Mobil holder i bilen - Automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° drejepude

Varekode: 71-021
472,00 kr Pris ekskl. moms: 393,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Biltelefonholder - automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° drejepude. Smart telefonholder, hvor du sikkert kan placere din mobil.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Biltelefonholder - automatisk Qi trådløs + infrarød sensor og 360 ° drejepude. Smart telefonholder, hvor du sikkert kan placere din mobil. Denne holder til trådløs telefonopladning understøtter Qi hurtig opladningsteknologi designet specielt til den nye generation af Smartphone-brugere. Sæt bare det medfølgende USB-kabel Type C i opladningsporten på bilholderen (i bunden af holderen), så holderne aktiveres automatisk, og de griber fast i mobiltelefonen. Efter at have placeret enheden (telefonen) på opladningsfladen, starter øjeblikkelig opladning. Automatisk infrarød scanningsteknologi giver dig mulighed for nemt at indsætte din smartphone i holderen med en enkelt bevægelse af din hånd og lade den oplade.

Automatisk holder til mobiltelefon i bilen

Biltelefonholder

Mange biler har nu indbyggede USB-porte, hvilket gør bilopladning tilgængelig, men en sådan løsning er muligvis ikke perfekt, fordi opladning ofte er langsom og besværlig. Derfor er det så vigtigt at tilføje en holder til trådløs bilopladning, da den kan tilbyde effektiv og praktisk opladning. Denne holder til trådløs opladning af mobiltelefoner i bilen er en universel løsning til smartphones og er designet til sikkert at forbedre køreoplevelsen. Brug bare teleskoparmens rækkevidde, kraft og stabilitet til at finde den ideelle position til din smartphone.

Mobilholder - Automatisk XMount

For mange bilejere er en telefonholder i en bil et vigtigt tilbehør til sikker kørsel og behagelig kørsel. En bilholder af høj kvalitet hjælper dig med at forbedre din køreoplevelse og gøre den mere behagelig. Denne automatiske bilholder er dog meget mere end bare en grundlæggende telefonholder. Denne automatiske bilholder til trådløs opladning af mobiltelefoner, kombinerer godt design og kraftfulde funktioner . Det tager at køre bilen til et andet niveau. Ingen grund til at bruge tid på at justere holderen og placere telefonen manuelt. Du kan starte opladningen om et sekund og fokusere på kørsel.

Smart telefonholder med oplader - LEXUMA XGERM

Smart telefonholder

Qi trådløs opladningsfunktion er designet specielt til den nye generation af Smartphone-brugere. Du kan starte opladningen om et sekund og fokusere på kørsel. Bilens temperatur om sommeren kan være op til 60 grader. Selv ved høje temperaturer vil vores Xmount stadig være fastgjort til instrumentbrættet med en tætsiddende polypropylenpude . Denne PP-pude kan holde fast i instrumentbrættet selv ved meget høj køretøjstemperatur, og takket være det vil Xmount være fastgjort selv ved høje temperaturer.

Bilholder med trådløs opladning

mobil bilholder

Den trådløse holder til bilopladning i bilen er et af de bedst sælgende biltilbehør i USA og Europa. Med avancerede teknologier som et hurtigt Qi-opladningsområde , infrarød sensor og en kraftig telefonholder er denne automatiske bilholder et vigtigt tilbehør til dine biler. Du vil kunne nyde den mest behagelige køreoplevelse, du nogensinde har oplevet. Det er værd at bemærke, at holderens holdearme automatisk kan registrere størrelsen på din telefon og justere bredden på armene for at holde telefonen. Holdearmene er i stand til at holde fast i telefoner af enhver størrelse, der er tilgængelig på markedet.

3 i 1 løsning - multifunktionel holder

Fastgjort mobiltelefonholder på forruden, instrumentbrættet eller ventilation - med Qi hurtig opladning

bilholder infrarød sensor

360 graders rotation

Fuld 360 graders rotation giver dig den bedste synsvinkel

360 graders rotation af bilholderen

Infrarød sensor

Automatisk infrarød scanningsteknologi giver dig mulighed for nemt at indsætte din smartphone i holderen med en enkelt bevægelse af din hånd og lade den oplade.

infrarød sensor - trådløs holder til smartphone

Praktisk håndtering

Du kan kontrollere Google Map, indgående opkald og beskeder på en lettere måde

bilholder til mobiltelefon automatisk

Kompatibilitet

Holderen er kompatibel med forskellige typer ventilationsåbninger (ventilation)

mobiltelefonholder til ventilationsåbninger - kompatibilitet

Lavet af overlegne materialer og ved hjælp af topteknologi

trådløs holder i bilen

Trådløs billader:
1. Åbning / lukning af holdearme med automatisk infrarød sensorteknologi - smartphonen oplades automatisk, når den placeres i holderen
2. Touch-knap for nem afbrydelse af Smartphone fra holderen med en finger - garanterer komfort og sikker kørsel
3. Fungerer med alle smartphones med trådløs Qi-opladning
4. Bred kompatibilitet - velegnet til de fleste mobiltelefoner
5. Stabil forbindelse - PP (polypropylen) pude er tilpasset til sikker fastgørelse. Selv når køretøjets temperatur er høj, falder ikke Xmount-holderen let.
6. Indikatorer: Rød LED-lampe - Standby, Blå LED-lampe - Oplader

Specifikationer:

Farve: sort
USB-port: USB-TYPE C
Certificering: RoHS, CE-RED, FCC, Qi
Effekt: 5 W, 7,5 W (Apple), 10 W (Samsung)
Understøtter Qi opladning / infrarød sensor / 360 graders rotation
Udgang: 9V / 1,2A, 5V / 1,5A
Mål: 126 x 70 x 21 mm
Vægt: 100 g

Pakkeindhold:

1x mobiltelefonholder
1x Sugekop 360 ° drejelig holder til instrumentbræt / forrude
1x bilventilationsholder (lufthuller)
1x USB-kabel type C

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu