjovt, hvis ikke i sommerferien? De store dimensioner og det originale design af den oppustelige pude sikrer, at du vil være centrum for opmærksomhed ved hver vandfest. En fantastisk oppustelig pude Pegasus, som du og dine venner vil elske.

Oppustelige poollegetøj til børn og voksne til svømning i vand enten til havet eller til poolen - store stilfulde oppustelige puder. Nyd sommeren i god stil!

XXL oppustelige pegas

Opret en unik æstetisk og sjov atmosfære derhjemme med det enorme flydende dyr i din pool. Takket være den overdimensionerede størrelse tilbyder den oppustelige pude masser af plads til to voksne for at nyde afslapning, solbadning og vand sjov med din partner. Den oppustelige pude er velegnet til at tilbringe en tid ved poolen, søen, stranden eller i haven som liggestol. XXL oppustelige puder har også fundet deres plads i berømthedens verden, hvor de er meget favorit og populære, da de er garantien for den rigtige underholdning. De er lavet af PVC-kvalitetsmateriale af høj kvalitet og inkluderer to greb, der er lette at håndtere, til manipulation og uregelmæssig kørsel på vandet.

pegas oppustelige

I e-shop har vi flere modeller af disse sjove oppustelige boliger til rådighed, så du har den enestående mulighed for at vælge det bedst egnede og nyde sommeren i en fantastisk stil.

Specifikationer - Unicorn oppustelig båd:

  • Materiale: PVC af høj kvalitet
  • Mål: Længde 2,4 m, Bredde 2,3 m, Højde 1,3 m
  • Vægt: 2,7 kg

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu