GSM RF-bugdetektor

Varekode: 09-003
384,00 kr Pris ekskl. moms: 320,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

GSM Bug detector til salg kan du købe online i vores e-shop til acceptabel pris. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

GMS RF-bugdetektor er en enhed, der fungerer som en GSM-detektor, hvad enten det er fejl eller et hvilket som helst trådløst signal i dit hjem, på kontoret eller andre steder.

Denne specialdesignede enhed finder også ud af, om din mobiltelefon ikke er aflyttet. Hvis enheden opfanger udsendelsessignalet, begynder det at fløjte eller vibrere, og de grønne lysdioder vil tænde for at skinne i henhold til signalets intensitet.

GSM-detektor fungerer på alle GSM-frekvenser inklusive trådløse kameraer. Du kan nemt finde ud af, om nogen i dit område snakker i telefonen, eller om din telefon er under nogens manipulation. Blinkende, fløjtende eller vibrerende skal være kontinuerligt mindst ca. 1 minut eller mere, og det er moreless sikkert, at der sendes data eller lydsignal via din telefon. Enheden kan uden problemer opdage trådløse kameraer, lyttefejl eller andre trådløse enheder. GSM-detektor til salg kan du købe online i vores e-shop til acceptabel pris. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

gsm-detektor

Enheden understøtter også tilslutning af hovedtelefoner, hvis du har brug for at udføre en lydløs detektion, det vil sige uden lyd. Registreringsområdet for GSM-signal er op til 10 M (afhængigt af styrken af detekterede GSM-signal).

Frekvensområde: 860-965MHZ (GSM); 1805-1880MHZ (DCS); 1930-1990MHZ (PCS)

!!! En sælger er ikke ansvarlig for misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at blive fortrolig med betingelserne (de rigtige, tekniske forskrifter, meddelelser osv.) For drift med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu