Røgalarm kamera Wifi + FULL HD med IR nær LED

Varekode: 10-185
1.192,00 kr Pris ekskl. moms: 993,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

Røgalarm kamera Wifi + FULL HD med IR nær LED er spion skjult kamera til fjernvisning (Android / iOS) vil garantere sikkerhed.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Røgalarm kamera Wifi + Full HD med IR nær LED er spion skjult kamera til fjernbetjening visning (Android / iOS) vil garantere sikkerheden og kontrollen med overvågede område enten i dit hjem eller i et arbejdslokaler. Skjult spionkamera - hold et overblik over, hvad der sker i det rum, du vil overvåge. I dag er det vigtigt, at vi beskytter vores privatliv og det, vi elsker. Konventionelle kameraer bruges stadig ofte, men nogle gange ønsker vi ikke, at kameraet skal være synligt eller for mærkbart. Dette skjulte kamera er placeret i en efterligning af røgsensoren , hvilket sikrer, at ingen vil bemærke det, og du vil optage alt, hvad du har brug for. Spion skjult kamera, som du kan købe online til en god pris direkte i vores butik.

Skjult kamera til din lejlighed har også fordelen ved at se og overvåge, for eksempel dine kæledyr eller børn, mens du er på arbejde - det fungerer ikke så distraherende som konventionelle kameraer og takket være dets design passer perfekt ind i rummet. Takket være 90 graders optagevinkel og vægmontering tager kameraet meget flere billeder, end hvis det fx blev lagt på bordet. Det optager også video med lyd og understøtter micro sd-kort op til 32 GB.

Skjult kamerarøgdetektor - online overvågning af dyr, hus, konferencer eller børn via WiFi.

Skjult kamera røgalarm

Den største fordel er, at dette videokamera har WiFi . Du kan oprette forbindelse til det via den applikation, der er tilgængelig til både Androi og iOS, og du kan nemt se, hvad der sker, uanset hvor du har internetadgang . Du kan også ændre kameraindstillinger eller gemme billeder eller videoer direkte på din mobiltelefon. Spionkameraet optager videoer i Full HD - du kan også ændre kameraets opløsning i indstillingerne via mobilen, hvad der kan gemme data, mens du ser live stream. IR nattesyn forbedrer synligheden under dårlige lysforhold, så du kan se nøjagtigt, hvad der sker, selv uden dagslys. Kameraet i røgalarmen registrerer materiale på et micro SD-kort op til 32 GB. Kameraet kan fungere 1,5 timer, når det er fuldt opladet - men det har den store fordel, at det også kan få strøm direkte fra strømkilden, og det er derfor kun begrænset af størrelsen på hukommelseskortet.

Diskret kamera skjult i efterligningen af ​​røgsensor.

skjult kamera i røgsensor

Tekniske specifikationer:

Opløsning - 1920 * 1080P / 1280 * 720P / 640 * 480P - 25 fps
Videoformat - AVI
Kompression - H.264
Optagevinkel - 90 grader
Bevægelsesdetektering - op til 6 meter
Min. belysning: 0,05luks
Maksimal optagetid - op til 2 timer
Hukommelsestype - Micro SD-kort (medfølger ikke)
Maksimal kapacitet micro SD: 32 GB
Batterikapacitet: 2000mah
Strømforbrug: 260mah / 3,7V

Pakkeindhold:

1x kamera i røgsensor
1x kabel
1x adapter
1x monteringsskinne
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (1)

100%
100%
asdcaqaw

Der er et kamera

Enkel installation
Nattesyn
Godt billede
Sporing gennem appen
Har ikke

En god løsning til en virksomhed eller bolig. Den er upåfaldende og takket være, at den er placeret højt, fanger den meget. Ingen vil genkende, at det er et kamera

Oversat fra: sk