Twinkly Squares - LED-programmerbar firkant 6x (20x20 cm) - RGB + BT + Wi-Fi

Varekode: 78-084
1.912,00 kr 1.272,00 kr Pris ekskl. moms: 1.060,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Twinkly Squares - LED-programmerbar firkant 6x (20x20 cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP-kontrol.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Twinkly Squares - LED programmerbar firkant 6x (20x20cm) 8x8=64 pixels - Twinkly Squares RGB + BT + Wi-Fi med APP kontrol. Denne revolutionerende LED-lysfirkant bringer en unik belysningsdekoration til vores hjem ved hjælp af den mest moderne teknologi. Lysene styres via en mobil app , der er kompatibel med både Android og iOS. Denne pakke indeholder en controller - Wi-Fi/Bluetooth tilslutning og kontrol og 6 lyse firkanter, der hver måler 20x20cm. Der er 64 LED-lys 8x8 pixels på en firkant. Justerbare RGB-lys II. generation af Twinkly Squares.

Design LED lys firkantet på væggen farvet RGB - LED Twinkly Squares 6x 64 stk LED'er

programmerbar firkant - blinkende firkanter 6 stk

Enhederne kommunikerer med hinanden trådløst ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-lysenheder på én gang eller 4000 LED'er med det samme lysmotiv og mønster. Du kan skabe dine egne fantastiske animationer, som vil fylde og oplyse hele rummet. Strimlen er designet til indendørs brug - IP20 beskyttelse .

LED-lys dekorative firkanter - TWINKLY SQUARES (64 lys på en firkant)

LED lys firkanter - blinkende firkanter

Lyslisten består af 64 stykker LED-lys, der passer til enhver dekoration. RGB-dioden betyder, at LED -lys kan lave en RGB-lysskærm med 16 millioner farver . Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specialudgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

Smuk lysdekoration - sæt dine egne farver, animationer og temaer af LED-lys sammen til flere LED-enheder

oplyst dekoration til lejligheden - led lysende firkant

Din dekoration kan skabes fra flere enheder og forskellige former . Vil du have en lyskæde på væggen, en farvet ramme og en LED stjernekaster på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Skab din egen scene og styr den på én gang med et fælles lystema.

vægdekoration - led lys firkantet

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan styre den med det samme. Selve applikationen kortlægger lygternes layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

oplyst led smart firkant - på væggen

Universal LED lys ornament styret via en mobil applikation til Android og iOS

mobilapplikation - glimt

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og mere. Timerfunktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk i henhold til en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

glimtende applysstyringsapplikation via mobiltelefonwifi led firkantet

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE vil din lysdekoration reagere på musikken, der spilles i rummet, lyset vil ændre sig og skifte til musikkens rytme i henhold til de indstillede parametre. Der er en række mønstre og temaer til rådighed til at vælge "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musikkens rytme, da den grafiske equalizer danser med det samme ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

twinkly musik - USB-enhedsdongle

Funktioner:

plus 64 lysdioder på én firkant
plus Styring via mobilapplikation
plus Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse
plus RGB lys - skala 16 mil. farver
plus Universal brug
plus 6 LED-firkanter i pakken


Specifikation:

Model: TWQ064STW-07-BEU
Antal dioder: 64 pr. kvadrat
Holdbarhed: IP20
Forbindelse: Wi-Fi, Bluetooth
Mål på den oplyste del: 20x20cm
LED type: RGB
Pærelevetid: over 30.000 timer


Pakkens indhold:

6x LED lys firkant med 64 dioder
1 x manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu