Spy earpiece - Induktionssløjfe med 9V batteri

Varekode: 09-006
600,00 kr Pris ekskl. moms: 500,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Spy earpiece - Induktionssløjfe med 9V batteri, du kan købe online i vores e-shop. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Spy-ørestykket - Induktionssløjfe med 9V batteri - alle kender situationen i dit liv, når du ville sætte pris på, at nogen kunne rådgive dig eller hjælpe dig i vanskelige situationer og uden at nogen vidste om det. Det er lavet til studerende under test, eksamen, de handlende under forretningsmøder og til andre situationer

Invisible spy earpiece Agent 008 er en revolutionerende enhed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til nogen eksternt ved hjælp af din mobiltelefon eller walkie-talkies, men uden at nogen ved om det. Princippet er ret simpelt, bare indsæt trådløst spionørestykket i øret, som med sine små størrelser næsten er usynligt, hæng induktionssløjfen på halsen, gennem hvilken signalet induktivt transmitteres trådløst til ørestykket, hvor signalet konverteres til stemme . Induktionssløjfe skal forbindes via kablet til din mobiltelefon gennem hovedtelefonindgangen. Det er nødvendigt at indstille lydstyrken i telefonen til maksimum. Samtidig skal du bruge 2x 9V batteri til effektiv signaloverførsel til spionhøretelefonen.

Vi anbefaler kunder ikke at købe billige efterligninger af dårlig kvalitet af spionørestykket gennem ubekræftede sælgere.

Garantien for spionørestykket - 24 måneder. Ekspert rådgivning og service.

Spy-øretelefoner er formet til at passe ind i trommehinden - for at være iøjnefaldende. Det er lavet af ikke-giftigt materiale. Invisible spy earpiece Agent 008 til salg til en god pris, du kan købe online i vores e-shop. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

usynlig spion ørestykket

Funktioner af spion ørestykket
• Professionelt design, fremragende lydkvalitet
• Ergonomisk design, behagelig håndtering
• Batteri: 1,55V (SR 416SW 337) Batterilevetid op til 5 timer
• Dimensioner: 3x5x7mm
• Arbejdsfrekvens: alle frekvenser


Spion ørestykketilbehør
- Spion ørestykket
- Batteri: 1,55 V.
- Ekstern mikrofon
- Induktionssløjfe på nakken
- Jackstik til mobiltelefon
- Manual på EN-sprog
- 2 stk 9V batterier nødvendige (medfølger ikke)

spion ørestykket

Hvorfor købe spionteknologi gennem vores butik?

Vi er en direkte importør og distributør af spionteknologi med mange års erfaring. Vores krav til behandling og forbedring af produkter konsulterer vi direkte med producenten. Hvert produkt, der er inkluderet i salget, vil bestå indgangskvalitetskontrollen og først derefter rangeres vores tilbud af spionprodukter.

Vores tests viser, at vores solgte teknik er mere effektiv og har en længere levetid sammenlignet med konkurrencedygtige produkter. I tilfælde af uventede tekniske problemer forsøger vi hurtigst muligt at løse situationen mod kundetilfredshed.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (1)

30%
30%
Denis

Erfaring

Kobberkablet som sidder rundt om halsen skal være for tæt på øret (eller ørestykket i det) for at kunne høre lyden, det er ikke pengene værd
Oversat fra: sk