Professionel bærbar trådløs spiondetektor

Varekode: 09-034
1.032,00 kr Pris ekskl. moms: 860,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Professionel bærbar trådløs spiondetektor (video og lyd) fremragende sikkerhedsværktøj til beskyttelse af privatlivets fred og din sikkerhed

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Professionel bærbar trådløs spiondetektor (video og lyd) fremragende sikkerhedsværktøj til beskyttelse af privatlivets fred og din sikkerhed. Vær sikker på at ingen ser dig, ingen prøver at komme til hemmelige oplysninger, der kan skade dig. Den nyeste spiondetektor registrerer enhver kilde til fejl, skjulte kameraer og andre spionenheder.

anti spion detektor

Den teknologi, der bruges i trådløs spiondetektor, giver dig mulighed for at opdage enhver fælde. Styring er meget let , bare drej på knappen, og detektoren starter sit arbejde. Efter et øjeblik afslører det alle enheder, der fungerer på basis af radiobølger. For højere nøjagtighed ved søgning er detektor udstyret med finjustering og med visning af ti LED-indikatorer, der viser, hvor langt du er fra kilden.

bezdrotovy Plošticová detektor

Produkt Specifikationer:

Frekvens: 1 MHZ-8000 MHZ, grundlæggende detektionsområde 20 MHz, 6000 MHz
Ansvarsområde: 10-20 m
Indikeringstilstand: 10 graders LED-søjlediagram (med stigende alarmlyd)
Strømforsyning: 9V batteri (inkluderet)
Driftstid: 120 minutter
Vigtigste produktmål: 120x62x23mm (LxBxH)

Pakkeindhold:

  • Antispiondetektor
  • Batteri
  • Antenne
  • brugervejledning

Hvorfor købe spionteknologi fra os?

Vi er en direkte importør og distributør af spionteknologi med mange års erfaring. Vores krav til behandling og forbedring af tilbudte produkter konsulterer vi direkte med producenten. Hvert produkt, som vi inkluderer i salget, skal bestå indgangskvalitetskontrol, og først derefter er inkluderet i vores tilbud om spionprodukter.

Vores tests viser, at vi sælger den teknik, der er mere effektiv og har en længere levetid sammenlignet med konkurrerende produkter. I tilfælde af uventede tekniske problemer forsøger vi at løse situationen hurtigst muligt mod kundetilfredshed.

!!! En sælger er ikke ansvarlig for misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at blive fortrolig med betingelserne (de rigtige, tekniske forskrifter, meddelelser osv.) For drift med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu