Flamingo oppustelig kopholder - mini oppustelig

Varekode: 201-015
96,00 kr Pris ekskl. moms: 80,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Flamingo oppustelig kopholder - en mini oppustelig, så alle kan slappe af med en afkølet drink i hånden. Mini pool flydende drinksholder.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Flamingo oppustelig kopholder - en mini oppustelig , så alle kan slappe af med en afkølet drink i hånden. Minipoolens flydende drinksholder følger med tiden og de nyeste trends. Den oprindelige indehaver vil sætte liv i enhver fest. Den oppustelige holder i form af en flamingo er detaljeret og dens grafiske bearbejdning har et meget behageligt indtryk på øjet. Den muntre holder i form af en flamingo vil blive elsket af alle, der søger efter en praktisk løsning på fraværet af en drink i sommersæsonen. Hver voksen, teenager eller barn vil virkelig sætte pris på det.

Flamingo - Oppustelige kopholdere

flamingo oppustelig kopholder flydende

Den originale Flamingo gummibåd vil gøre dine varme sommerøjeblikke ved havet mere behagelige.

Den oppustelige holder i form af en flamingo har en lang række anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den til at opbevare en dåse alkoholholdig eller ikke-alkoholisk drik, et glas uimodståelig juice, en krukke drink eller is eller en flaske koldt vand. Den praktiske flydende kopholder udmærker sig ved sin sejhed. Det vil overvinde selv de hårdeste bølger i havet. Du kan tage den med dig ikke kun til poolen, men også til stranden, til havet, til søen, til jacuzzien. Kort sagt, det er brugbart altid og overalt.

oppustelig flamingo til kopper som holder

En ihærdig flamingo vil endda give sit liv for din drink :)

Flamingo kopholderen er super kompakt, så du altid kan have den med dig overalt. Den passer fint i en strandtaske, og du har stadig masser af plads til overs. Den charmerende drinksholder udmærker sig ved sine materialer af høj kvalitet og slidstærke overflade. Flamingoen vil indeholde den drink, du tilbereder. Du behøver aldrig bekymre dig om din drink, den er i en stabil position, så den bør ikke spilde, men du skal være forsigtig. Nyd en sommer fuld af sjov med din yndlingsdrink lige i poolen.

Flydende pool oppusteligt minihjul i form af en flamingoflamingo kopholderPool oppustelig til kopper i form af en flamingo

Specifikationer:

  • Materiale: PVC
  • Farve: pink


Pakkens indhold:

1x Oppustelig kopholder i form af en flamingo

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu