LED-lys firkantet Smart - ekstra 3x (20x20 cm) - Twinkly Square RGB + BT + WiFi

Varekode: 78-080
872,00 kr 632,00 kr Pris ekskl. moms: 526,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

LED-lys firkantet Smart​ ekstra 3x (20x20 cm) 8x8 = 64 pixels - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi med kontrol via APP.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

LED-lys firkantet Smart​ yderligere 3x (20x20cm) 8x8 = 64 pixels - Twinkly Squares RGB + Bluetooth + WiFi med styring via APP. Denne revolutionerende LED-lyskæde bringer en unik lysdekoration til vores hjem ved hjælp af den nyeste teknologi. Lysene styres via en mobilapplikation, der er kompatibel med Android, iOS . Denne pakke indeholder en controller - Wi-Fi/Bluetooth tilslutning og styring og 3 lyse firkanter, der hver måler 20x20cm. Der er 64 LED-lys på 8x8 pixels på hver firkant. Justerbare RGB-lys af II. generation Twinkly Squares.

Ekstra LED lysende firkant til vægfarve RGB - LED Twinkly Squares 3x 64 stk LED

blinkende firkanter led-lys

Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-lysenheder på én gang eller 4000 LED'er med det samme lysmotiv og mønster. Du kan skabe dine egne fantastiske animationer, som vil fylde og oplyse hele rummet. Strimlen er designet til indendørs brug - IP20 beskyttelse .

Lette dekorative firkanter - TWINKLY SQUARES (64 stykker lys på en firkant)

led firkant til belysning

Lyslisten består af 64 stykker LED-lys, der passer til enhver dekoration. RGB-dioden betyder, at LED -lys kan lave en RGB-lysskærm med 16 millioner farver . Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specialudgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

Smuk lysdekoration - sæt dine egne farver, animationer og LED-lysmotiver sammen til flere LED-enheder

led glødende firkant

Din dekoration kan skabes ud fra flere enheder og forskellige former . Vil du have en lyskæde på væggen, en farvet ramme og en LED stjernekaster på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Skab din egen scene og styr den på én gang med et fælles lystema. led vægdekoration

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan styre den med det samme. Selve applikationen kortlægger lygternes layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

smart led firkant på væg

Universal LED lys ornament styret via en mobilapplikation til Android og iOS

blinkende mobilapplikation

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og mere. Timerfunktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk i henhold til en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

glimtende ansøgningstyring af lys via mobiltelefonwifi led strip

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE vil dit juletræ reagere på musikken, der spilles i rummet, lyset vil ændre sig og skifte til musikkens rytme i henhold til de indstillede parametre. Der er en række mønstre og temaer til rådighed til at vælge "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musikkens rytme, da den grafiske equalizer danser med det samme ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

glimtende musik

Funktioner:

plus 64 lysdioder på én firkant
plus Styring via mobilapplikation
plus Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse
plus RGB lys - skala 16 mil. farver
plus Universal brug
plus 3 LED-firkanter i pakken


Specifikation:

Model: TWQ064STW-03-BAD
Antal dioder: 64 pr. kvadrat
Holdbarhed: IP20
Forbindelse: Wi-Fi, Bluetooth
Mål på den oplyste del: 20x20cm
LED type: RGB
Pærelevetid: over 30.000 timer


Pakkens indhold:

3x LED lys firkant med 64 dioder
1x manual

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu