Vi har opnået: Kvalitetscertifikat EN ISO 9001: 2008

Media Leaders Ltd. præler med det internationalt anerkendte kvalitetsstyringssystemets certifikat CMS EN ISO 9001: 2008

En af de vigtigste mål for Leaders Media Ltd. er at opnå den højeste kundeservice kvalitet. Vi fokuserer på at løbende forbedre alle aktiviteterne af vores organisation. Vi arbejder konsekvent med at nå vores mål inden for produkt- og tjenestekvaliteten i overensstemmelse med internationale kvalitetsstandarder. Resultatet af vores bestræbelser er anerkendelsen af kvaliteten af alle vores leverede tjenester. Dette er ikke kun i tilfælde af de onlinebutikker, som drives af Media Leaders Ltd. men også blandt vores kunder. Derudover har vi fået internationalt anerkendte kvalitetscertifikat. Kundetilfredshed og interessenternes tilfredshed samt løbende forbedring er afgørende for vores langsigtede succes.

EN ISO 9001: 2008 har et specifikt krav til at implementere et kvalitetsstyringssystem, hvor en organisation skal demonstrere sine evne til at konsekvent levere produkter, som opfylder kundernes krav. Derudover skal der være fokus på at øge kundernes tilfredshed gennem effektiv andvendelse af systemet, herunder processer til at opnå kontinuerlig forbedring af dette system. Alle krav om at opnå de internationale standard gælder generelt for enhver organisation, uanset dens type, størrelse og produkttyper.

Certifikatet bekræfter, at kvalitetssystemet fra Media Leaders Ltd. er i overensstemmelse med kravene i kvalitetssystemet EN ISO 9001: 2008

iso certificiate