Abe-ansigtsmaske (fra Apernes Planet) - til børn og voksne til Halloween eller karneval

Varekode: 88-285
232,00 kr Pris ekskl. moms: 193,36 kr
udsolgt Beklager, men dette produkt er udsolgt. Dette produkt er ikke længere tilgængeligt.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank

Monkey from the Planet of the Apes ansigtsmaske - til børn og voksne til Halloween eller karneval. Børne- og voksenkostume (maske) Abe fra abernes planet fremstillet af 100 % naturlig latex.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Abe-ansigtsmaske (fra Apernes Planet) - til børn og voksne til Halloween eller karneval. Børne- og voksenkostume (maske) Abe fra abernes planet lavet af 100% naturlig latex, som er miljøvenlig og ikke-giftig. At se og trække vejret gennem munden og næsen af masken er behageligt og åndbart.

barn maske abe fra planeten af aberne

Halloween masker til drenge/piger (børn) eller voksne

Aben fra Apernes Planet-maske er et fascinerende stykke for fans af denne ikoniske filmserie. Den er udformet med forbløffende detaljer, der fanger de karakteristiske træk ved Abernes Planet-aben, inklusive dens fremtrædende øjne og udtryk. Denne latex maske i form af en abe fra Apernes Planet er derfor et helt ideelt og originalt valg til Halloween, karneval, maskeradebal, diverse fester, fødselsdagsfester og andre. Vores masker som Aben fra Abernes Planet skiller sig bedst ud til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, til en fest eller festival, de er den rigtige investering for dig, hvis du vil imponere og især være cool.

Halloween abe maske fra abernes planet

Karnevalsmasker - Latex karnevalsmasker til børn og voksne

Også velegnet som en original gave til kære. Du kan købe masker online i vores e-shop. Og gør dig klar til en masse billeder og videoer, hvor du vil være i centrum for opmærksomheden. Den specielle blanding af naturlige latexmaterialer garanterer iøjnefaldende og ikke kun et flot snit, men også et behageligt slid. Karnevalskostumer (masker) de var omhyggeligt designet og med en masse fantastiske mønstre kan du forvandle dig til din yndlings superhelt eller skræmmende filmmonstre.

Abe fra abernes planet karnevalsmaske

Pakkens indhold:

1x Monkey from the Planet of the Apes maske

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu