WiFi HD-videokamera i ur med IR-LED

Varekode: 10-077
1.272,00 kr Pris ekskl. moms: 1.060,00 kr
udsolgt Beklager, men dette produkt er udsolgt. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Trådløst spionkamera skjult i uret, IR LED, til at overvåge bygningen i realtid via din bærbare computer, tablet eller smartphone / iPhone.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Trådløst spionkamera skjult i IR-LED-ur til overvågning af bygningen i realtid via din bærbare computer, tablet eller smartphone. Pålideligt Wi-Fi-kamera med god skjulning, det kan være dit kraftfulde værktøj til overvågning af dit hjem eller kontor, når du går ud, hvad der sikrer din personlige og ejendomssikkerhed.

Det har nem betjening, god og hurtig reaktion. Takket være den kontinuerlige strømforsyning behøver du ikke bekymre dig om, at kameraet slukker og mister vigtige øjeblikke. Derudover ligner dette kamera et almindeligt vægur, så ingen tror engang, at der er skjult kamera. Videooptagelse med lyd ved 720p er gemt på et micro SD-kort med understøttelse op til 32 GB

Anbring kameraet på et passende sted til overvågning, og skub kontakten til position "on". På din bærbare computer, tablet, smartphone med Android OS kan du downloade softwaren og tilslutte enheden. Så du kan nemt se online udsendelse af wifi spion kamera. Ved hjælp af unik SOFTWARE kan du indstille funktioner såsom bevægelsesdetektering eller optagelse på et bestemt tidspunkt.

Produkt Specifikationer:

Sensortype: 1/4 "CMOS
Opløsning: 1280x720 (720p), 640 × 480 (VGA), 320 x 240 (QVGA)
Minimum belysning: 0,1LUX
Natsyn: Ja
Hvidbalance: Auto
Driftstemperatur: 10 ° C ~ 50 ° C
Driftsfugtighed: mindre end 90% (ikke-kondenserende)
Strømforbrug: ≤3W
Strømforsyning: DC 5V 2A

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

jan

spørgsmål

jan palinsky svare

Jeg har lige set på dit tilbud Wifi HD kamera i ur + IR LED
Der står blandt andet: Takket være den permanente strømforsyning skal du ikke bekymre dig om, at kameraet aflades på det forkerte tidspunkt.
Hvad er takket være permanent strømforsyning? Som det er ment, er uret ikke direkte forbundet til netværket og har kun et batteri.
Når du optager med et kamera, kan det aflades efter en vis tid.
Tak for dit svar,
Palinsky

Oversat fra: sk
Cool Mania

WiFi HD-videokamera i ur med IR-LED

Pavel Kováčik svare

God dag,
Uret har ikke et indbygget batteri og skal tilsluttes en stikkontakt ved hjælp af en adapter, takket være hvilken det har en konstant strømforsyning, og derfor kaldes en sådan strømforsyning permanent strømforsyning. Fordelen ved sådan en strømforsyning er, at du ikke konstant skal oplade enheden, og du er samtidig sikker på, at enheden ikke bliver afladet på det forkerte tidspunkt.

Oversat fra: sk
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu