Oppustelig til voksne - Hvid påfugl

Varekode: 201-009
632,00 kr 472,00 kr Pris ekskl. moms: 393,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Oppustelig til voksne - Hvid påfugl. Det sørger for at skabe en tropisk atmosfære, uanset hvor du tager det, mens det tjener til afslapning og nydelse af vandet.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Oppustelig til voksne - Hvid påfugl. Det sørger for at skabe en tropisk atmosfære, uanset hvor du tager det, mens det tjener til afslapning og nydelse af vandet. Tag et klassisk diskret oppusteligt sæde af, og tag denne gang et eksklusivt stykke , som du nyder en sjov sjov i et vand i de varme sommermåneder. Skal du på ferie til havet eller søen? Glem ikke at tage denne stilfulde oppustelige ring for at få opmærksomhed, men primært vil du opleve smileysituationer og mindeværdige eventyr med familie og venner. Hvornår skal jeg have det sjovt, hvis ikke i sommerferien? De store dimensioner og det originale design af den oppustelige pude sikrer, at du vil være centrum for opmærksomhed ved hver vandfest. En fantastisk oppustelig båd, som du og dine venner vil elske.

Oppustelige ringe i vandet, enten i havet eller poolen - enorme stilfulde oppustelige ikke kun for børn eller for to. Nyd sommeren i god stil!

oppusteligt sæde i poolen
Opret en unik æstetisk og sjov atmosfære derhjemme med det enorme flydende dyr i din pool. Takket være den overdimensionerede størrelse giver den oppustelige ring masser af plads til to voksne til at nyde afslapning, solbadning og vand sjov med din partner. Det oppustelige flydesæde er velegnet til at tilbringe en tid ved poolen, søen, stranden eller i haven som liggestol. XXL oppustelige flyde har også fundet deres plads i berømthedsverdenen, hvor de er meget favorit og populære, da de er garantien for den rigtige underholdning. De er lavet af PVC-kvalitetsmateriale af høj kvalitet og inkluderer to greb, der er lette at håndtere, til manipulation og uregelmæssig kørsel på vandet.

I vores e-shop har vi flere modeller af disse sjove oppustelige flyderinge til rådighed, så du har den enestående mulighed for at vælge de mest egnede oppustelige og nyde sommeren i god stil.

Specifikationer - oppustelig hvid påfugl:

  • Materiale: PVC af høj kvalitet
  • Mål: Længde 1,9 m, Bredde 1,6 m, Højde 1,5 m
  • Vægt: 2,7 kg

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ter

Oppustelig til voksne - Hvid påfugl

Tereza Hofmannová svare

Hvad er dens bæreevne?

Oversat fra: cs
Cool Mania

Oppustelig til voksne - Hvid påfugl

Mario Bruchanik svare

God dag
Omkring op til 90 kg.

Oversat fra: cs
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu