Spy earpiece Agent 007 + Bluetooth-pen

Varekode: 09-009
1.200,00 kr Pris ekskl. moms: 1.000,00 kr
udsolgt Beklager, men dette produkt er udsolgt. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Spy ørestykket med Bluetooth-pen til salg, du kan købe online i vores e-shop til en acceptabel pris. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Alle kender situationen i dit liv, når du vil sætte pris på, at du afbryder nogen, beder om hjælp i en vanskelig situation og uden at nogen ved om det. Det er lavet til studerende under testning, forhandlerne under forretningsmøder og til andre situationer.

Spy earpiece Agent 007 med Bluetooth-pen er en revolutionerende enhed, der giver dig mulighed for at oprette forbindelse til nogen eksternt via din mobiltelefon eller radio, men uden at nogen ved noget om det. Princippet er ret simpelt, det er nok at indsætte wireles-spionørestykket i øret, og takket være dets lille størrelse er det virkelig ikke synligt, og at bruge specialdesignet Bluetooth-pen , gennem hvilken signalet sendes trådløst til øret, og derefter omdannes sgnal til stemme. Induktionsspredning er nødvendig for at oprette forbindelse til din mobiltelefon (gennem kablet). Det er nødvendigt at indstille telefonopkaldets lydstyrke til maksimum.

Spy-ørestykket er designet til at passe nøjagtigt ind i øret - det betyder, at de er helt iøjnefaldende. Den er lavet af ikke defekt materiale. Trådløst spionørestykke - med Bluetooth-pen til salg, kan du købe online i vores e-shop til en acceptabel pris. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

trådløs ørestykket


Egenskaber ved spionørestykket
• Professionelt design, fremragende lydkvalitet
• Ergonomisk design, behagelig manipulation
• Batteri: 1,55 V (337 SR 416SW) Batterilevetid op til 5 timer
• Dimensioner: 3x5x7mm
• Arbejdsfrekvens: alle frekvenser


Tilbehør til spionørestykket
- Spion ørestykket Agent 007
- Bluetooth-pen
- Bluetooth-adapter til opladning af pen

trådløst headset

!!! En sælger er ikke ansvarlig for misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at blive fortrolig med betingelserne (de rigtige, tekniske forskrifter, meddelelser osv.) For drift med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu