LED T-shirt med programmerbar tekst via smartphone - GLUWY

Varekode: 01-102
680,00 kr Pris ekskl. moms: 566,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

LED T-shirt ✅ med programmerbar tekst via Smartphone - GLUWY med mulighed for at programmere enhver rullebesked, animation eller effekter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

LED T-shirt med programmerbar tekst via smartphone - GLUWY med mulighed for at programmere enhver rullebesked, animation eller effekter . Den eneste begrænsning er din egen fantasi. Vær anderledes og lav en original T-shirt til daglig brug . Vi bringer dig en revolutionerende digital T-shirt med små lysdioder, der er forbundet med en mobilapp, der giver dig fuld kontrol over T-shirten, og det er op til dig, hvilken besked du vil programmere.

Det er en nyhed, der bringer en unik måde at være anderledes og samtidig få opmærksomhed, men hovedsagelig ikke at være almindelig. T-shirt er designet til at bryde grænserne for din digitale kreativitet , så du kan gå ud på gaden hver dag i en unik T-shirt . Også velegnet til salgsfremmende aktiviteter - hvis din virksomhed ønsker at øge brandbevidstheden , er vores tekst LED T-shirts en god tilføjelse til din marketingstrategi. De er et effektivt marketingværktøj til kampagner og skiller sig virkelig ud i mængden, uanset hvor du bruger dem!

LED-besked programmerbar GLUWY T-Shirt er et godt marketingværktøj til at promovere dine forretningsaktiviteter.

T-shirt med LED-bluetooth-skærmledet t-shirt med programmerbar Bluetooth-tekst

Download bare en mobilapplikation (understøttelse af Android OS) til din smartphone, så kan en sjov starte. Efter parring af digital T-shirt med din smartphone via Bluetooth har du flere programmeringsfunktioner for t-shirt. Du kan programmere enhver tekst , tegne et billede , vælge en af de tilbudte animationer eller aktivere en musik equalizer, der vil være aktiv baseret på optagelse af lyde omkring din smartphone.

Skriv den tekst, der skal vises, eller træk din grafik over din smartphone

T-shirt med programmerbar tekst via BluetoothBluetooth-tekst-t-shirt

Vælg din animation, eller aktiver musikudligningen

T-shirt med programmerbar tekstLed T-shirt med programmerbar bluetooth

T-shirten er genopladelig med et konventionelt mikro-USB-stik , så det vil ikke være et problem at oplade den når som helst og hvor som helst. Producenten anbefaler, at du oplader T-shirten cirka 75 minutter, før den bruges. Unik digital T-shirt tilbyder også en behagelig iført , da den er lavet af 100% polyester af kvalitet, hvilket bekræfter dens vandtæthed og derfor ikke er et problem for dig at blive våd.

LED GLUWY T-Shirts - en ny dimension af hi-tech T-shirts designet til alle mennesker, der har deres egen stil og ønsker at være anderledes.

lys ismode

Funktioner:

plus Programmerbarhed - tekst, animationer, tegninger, aktiv equalizer
plus Kontrol via mobilapp
plus Genopladelig med micro USB
plus Behagelig iført
plus Vandtæt

bluettoth programmerbare trickegenskaber

Specifikationer:

Strømforsyning: DC 5V
LED-paneldimensioner: 240 mm x 73 mm
Antal lysdioder: 210
Indbygget Li-ion-batteri: 500 mAh (varer 6-8 timer)
Antal rækker: 7
LED-farve: hvid
Farve på T-shirt: sort
Materiale i T-shirt: 100% polyester

størrelse bord besked t-shirts

FAQ

HVORDAN VIRKER DET?

Elektroluminescerende teknologi anvendes her. LED-panel er lavet af tyndt og meget fleksibelt materiale. Det betyder, at hvis du bruger denne skjorte, har du nøjagtig den samme følelse som når du bruger en klassisk polyester-t-shirt. Mini-kontrolenheden fås i bunden af T-shirten, hvor du nemt kan tænde og slukke for tekst-LED-panelet. Når den er tændt, aktiveres Bluetooth automatisk, og LED-panelet lyser.

HVORDAN TÆNDES LED-PANELET, OG HVOR LANG SKINNER LYSET?

LED-panelet er drevet af et indbygget 500mAh batteri og per opladning kan skinne op til seks timer. Opladning sker via USB-porten, når den tilsluttes via en konventionel 5V-adapter eller USB-kabel til din computer.

HVORDAN RENGER jeg LED-T-SHIRTEN?

LED-T-shirten kan let rengøres, men kun håndvask. Du behøver ikke frakoble elektroniske komponenter, de er tilpasset til kontakt med vand.

ER TEKST-LED-PANELET PÅ T-SHIRTEN SYNLIG I DAGSLYSET?

Ja! LED-tekstpanelet på T-shirten er lavet af elektroluminescerende materiale ved hjælp af de stærke lysdioder. Dette betyder, at den programmerede tekst stadig er synlig i dagslyset, og om natten er indtrykket endnu mere effektivt.

Pakken indeholder:

1x Programmerbar LED T-shirt
1x USB-kabel
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (8)

99%