Elektrisk elegant vinåbner

Varekode: 94-014
312,00 kr Pris ekskl. moms: 260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Luksus elektrisk elegant vinåbner - Åbning af vin har aldrig været nemmere og mere elegant som med vores elektriske åbner. Fremgangsmåden er enkel.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Luksus elektrisk elegant vinåbner - Åbning af vin har aldrig været nemmere og mere elegant som med vores elektriske åbner . Fremgangsmåden er enkel - genoptag folieflasken, læg vinåbneren på toppen af flasken, og tryk på knappen.

Du behøver ikke bekymre dig om nogen problemer som f.eks. Synke af kork - vin åbnes hurtigt og automatisk. Smag af god vin er en uforglemmelig oplevelse. Selvfølgelig, medmindre du ikke bruger en klassisk vinåbner. Hvis du er træt af at kæmpe med propper, så prøv denne elegante flaskeåbner! Med denne luksuriøse åbner sparer du tid, fordi åbningen af vin kun tager et par sekunder! Sikkert kender alle problemerne med, hvordan man åbner vinen, og hvordan man hurtigt og pålideligt får kork ud for at undgå devaluering af lækker drink.

Det er nemt med vores elektriske vinåbner. Tag åbner, fastgør på flaskehalsen, tryk på den, og inden for ti sekunder er kork væk! Det er det! Favoritgadget blandt vinelskere og er nu allerede tilgængelig i dit land. Luksus gave!

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu