Om os

Vores selskab

Cool-mania er en af de største internetforhandlere af LED Party-produkter og elektroniske gadgets. Grundlagt i 2009, Cool-manias hovedkontor ligger i Slovakiet. Vores forretningsfilosofi er meget simpel: At give forbrugere og virksomheder, alt hvad de gerne vil og hvornår de ønsker det. Vi vil holde aldrig op med at forbedre vores service og vi sætter vores kunder - samt deres behov - først.

cool-mania hold

Media Leaders PLC. har et internationalt anarkendt certifikat på en godkendte kvalitetsstyringssystem ISO 9001:2015.

iso-certifikat media leaders

Produkter

Vi tilbyder vores kunder tusindvis af produkter, og vores liste over produktkategorier og produkttilbud vokser hver dag. Cool-mania-kunderne ved godt, at de får alt til de bedste priser. Vi har et eksklusivt tilbud på et stort udvalg af produkter som Led, gadgets, gaver, bil, spion, mode og mange flere. Derudover tilbyder vi også andre seje produkter såsom LED-t-shirts, Glow El-ledninger og så videre.

Vores gode forhold til alle de store leverandører betyder, at vores kunder altid finder specielle tilbud på varme produkter fra hver produktsektion. Og for at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige produkter gør vi det let at finde tilgængelighed, priser, anmeldelser og vurderinger.


Ydelser

Hos Cool-mania har der altid været fokus på at hjælpe kunder med at spare deres tid og penge. Derfor har vi investeret i at opbygge et websted, som giver mulighed for at sikkert og uafhængigt administrere alle konti. Det er det autoriserede selvbetjeningssystem som fungerer døgn rundt. Dette system sikrer, at vores kunder holdes tilfredse og vores priser fortsætter med at være konkurrencedygtige .

cool mania adresse

cool mania butik butik cool mania e-shop cool mania