Angel decanter belufter

Varekode: 94-004
312,00 kr Pris ekskl. moms: 260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Angel aerator karaffel - når du først har prøvet dette produkt, vil du elske det. Det vides, at vinen smager bedre, når den luftes. Decanter tilbyder netop det.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Hvorfor er vi det bedste?

Over 35.000 YT-abonnenter Over 1.000 YT video anmeldelser 10 millioner visninger
Professionel rådgivning
Markedsleder allerede 12 år
Alle produkter vi tester

Produktbeskrivelse

Angel aerator karaffel - når du først har prøvet dette produkt, vil du elske det. Det vides, at vinen smager bedre, når den luftes. Decanter tilbyder netop det. Hvis du forbereder en fest derhjemme, og du ønsker at få opmærksomhed fra gæsterne, er dette en fantastisk måde at forbedre en fest på. Dine gæster vil nyde den gode fest og endnu mere, de vil sætte pris på kvalitetssmag af vine.

engelkaraffel

Hvordan dekanteres vin uden professionelt sommelier tilbehør og erfaring? Prøv at bruge vores belufter Angel, brugen er meget enkel, og dekantering af vin reduceres til et minimum. Dekantering af vin i karaffen kan tage flere timer for at opnå den rigtige effekt. Fremragende belufter er i stand til at understrege smag og aroma af vin direkte fra flasken ved at hælde vin gennem belufteren i glasset. Dekanteringstragt er udstyret med en sigte, der fanger selv det mindste sediment i vinen, og luftkanaler vil perfekt belaste vinen på et øjeblik. Dette er en simpel procedure, der kan understrege smagen og aromaen af din vin for at få den perfekte oplevelse.

Hvis du har en smag for god vin, men du har lidt tid, er dette en ideel tidsbesparende enhed. Glem alt om at vente en time, indtil vinen trækker vejret. Du skal blot åbne den og hælde i et glas.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu