Brugerdefinerede LED-skjorter - 30x pakke

Varekode: 01-053-30
6.960,00 kr 6.312,00 kr Pris ekskl. moms: 5.260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Brugerdefinerede LED-skjorter - 30x pakke - vi producerer 30 stykker blinkende LED-t-shirts til dig med det medfølgende logo og mønster nøjagtigt efter dine behov.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Brugerdefinerede LED-skjorter - 30x pakke - vi producerer 30 stykker LED-t-shirts med det medfølgende logo eller grafiske design nøjagtigt efter dine behov. Med denne LED-skjorte får du helt sikkert et godt marketingværktøj til at promovere dine forretningsaktiviteter.

Brugerdefinerede lys-skjorter - hjælp til at promovere dig selv eller din virksomhed. Forestil dig dit logo eller grafiske design på disse uforglemmelige t-shirts! Du får en utrolig opmærksomhed fra de andre for hvad som helst, hvad du gerne vil promovere på disse unikke T-shirts.

brugerdefinerede ledede t-shirts fabrik

Opret dine egne LED-skjorter - besøg www.led-t-shirts.eu

Med blinkende skjorter er meget mere udtryksfulde end standardtrykte t-shirts. Dit logo vil blinke ved alle dine kunders begivenheder. Fantastisk til souvenirs, fantastisk til salgsfremmende aktioner og forskellige begivenheder.

brugerdefinerede skjorter


Følg disse trin, hvis du er interesseret.

1. Trin: For den endelige prisberegning af 30 stk. Brugerdefinerede LED-skjorter, skal du angive nøjagtige størrelser på t-shirts (S - XXXL) og leveringsland til beregning af forsendelsesomkostninger.

2. Trin: Vi har brug for dit logo eller grafikdesign til brugerdefinerede LED-panelanimationer i høj opløsning (ideel i kurver).

3. Trin: VI forbereder animationen af ​​brugerdefineret LED-panel med dit logo eller grafikdesign og sender dig via e-mail i en GIF-fil til bekræftelse.

4. Trin: HVIS du er enig i animation af LED-panelet, sender vi dig data til forudbetaling. Vi accepterer PayPal eller bankoverførsel.

5. Trin: Når vi har modtaget betalingen, starter vi med produktionsprocessen. Det tager normalt 14 - 21 dage - det afhænger af den samlede mængde bestilte stykker brugerdefinerede ledede t-shirts.

6. Trin: Når vi er færdige med produktionen af ​​de tilpassede LED-t-shirts, sender vi dig en pakke med din ordre til leveringsadressen med 1. klasses posttjeneste, og vi sender dig sporingsnummeret. Så du kan spore din pakke online.

Vi leverer tilpassede LED-skjorter over hele verden. Vi har kunder i 31 lande i verden.

Hvis du er seriøst interesseret, send os dine krav til brugerdefinerede blinkende t-shirts direkte på [email protected]

brugerdefineret ledet t-shirt brugerdefinerede blinkende skjorter eller mere ..

!!! Vær venlig at bemærke, at der er virksomheder fra Kina, der producerer meget billige brugerdefinerede ledede t-shirts med BILLIGERE materialer, og derfor er varerne ofte defekte, og lyset er mindre udtryksfuldt !!!

VI sælger kvalitetsdefinerede ledede t-shirts med FINEST materialer. Desuden tilbyder vi en 2-ÅRS GARANTI. Vi har CE- og ROHS-certificering af vores produkter. Vores firma har et internationalt anerkendt kvalitetsstyringssystemcertifikat ISO 9001: 2008 - Klik for mere info

brugerdefinerede ledede t-shirts

LED Shirts specifikation:

  • Fremstillet af 100% bomuld. T-shirts af høj kvalitet er kun i stand i sort farve.
  • Ledpanel er fastgjort til skjorten gennem Velcro-lynlås - muliggør nem afmontering af panelet.
  • Mini-pakke eller kontrolenhed (hvor batteriet er isat) kan tages ud på grund af vask af t-shirt.
  • Mini-pakke er udstyret med kontakten ON / OFF og følsomt rullehjul - du kan vælge enten høj eller lav følsomhed.
  • Batterier: 4 x AAA (medfølger ikke)

Hvis dit firma ønsker at øge brandbevidstheden, er vores blinkende LED-skjorter en god tilføjelse til din marketingstrategi. De er virkelig effektive marketingværktøjer til kampagner og begivenheder og skiller sig virkelig ud i mængden, uanset hvor du bruger dem!

brugerdefinerede ledede t-shirts

FAQ om LED T-shirts

Hvordan virker det?
Der bruges den elektroluminescerende teknologi til at få dem til at blinke. LED-panel er lavet af tyndt papir og fleksibelt materiale. Det betyder, at hvis du bruger denne t-shirt, har du det nøjagtigt det samme som hvis du bruger klassisk t-shirt. Lydsensorteknologien kan lyse med enhver lyd, støj eller musik. LED-panel er fastgjort til T-shirten gennem en velcro-lynlås. Mini kontrolboks leveres separat, og den kan spændes fast på dit bælte. Du kan tænde / slukke-knappen i mini-kontrolboksen (inverter) for at kontrollere lysene og lydfølsomheden.

Hvordan får den strøm, og hvor lang tid fungerer den?
Den drives af 4 AAA 1,5V batterier. Batteristrømmen kan vare i 10-14 timer afhængigt af brugen eller afhængigt af batteriets mærke.

Hvordan kan jeg vaske dem?
De ledede t-shirts kan let vaskes. Tag bare LED-panelet af med ledninger fra t-shirten, og fjern batteripakken.

Nogle referencer til brugerdefinerede LED-t-shirts:

pepsi brugerdefineret ledet t-shirtbrugerdefineret ledet skjorte rcn

redbull brugerdefinerede ledede skjorterHerbalife brugerdefinerede ledede skjortere-jazero

John Gallen
John Gallen "Vi er meget tilfredse med ledede t-shirts med vores virksomheds logo. Vi kan anbefale dette firma, gode servis og perfekte produkt."
adela afsender
Adala afsender "Custom ledede t-shirts opfylder nøjagtigt vores krav om nyt marketingværktøj. Hurtig levering, perfekt kommunikation fra sælger."
Peter Kniebel Peter Kniebel "Mit firma er på udkig efter leverandør af lysende t-shirts med vores logo, og vi fandt dette firma. Vi tog en stor beslutning, da vi bestilte det. Perfekt værdi for pengene og kvalitet er meget meget god."
eugen malik Eugen Malik "Vi er et marketingfirma og har mange klienter, som vi tilbyder promo- og marketingtjenester til. Vores kunder kan lide ledede t-shirts, vi fandt dette produkt virkelig nyttigt for at tiltrække opmærksomhed fra potentielle kunder."
eva sklalska Eva Skalska "Perfekt samarbejde, hurtig levering og stor værdi - TOP Sælger !!!"

Brugerdefinerede ledede t-shirts videoer, du kan finde på vores YT-kanal - YouTube Youtube

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu