Candy Floss-maskine - Nostalgia RETRO candy floss-maskine

Varekode: 11-544
472,00 kr 360,00 kr Pris ekskl. moms: 300,00 kr
udsolgt Beklager, men dette produkt er udsolgt. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
Crypto

Bomuldsslikmaskine - Nostalgia RETRO candy floss-maskine​ derhjemme. Med sukkerbomuldsmaskinen kan du nyde sukkerbomuld som i en forlystelsespark.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Bomuldsslikmaskine - Nostalgia RETRO candy floss-maskine​ derhjemme. Med sukkerbomuldsmaskinen kan du nyde sukkerbomuld som i en forlystelsespark eller anden fest. Med en kompakt maskine, der har et nostalgisk retro-design og er meget nem at bruge , kan du lave bomuldsbolche i komfort i dit hjem. Denne uundværlige bomuldsmaskine vil være det bedste blikfang ved børnefødselsdage og sommerfester.

Bomuldsmaskine til hjemmet i retro-design - bomuldsmaskine

Bomuld koster ikke meget at lave, men det er mere værdifuldt for dine børn, end du tror. Børn nyder det, når de besøger zoologisk have, forlystelsesparker eller festival. Hvis du ønsker at gøre familiefester eller børnefødselsdage mere behagelige med bomuld, kan du få denne bomuldsmaskine til dit hjem.

sukker slik maskine bomuld retro stil

Retro bomuldsmagerdesign

Ud over muligheden for at tilberede candy, vil producenten imponere dig ved første øjekast med sit udseende, som om det var vendt tilbage fra 50'erne. Du kan bruge den til at lave bomuldsbolche både af granuleret sukker og af forskellige slik. Dette vil give dig farverig, munter candy. Derudover er produktion sjovt, og du vil gøre børn glade med det.

candy candy maskine

Enkel produktion af vat

Bomuldsmaskinen er meget nem at betjene. Tilsæt bare sukker, tænd for maskinen og efter at sukkerfibrene er dannet, vikler du dem rundt om træpindene. Hvis du vil have bomuldsbolchen farvet, skal du blot tilføje et par dråber madfarve.

bomuldsmaskine retro design

Nem rengøring og opbevaring

Maskinen er meget kompakt og kan skilles ad , så den er nem at rengøre og fylder minimalt. Der medfølger et sukkermålebæger i pakken. Hvis du vil lave bomuldsbolche på få minutter og glæde dine børn, vil bomuldsslikmaskinen helt sikkert glædeligt overraske dig.

Specifikation:

  • Den er nem at rengøre
  • Leveres med en EU-adapter
  • Materiale: ABS
  • Mål: Ø 31 x 25 cm
  • Vægt: 1,17 kg

Pakkens indhold:
1x sukkerfadsmaskine

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu