FULL HD kamera med Wifi P2P i højttaler med bluetooth - mulighed for fjerndrejning af kameraet

Varekode: 10-633
1.272,00 kr Pris ekskl. moms: 1.060,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

FULL HD kamera med Wifi P2P i højttaler med bluetooth - mulighed for fjernkamerarotation + bevægelsesdetektering + Musikafspiller.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

FULL HD kamera med Wifi P2P i højtaler med bluetooth - mulighed for fjernrotation af kameraet + bevægelsesdetektering + Musikafspiller. FULL HD1080P skjult kamera med bred synsvinkel, mulighed for at styre kameraets fjerndrejning 180° . Dette USB wifi spion skjulte kamera med FULL HD 1080p lyd/video opløsning . Du kan fjernstyre linsen på det skjulte hjemmekamera ved hjælp af en applikation på din smartphone (iOS/Android). Sikkerhedskameraet har også bevægelsesdetektering.

kamera i højtaler fuld hd wifi bluetooth


Højttaler med skjult kamera . Dette spionkamera ligner en bluetooth-højttaler og er fuldstændig diskret. Skjult WiFi-kamera med LIVE P2P-internettransmission har intelligent bevægelsesdetektion og push-meddelelser direkte til din smartphone. Når bevægelsesdetektion udløses, sender dette lille skjulte kamera en alarmbesked til din enhed. Når du ikke er i dit hus, vil dette spionkamera være et fremragende skjult sikkerhedskamera, eller som babysitter til dine børns aktiviteter og for deres sikkerhed, eller som en vagthund til at overvåge tyve, ældre mennesker, kæledyr i realtid.

Højttaler med skjult kamera og bevægelsesdetektering


WiFi-spionkameraet med lydhøjttaler kan sende live, optage videoer og tage billeder eksternt. Det skjulte kamera med lyd gemmer automatisk videoen på et micro SD-kort (medfølger ikke), der understøtter Max. op til 128 GB og loop-optagelse. Spionkameraer med lyd og video understøtter online visning af flere enheder på samme tid, du kan dele dine vidunderlige øjeblikke og oplevelser med familie og venner.

WiFi spionkamera med lydhøjttaler 240 graders betragtningsvinkel


Efter at have tilsluttet mobiltelefonen til højttaleren via bluetooth, kan du afspille musik . Kameraet kan optage videoer, selv under afspilning af musik og under opladning. Enheden har en loop-optagelsesfunktion, det vil sige, at hvis hukommelseskortet er fyldt, overskriver det automatisk den ældste fil. Når bevægelse er aktiveret, sender det skjulte kamera en notifikation til din mobil og optager automatisk billeder og videoer, der er gemt på SD-kortet, så du ikke går glip af vigtige oplysninger. Minikameraet forlader automatisk bevægelsesdetekteringstilstand og går i strømsparetilstand, når der ikke er nogen i nærheden. Det indbyggede 3000 mAh batteri giver op til 2 timers drift, men det kan tilsluttes permanent strøm fra netværket via en USB 5V adapter og dermed er batteritiden ikke begrænset.

Den fungerer også som en klassisk bluetooth højtaler

bluetooth højttaler musikafspiller

Specifikationer:

Kameraopløsning 1080p
Opladningstid ca 5 timer
Micro SD-kort understøtter op til 128 GB (medfølger ikke)
Nattesyn: nej
Bluetooth-understøttelse: ja
Loop-optagelse: ja
H.264 kompression
Videoformat: mp4
3,5 mm port til hovedtelefoner
3000 mAh batteri
Systemunderstøttelse: iOS/Android
Mål: 8,12 x 8,12 x 10,16 cm

Pakkens indhold:

1x Bluetooth højttaler med wifi kamera
1 x USB kabel
1 x 3,5 mm lydkabel
1x brugermanual

alarmerende spiontekniker

Hvorfor købe spionudstyr hos os?

Vi tester hvert nyt produkt i flere uger , og først efter den endelige inspektion sættes det til salg
Vores tilbud er derfor ikke det største på markedet , men vi tilbyder kun kvalitets og pålidelige spionprodukter , som vi har testet
Vi er ikke de billigste , men vores kunder er tilfredse kunder . Du kan også se deres anmeldelser på Heureka.cz
Langvarig erfaring med salg af spionprodukter ( spionkameraer , spionteknologi) mere end 12 års erfaring
Ekspertrådgivning under produktinstallation eller opsætning (via telefon eller e-mail)
Vi yder 24 måneders garanti på alle produkter og gratis returnering inden for 14 dage efter levering
Detaljeret tjekkisk manual til brug inkluderet i pakken
Kvalificeret garanti og service efter garanti , så det ender bestemt ikke med salget
I tilfælde af en klage forsøger vi at reducere sagsbehandlingstiden til et minimum (normalt 7-14 dage) . Hvis produktet ikke er funktionelt, er løsningen i form af en ombytning til et nyt stykke

BEMÆRK: Hvis du finder konkurrerende produkter (med en væsentlig lavere pris) , som kan have et identisk design, men de brugte komponenter såsom forstærkere, batterier osv. kan være en lavpris (billigere) version af produktet , dvs. de har en væsentlig effekt på produkternes samlede kvalitet og levetid. Vi anbefaler derfor, at kunderne overvejer fordelen ved at investere og købe med dette i tankerne.

!!! Sælger påtager sig intet ansvar i tilfælde af misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at gøre sig bekendt med betingelserne (love, tekniske forskrifter, dekreter osv.) for drift af produkterne i det givne land !!!

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

And

Kamera app

Andrei Enescu svare

Hej, jeg har bestilt dette kamera før, og jeg kan ikke finde appen i appstore, kan du give mig et link, så jeg ved, om jeg kan bestille et andet

Oversat fra: ro
0
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu