Quack - Andebeskyttende næse til hunde

Varekode: 200-009
240,00 kr Pris ekskl. moms: 200,00 kr
Det tilbyder vi snart.

Kvak - andebeskyttende næse til hunde. Sæt et snude på din hunds hoved, og du har en venlig firbenet and.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Kvak - andebeskyttende næse til hunde. Japanerne kom op med ideen om, hvordan man ændrer den traditionelle brutale hundes læbe til noget behageligt og harmløst. De skabte en sjov næseparti til hund ved navn Quack, som er i form af ænder. Sæt et snude på din hunds hoved, og du har en venlig firbenet and.

andeparti

I den samlede effekt vil du helt sikkert opnå, at din hund vil se harmløs ud, men bestemt vil du give en fornemmelse på en tur, fordi folk vil undre sig og have det sjovt på andedyren, især børn vil helt sikkert blive glade. Lad os bare håbe, at din hund ikke bliver for fornærmet på grund af dette tilbehør.

kvak hund hund snude

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (4)

1%
1%
Jioaiw

Quack - Andebeskyttende næse til hunde

- ikke noget
- farligt for hunden
- shunt fra Aliexpress for 2 euro
Oversat fra: cs
1%
Šárka

Lavet af en idiot

DE FINDER IKKE!
Opfundet af en idiot...en der ikke ved, at vejrtrækning med åben mund er den eneste måde for en hund at køle ned på...selv en standard næseparti skal være af en størrelse, hvor dyret kan åbne munden. Ikke nok med at den er dement og at gøre en hund til en and er uærligt (ligesom en hund er en and), men mest af alt er det FARLIGT!!! Man ville stadig forstå, at nogen ville opfinde sådan en rædsel, hvad værre er, at en tilsvarende intelligent ville tage det op som en forretningsplan.
Oversat fra: cs
1%
To snad ne!

Quack - Andebeskyttende næse til hunde

ingen
Det er trods alt et produkt, der kan bringe en hunds liv i fare. Hvordan kan det overhovedet komme til salg?!
At gøre en idiot ud af hunden og også nægte ham hans eneste chance for at køle af. Hvis du kan lide hunde, skal du helt sikkert få dem.
Oversat fra: cs
1%

Ko

Ikke noget!
Det er frygteligt sludder! Hunden skal have plads til at åbne munden for at køle ned og trække vejret, når det er varmt. Dette er for nogen at dræbe en hund/tæve, bare fordi de vil have den til at ligne en "and". Det er ikke engang sjovt, endsige praktisk. At sælge dette er virkelig i overkanten!
Oversat fra: cs