GSM-pendetektor for bugs

Varekode: 09-002
352,00 kr Pris ekskl. moms: 293,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

GSM Pen-detektor af bugs til salg til en god pris, du kan købe online i vores e-shop. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Det er en pen, der fungerer som en GSM-detektor, uanset om der er fejl eller noget trådløst signal i dit hjem, på kontoret eller andre steder. Denne specialdesignede pen finder også ud af, om din mobiltelefon ikke er aflyttet. Hvis pennen opfanger udsendelsessignalet, begynder den gule LED at blinke (skinne).

Denne enhed fungerer på alle GSM-frekvenser inklusive trådløse kameraer. Du kan nemt finde ud af, om nogen i dit område snakker i telefonen, eller om din telefon er under nogens manipulation. Blinkende skal være kontinuerligt mindst ca. 1 minut eller mere, og det er moreless sikkert, at der sendes data eller lydsignal via din telefon.

gsm-detektor ploštíc pero

GSM- pendetektor, trådløs enhed registrerer frekvenserne 900/1200/1300 og 2400/2600 / 3000MHz. Registrerer trådløse signaler inden for en rækkevidde på 10 meter. Dit privatliv er allerede beskyttet, intet vil overraske dig. Pennen har også UV-lys til kontrol af pengesedler. Jo mere du nærmer dig VF-signalet, det farvede lys bliver stærkere. GSM-pendetektor til bugs til salg, du kan købe online i vores e-shop til acceptabel pris. Se på vores tilbud og find det, du leder efter.


Specifikation GSM-pendetektor af bugs:

1. batteri: 4,5 V, ved hjælp af LR-44 x 3 stk (inkluderet)
2. detektivudgang: LED blinker (lampens farve-LED)
3.Detektivinduktionstitul: 100MHz ~ 3GHz (frekvensen under 900MHz fanges også af enheden, men senderen skal have mindst 200 mA strålingsydelse)
4. arbejdsforbrug: 30uA
5.Blinkende LED-strøm: 1mA
6. Betjeningsinstruktioner
7.Detektormål: 146x 10 mm Φ. kompakt størrelse
8.Pakke dimensioner: 178x38x18mm kompakt størrelse

!!! En sælger er ikke ansvarlig for misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at blive fortrolig med betingelserne (de rigtige, tekniske forskrifter, meddelelser osv.) For drift med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu