Drikkeetiketter - Farvede ananas silikone kopmarkører – 6 stk

Varekode: 94-035
96,00 kr Pris ekskl. moms: 80,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Drikkeetiketter - Farvede ananas silikone kopmarkører – 6 stk vil tilføje variation til hver kop eller glas, og ingen vil tage fejl af koppen længere.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Drikkeetiketter - Farvede ananas silikone kopmarkører - 6 stk vil tilføje variation til hver kop eller glas, og ingen vil tage fejl af koppen længere. Vælg blot din yndlingsfarve af den praktiske dekoration. Sæt en lækker ananas etiket på dit glas, og glasset er dit alene, dekoreret med farverige ananas markeringer . Har du planlagt en stor fest, forberedt glas til vin, øl eller andre drinks, men er du bekymret for, at dine gæsters glas bliver blandet sammen?

Sjove farvede etiketter er nyttige for alle, der holder en stor fest eller en stor familiefest og skal markere glassene, så der ikke opstår forvirring. Praktiske dekorationer bringer orden i kaos. Smart mærkning er altid lige ved hånden, holder fast på glasset og kan bruges gentagne gange. Velsmagende ananas er en hygiejnisk løsning ikke kun for voksne, men også for børn.

Ananas etiketter til glas - Farvede etiketter til glas 6 stk

ananas etiketter til kopper drinks - mærker

Praktiske og samtidig stilfulde hjælpere - silikone kopmærker til stor familie eller særlige begivenheder.

Munter dekorationer er også velegnet til familier med børn, som så ofte slås om selv den sidste kiks. Farveadskillelse vil være meget engagerende for børn. Alle får en velsmagende ananas i yndlingsfarven. Ingen skal længere kæmpe for egen kop. Kop-identifikationsmærker er ikke kun praktiske, men også stilfulde. Den smagfulde farverige ananas til vinglas klæber godt til den glatte overflade, så du ikke skal bekymre dig om at skifte glassene. Ananas silikone kopseparatorer diversificerer smukt dine kedelige, intetsigende glas og giver dem en vis flair og farve.

Ananas vinglas etiketter

ananas vinglas etiketter markører

Små ananasetiketter til vinglas - orden og renlighed med stil.

Du kan vælge mellem seks farvede silikone ananas. Etiketter lavet af højkvalitets silikone er miljøvenlige. Sæt dem blot på et glas eller en kop, så undgår du nemt al forvirring og ballade. Glasmærker vil blive værdsat af enhver vinkender, der elsker sit glas lige så meget som sin drink. Forkæl alle til festen med eget ananasglas. Vinglasetiketter vil endelig bringe orden på din køkkenskænk.

ananas etiket på glas - mærkning

Produkt Specifikationer:

  • Farve: mix
  • Mål: L 10 x B 13 x H 2 cm
  • Materiale: silikone

Pakkens indhold:

1x sæt med 6 ananas kop etiketter

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu