Wifi-kamera i solbriller HD med mulighed for LIVE-streaming via internet

Varekode: 10-119
1.080,00 kr Pris ekskl. moms: 900,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Wifi-kamera i solbriller HD med understøttelse af microSD-kort op til 64 GB mulighed for at se live streams over internettet.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Wifi-kamera i solbriller HD med understøttelse af microSD-kort op til 64 GB og mulighed for at se LIVE-streaming via internettet. Alle disse funktioner gør kameraet i solbriller til en ideel enhed til optagelse af video med lyd, uanset hvor du er. Hvis du har brug for at optage samtalen, mødet eller bare for at optage oplevelser fra en ferie eller til forskellige sportsgrene, er disse briller med HD-kamera designet til dig.

Stilfulde briller med HD-kvalitetsbillede og mulighed for LIVE-streaming via Internettet.

Wifi-briller har forbindelse til routeren, eller efter oprettelse af adgangspunkt kan du forbinde briller til din mobiltelefon og tablet. Ved live streaming kan fire brugere tilsluttes dine briller og se live streaming, uanset hvor du er i verden. Fordelen er, at du registrerer nøjagtigt, hvad du kan se med, mens dine hænder er fri, især under sportsaktiviteter eller på ferie, hvor de også vil beskytte dig mod solen. Briller med et kamera kan styres med applikationen P2PLiveCam via lokalt Wi-Fi-netværk, når de parres med din mobiltelefon eller tablet. Applikationen understøtter Android-operativsystem og iOS og kan downloades fra Google Play eller iTunes. En anden mulighed er at forbinde det via lokalt WiFi-netværk til din bærbare computer eller pc. Der er ikke noget lettere og mere praktisk end kameraet integreret i briller. Optagelsen af kameraet gemmes direkte i briller på microSD-kort op til 64 GB (medfølger ikke).

solbriller med HD-kamera wifi

Når du er parret med din telefon eller tablet, kan du ændre kamera- eller fotokameraindstillingerne. Du kan vælge video HD 1080x720Pat 25fps eller 640x480P ved 25fps. Videoer gemmes på microSD-kortet i ASF-format, og når de optager via lokalt WiFi-netværk eller internettet, gemmes de i AVI-format. Posten fra kortet kan du forhåndsvise i programmet, der kan downloades gratis VLCPlayer eller SMPlayer. Briller kan også bruges som sikkerhedskamera. Sæt dem for eksempel på bordet, så linsen kan overvåge det område, du har brug for, og gennem applikationen kan du indstille bevægelsesdetektering. Alarmen giver dig besked via billedbeskeder, når bevægelse registreres, og videoen optages på microSD-kort, så kan du downloade den til din mobiltelefon. Bevægelsesdetektering er effektiv op til 6 m. Live video streaming og videooptagelse er med lyd. Mikrofonen er i stand til at optage lyd op til 4 m. Applikationen har også en funktion, der tillader cyklisk optagelse, hvilket betyder, at når kortet er fuldt, fjerner det automatisk ældste poster og registrerer nye.

solbriller med HD-kamera via wifi

Ved hjælp af 64 GB microSD-kort kan det optage op til 64 timers video i HD-opløsning 1280x720P. Indbygget batteri har en kapacitet på 250 mAh pr. Opladning og optager 25 minutters optagelse. Briller kan også tilsluttes POWERBANK, så du kan forlænge videooptagelsens varighed med tilsluttet eksternt batteri (f.eks. Når POWERBANKs kapacitet er 2500 mAh, er optagetiden op til 4 timer). Kamera i solbriller kan også tilsluttes en permanent strømforsyning via USB-strømadapteren. Objektivet har en synsvinkel på 120º, så du kan overvåge et stort område.  

Brillerne har også en LED-diode, der udfører, så du kan orientere dig selv i fuldstændigt mørke. Denne praktiske belysning vil du sætte pris på i mange situationer.


Funktioner:

plus Wifi-kamera skjult i briller
plus HD-opløsning med mulighed for LIVE-streaming via Internettet
plus Bevægelsesregistrering og afsendelse af alarmmeddelelser.
plus Brug af microSD-kort op til 64 GB
plus Muligheden for strømforsyning gennem POWERBANK
plus Wifi-forbindelse via et lokalt netværk ELLER forbindelse via en router

specifikationer:

Videoopløsning: 1280x720P ved 25 fps, 640x480 ved 25fps
Audio: lydoptagelse op til 5 m
Videooptagelsesformat: AFS / AVI
Hukommelse: microSD-kort op til 64 GB kapacitet
Linse: 2 megapixel CMOS
Betragtningsvinkel: 120 º
Forbindelse: USB
Forbindelse via internet: ja
Antallet af forbindelser i live transmission: 4 brugere
Temperaturområde: -20 til +60

Indhold:

1x Wifi-briller med kamera
1x USB-kabel
1x installations-cd
1x Manuel

vigtig besked

Hvorfor købe en spionteknologi gennem vores e-shop?

Vi tester i et par uger hvert nyt produkt og efter den afsluttende inspektion er inkluderet i salget
Vores tilbud er ikke den største på markedet, men vi tilbyder kun produkter testet af os - kvalitet og pålidelige spion produkter
Vi er ikke de billigste, men vores kunder er tilfredse kunder.
Mange års erfaring med salg af spionprodukter (spionkameraer, spionudstyr) mere end 5 års erfaring
Ekspertrådgivning ved installation og justering af produkter (via telefon eller e-mail)
Vi tilbyder 24 måneders garanti på alle produkter og gratis retur inden for 14 dage efter levering
Vores samarbejde slutter ikke med salget, vi tilbyder kvalificeret kundeservice
I tilfælde af krav prøver vi at forkorte behandlingstiden til et minimum (normalt 7-14 dage). Hvis varerne ikke fungerer, forsynes løsningen med en udveksling af et nyt stykke

BEMÆRK: Hvis du finder konkurrerende produkter (med betydeligt lavere omkostninger), der kan have samme design, men brugte komponenter som forstærkere, batterier osv. Kan være en billig (billigere) version af produktet, så de har en betydelig indvirkning om den samlede kvalitet og levetid. Vi anbefaler kunder at overveje rentabiliteten af investeringer og køb også i overensstemmelse med dette faktum.

Produktdiskussion (2)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

lau

kamera wifi briller

laura svare

Er det muligt at have briller med klare glas?

Oversat fra: it
Cool Mania

Wifi-kamera i solbriller HD med mulighed for LIVE-streaming via internet

Mario Bruchanik svare

Hej, kun i denne model: https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p

Oversat fra: it
Mir

direkte dækning

Miroslav Antol svare

venligst, hvordan fungerer livestreamen over internettet? Jeg vil være interesseret i kvaliteten af billedet, muligheden for at oprette forbindelse til enheden samt lagring af optagelser. Tak skal du have.

Oversat fra: cs
Cool Mania

Wifi-kamera i solbriller HD med mulighed for LIVE-streaming via internet

Pavel Kováčik svare

God dag,
Livestreamen fungerer ved at parre kameraet med din wifi-router, der har internetadgang. Så tænder du internettet på din mobiltelefon, og efter at have startet applikationen vil du vide, hvad brillerne scanner i øjeblikket. Er brillerne korrekt forbundet til wifi-routeren, behøver mobiltelefonen ikke være i nærheden af brillerne, men den kan også være i en anden by. Det streamede billede er normalt af en lavere billedkvalitet, end brillerne tillader. Det streamede billede kan via applikationen optages direkte til mobiltelefonen, og brillerne optager også billedet i fuld opløsning (HD 720p) til hukommelseskortet.

Oversat fra: cs
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu