Vinkøler i form af tønde - 40 liter / 15 flasker

Varekode: 62-009
3.992,00 kr Pris ekskl. moms: 3.326,64 kr
udsolgt Vi beklager, men dette produkt er i øjeblikket udsolgt.
Ja! Vi sender til US

Vinkøler i form af tønde - 40 liter / 15 flasker. Den eksklusive vinkøler i designet af en trætønde tiltrækker ved første øjekast.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Vinkøler i form af tønde - 40 liter / 15 flasker. Den eksklusive vinkøler i designet af en trætønde tiltrækker ved første øjekast. Eksperter anbefaler servering af vine med den rigtige temperatur, og det vil ikke være et problem med det integrerede digitale panel. Du kan nemt indstille en nøjagtig temperaturregulering til afkøling af din vin, så den kan serveres ved den optimale temperatur.

Minikøleskab i form af en tønde til perfekt afkøling af dine yndlingsdrikke. Et af de væsentligste træk ved drikkevarer, ikke kun alkoholholdige drikkevarer, er deres temperatur under servering. Dette er den sværeste ting at nå i de varme sommerdage. Perfekt efterligning af træ giver et behageligt antikt indtryk. En kapacitet på op til 40 liter er nok til at afkøle til ca. 15 drikkevarer. Dette vinkøleskab vil blive værdsat især af vinelskere.

Minikøleskabe til perfekt køling af vores yndlingsdrikke. Gør dit liv lettere - dette lille køleskab til vin, drikkevarer osv. Passer perfekt ind i haven eller hyttens interiør eller som et køleskab til biler. Mini bærbare køleskabe af forskellige slags til salg - billigt kan du købe online i vores e-shop. Kvalitetsbehandling og en passende pris.

køleskab i form af en tønde

Specifikationer:

Type: BC-40
Volumen: 40 liter / 15 flasker
Afkøling: 18-25 ° C under omgivelsestemperatur
Materiale: Plastik
Mål: 475 (øvre diameter) x 600 (midterdiameter) x 780 (højde) mm
Vægt: 15,9 kg

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu