Vækkeur med kamera + bevægelsesdetektering

Varekode: 10-008
520,00 kr Pris ekskl. moms: 433,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Vækkeur med kamera + bevægelsesdetektering til salg til en god pris, du kan købe online i vores e-shop. Se vores tilbud og find det, du leder efter.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Vækkeur med kamera + bevægelsesdetektering til salg til en god pris, du kan købe online i vores e-shop. Se vores tilbud og find det, du leder efter.

Så du kan optage, når du trykker på optageknappen eller opsætter automatisk optagelse, når der registreres nogen bevægelse foran kameraet . En ideel løsning til optagelse af det indvendige, udvendige eller bare når du har brug for at kontrollere forvrængningen af rummet eller ved at stjæle dine ting.

Vækkeur med kamera

Dette produkt har høj opløsning (640x480) . Enheden understøtter op til 32 GB micro SD-kort . Denne multifunktionsenhed har flere funktioner som : video, lydoptagelse, induktionsvideo, fremstilling af billeder, webkamera, elektrisk alarmur med arkivopbevaring og batteri med høj kapacitet. C amera med bevægelsesdetektering

Genopladning sker ved tilslutning til en computers USB-port eller ved tilslutning til en hvilken som helst USB-oplader (væg- eller billader). Mini-kamera i IR LED vækkeur optager i tilstand med 30 billeder i sekundet i AVI-format med en opløsning på 1280 * 720 pixels. Kameraet kan tilsluttes med inkluderet USB til pc og kabel, der bruges som en ekstern disk, som giver dig mulighed for at afspille poster på computeren.

Med denne enhed kan du kontinuerligt optage op til 12 timers video og 25 timers lydoptagelser . Du kan optage videoer med en opløsning på op til 2,0 megapixel. Enheden er ideel til at forhindre tyveri og opnå bevis.

Specifikationer:

Pixels: 2 megapixels
Opløsning: VGA 640 * 480
Bevægelsesdetektering
Videoformat: AVI
Rammer pr. Sekund: 30 fps
Vinklen: 72 °
Fotoformat: JPEG 1600 * 1200
Videooptagelsestid ved fuld opladning: 12 timer
Strømforbrug: 130mA / 3.7V
Opbevaringstemperatur: -20-80 °
Driftstemperatur: -10-60 ° C
Luftfugtighed ved drift: 15-85% RF
Hukommelseskorttype: Micro SD-kort op til 32 GB
USB-forbindelse
Opladningstid: ca. 4 timer

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu