Selvrørende krus - automatisk blanding af kaffekop (magnetisk)

Varekode: 11-388
208,00 kr 120,00 kr Pris ekskl. moms: 100,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Selvrørende krus - automatisk blanding af kaffekop (magnetisk), der arbejder med batterier, lavet af rustfrit stål, holdbart og sikkert at bruge.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Selvrørende krus - automatisk blanding af kaffekop (magnetisk), der arbejder med batterier, lavet af rustfrit stål, holdbart og sikkert at bruge, let at betjene og vedligeholde. Rejser du ofte? Vil du nyde din yndlingsdrink overalt? Bare lav kaffe eller te - tilsæt sukker, og du behøver ikke en teske til at røre rundt. Uanset om din drink er for varm, eller du ikke har en ske ved hånden - skal du blot trykke på knappen på kruset for at blande din drink.

Den automatiske blandeskål gør det lettere for dig at indtage drikkevarer. Også velegnet hjemme eller i sommerhuset, indendørs og udendørs. Det perfekte gavetip til alle . Et fantastisk krus med automatisk blanding til kaffeelskere eller til dem, der stadig har travlt og stadig har travlt. Dette kaffekrus vil helt sikkert spare dig tid og kræfter.

Det selvrørende krus blander straks din yndlingsdrink uden problemer.

auto magnetisk krus selvblandende krus til kaffe


Du vil helt sikkert sætte pris på det enkle, men stilfulde look. Du kan også placere et låg på kruset (medfølger), så du altid kan nyde varm kaffe. Dækslet forhindrer også, at dine drikkevarer spildes. Selvom det er en varm eller kold drink, er dette krus lavet lige til det. Nyd din mælk, chokoladedrikke og frugtsaft eller instant suppe med dette krus og lad det blande for dig. Kaffekruset i rustfrit stål kan bruges som en normal drikkekop, hvis du ikke har brug for blandingsfunktionen. Det er også let at vaske, men brug ikke opvaskemaskinen eller rengør ikke ved helt at nedsænke i vand.

Omrørende krus perfekt til elskere af drikkevarer - te, kaffe, mælk, kakaodrik, varm chokolade, instant suppe.

selvrørende krus - blandekrus

Selvom dette krus ser godt ud på enhver hylde på køkkenbordet eller sofabordet, er dets vigtigste rolle at gøre arbejdet lettere. Dette køkkentilbehør fungerer mere end et typisk kaffekrus med selvblanding og fungerer let og behageligt. Du skal blot trykke på selvblandingsknappen på kruset og propellen i bunden centrifugerer og blander ingredienserne op til skummet. Kan du ikke lide kold kaffe? Intet problem, denne kop er rustfrit stål og vil holde temperaturen på drikken i lang tid, selv om vinteren.

Funktioner:

Selvblande kop, 2x AAA batterier er nok
Behøver ikke en blandingsske
Holdbar og sikker at bruge
Den indeholder et lufttæt låg med et lille hul til at drikke
Kun håndvask, ikke egnet til opvaskemaskine eller mikrobølgeovn
Let at rengøre. Fyld bare med vaskemiddel og vand, og tryk derefter på knappen

Tekniske specifikationer:

Materiale: ABS, rustfrit metal (sikkert fødevaremateriale)
Mål: 12 x Ø 9 cm
Vægt: 235 g
Volumen: 350 ml
Batterier: 2xAAA (medfølger ikke)

Pakkens indhold:

1 x selvblandende kop

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu