Kostume - Iron Man

Varekode: 91-002
472,00 kr Pris ekskl. moms: 393,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Kostume - Iron Man - vores helt nye morfedragt er det bedste Iron Man-kostume, som du kan købe. Forvandl dig til verdens største helt som Tony Stark

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Kostume - Iron Man - vores helt nye morfedragt er det bedste Iron Man-kostume, som du kan købe. Forvandl dig til verdens største helt som Tony Stark. Og for første gang i historien giver dette licensierede Iron Man-kostume dig mulighed for at skyde med manuel repulser. Karneval Morph-kostumer, der er de bedste til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, på en fest eller festival er den mest rigtige investering for dig, hvis du vil være opmærksom og være særlig cool. Velegnet som en særlig gave til kære. Kostumer kan købes online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse fotos og videoer, fordi du bliver i centrum af opmærksomheden.

Ironman kostume

Kostume Carnival - dobbelt syning rundt om indersiden af kostumet sikrer lang levetid, mens to lynlåse muliggør hurtig og let morphing og demorphing. Speciel kombination af materialer sikrer en større attraktivitet af dragt og 13% spandex (elastan) garanterer ikke kun godt design , men også behagelig iført.

Kostumer blev omhyggeligt designet af vores hemmelige elastanblanding, hvilket betyder, at vores kostume passer dig bedre, holder længere og giver dig timevis af sjov. Med så mange gode mønstre kan du Morph til dine yndlings superhelte, fantastiske dyr og skræmmende Halloween monstre.

For mere information:

Mere sjov, mere action, flere venner, flere historier og oplevelser
Fremstillet af materialer af højeste kvalitet for maksimal komfort og holdbarhed.

morph karneval kostumer bordstørrelser

Morph-dragt passer ikke så godt som almindeligt tøj! Se nøje på vores størrelsestabel for at være sikker på at du vælger den rigtige størrelse. Valg af morf kostume er baseret på højden, så rolig, hvis du har en større eller mindre kjolestørrelse.

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Fil

Dragt størrelse

Filip Daniel svare

Hej, jeg vil gerne spørge om størrelsen. Jeg er 190 cm høj, så jeg er ikke sikker på, om XL-størrelsen stadig passer til mig? tak skal du have

Oversat fra: cs
Cool Mania

Kostume - Iron Man

Mario Bruchanik svare

Hej, ja ifølge tabellen skulle den passe til dig.

Oversat fra: cs
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu