LED natlampe med WiFi Full HD-kamera og vækkeur + 16 GB hukommelse

Varekode: 10-184
1.192,00 kr Pris ekskl. moms: 993,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto
+

LED natlampe i form af månen med WiFi Full HD-kamera og vækkeur + 16 GB hukommelse + digitalt ur, USB genopladeligt.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

LED natlampe i form af månen med WiFi Full HD kamera og vækkeur + 16 GB hukommelse + digitalt ur, genopladeligt USB. Multifunktionel lampe - det er ikke kun belysning, men også et HD WiFi-kamera af høj kvalitet, intimt vækkeur, det har en udsættelses-, dvaletilstand og opvågningstilstand, intelligent dæmpning på flere niveauer, berøringsstyring og genopladelig USB. LED månen natlampe med vækkeur , med digitalt ur har 14 lysdioder med lysstyrkejustering velegnet til soveværelse, børneværelse, kontor eller til rejser. Videokameraet er placeret i midten af lampetoppen, og du vil ikke engang mærke det. Spion skjult kamera, som du kan købe online til en god pris direkte i vores butik.

Det kan drives direkte via et indbygget genopladeligt 1500 mAh lithiumbatteri med op til 48 timers batterilevetid (1,5 timers kontinuerlig optagetid) eller permanent via USB-strømforsyning. Den store fordel ved dette produkt er, at det er multifunktionelt, og ud over nattelampe- og vækkeurfunktionerne har det også et WiFi HD-kamera med fjernbetjening af Wi-Fi, så du kan se livevideo og fotos via mobilappen .

Skjult WiFi 1080p HD-kamera

Det indbyggede kamera understøtter fjern Wi-Fi-visning, så du kan se livevideo og fotos via mobilappen .

Download den gratis "HDeCAM" -app via Google Play Butik (til Android) eller Apple Store (til iOS), og tilslut din enhed til dit WiFi i hjemmet, og se derefter FULL HD-video op til 1080p i realtid. Så selv i dit fravær kan du se, hvad der sker i dit hjem, kontor eller butik. Det understøtter også mini-skjult kamerafotografering, bare arbejd med din smartphone, mens du er hjemme eller udendørs, og du kan nemt tage fotos og derefter gemme eller se dem ved hjælp af et program, som du kan downloade som beskrevet i produktpakken.

bordlampekamera

Lyset fra Moon night lampen kan udsende lys med forskellig lysstyrke for at tilpasse din rytme og humør, hvilket hjælper dig med at falde i søvn og sove komfortabelt. Lampen er lavet af giftfri , energibesparende, lugtfri , miljøvenlige materialer og er velegnet til placering overalt, men især på et natbord. De modulerer dit biologiske ur, som hjælper med at fremme en afslappet søvn og forbedrer dit helbred.

LED natlampe måne med vækkeur og digitalt ur

Unikt patenteret design - simuleret månedesign til tidsvisning. De lange linjer langs nattelampens omkreds repræsenterer timeviseren og de korte prikker repræsenterer minutviserne, såvel som skærmen tjener til en letlæselig digital tidsvisning.

wifi-kamera i natlampe med vækkeur

Fantastisk kombination af LED natlampe og ur - et visuelt behageligt vækkeur med flere elegante funktioner. Den gradvise lysning af lys og lyde giver mulighed for en jævnere opvågnen, især for børn og voksne såvel som for dem, der har meget let søvn.

Sofistikeret sovende tilstand - det intelligente ur begynder at dæmpe inden for 60 minutter fra sidste tryk. Justerbar lysintensitet - med et langt tryk på og hold den nederste knap nede, kan du justere lysstyrken på det ønskede lys, uanset om du skal læse eller inden du sover.

LED-lampen er også en god lyskilde - til børneværelset og er ideel som natlampe på sengebordet. Lyset er SOFT & PRETTY, meget blødt og behageligt, og designet ser flot ud i form af månen. En god løsning til den problematiske opvågning af børn tidligt om morgenen.

Lang batterilevetid - indbygget genopladeligt 1500 mAh lithiumbatteri giver op til 48 timers batterilevetid, når det er fuldt opladet. 14 lysdioder kan arbejde i lang tid, du behøver virkelig ikke oplade lampen meget ofte.

High-end ROHS-certificeret gummieret lampeoverflademateriale , miljøvenligt, behageligt at røre ved og ridsefast. Natteuret har en tidsvisningsfunktion, en alarmfunktion, en justerbar belysningsfunktion, en dvalefunktion, en udsættelsesfunktion, en strømbesparende funktion osv.

Funktioner:

PLUS WiFi skjult HD-kamera i høj kvalitet 1080p
PLUS Natlampe med vækkeur
PLUS Digital og urvisning af tid (i form af lysdioder)
PLUS Vågn op, døs og falder i søvn
PLUS Behagelige vækkeurmelodier med naturlyde
PLUS Månens bløde lys skaber en følelse af harmoni og lykke.

Skjulte kamerafunktioner og specifikationer:

Videoopløsning 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Videoformat og billedhastighed: 25 fps, H.264-komprimering (.AVI)
Fotoopløsning 1920 * 1080 (jpg-format)
Indbygget hukommelse: 16 GB
Understøttelse af tidssynkronisering
Kontinuerlig optagetid 1,5 timer
Fjernvideo via HDeCAM-applikation, fotografering, video mobildetektion
Support til Android, iOS og Windows OS

Natlampe funktioner og specifikationer:

Natlampe + vækkeur + ur
14 lysdioder med lysstyrkejustering
Indbygget genopladeligt lithiumbatteri 1500mAh
Fuld opladningstid: 3,5 timer
Materiale: ABS + PC
Indgang: DC / 5V-1A
Spænding: DC 5V
Opladningsport: Micro USB
Vægt: 170 g
Dimensioner: 128 x 41 x 134 mm

Pakken inkluderer:

1x Natlampe med vækkeur og WiFi-kamera
1x USB-kabel
1x brugervejledning

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu