Svævende galakseplanet (stjernesystem) 360° - LED-konstellationslampe med magnetisk base

Varekode: 11-648
1.032,00 kr 952,00 kr Pris ekskl. moms: 793,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Svævende planetgalakse (stjernesystem) - LED-konstellationslampe med magnetisk base - magnetisk natlys flydende planet.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Svævende galakseplanet (stjernesystem) 360° - LED-konstellationslampe med magnetisk base - magnetisk natlys flydende planet. Bordlampe som en unik gave til hjem eller kontor. Den smukke lampe viser stjernebillederne på himlen, som er finjusteret med farvet baggrundsbelysning. Den flydende stjernelampe bruger magnetisk kraft til at overvinde tyngdekraften, hvilket får planeten til at svæve i luften og rotere 360°, fuldstændig lydløst. Med forskellige konstellationsmønstre over hele overfladen er stjernekuglen specielt designet til elskere af astrologi og nattehimlen fuld af stjerner.

Svævende planet - konstellationer på himlen som en natlampe

Svævende planet - konstellationer på himlen som en natlampe

Den svævende stjernekugle behøver ikke ledninger eller indbyggede batterier for at lyse, den drives af elektromagnetisk induktion fra basen. Stjernebolden har 4 typer lys - rød, grøn, blå og lilla . Du kan tænde og slukke lysene med et tryk på en kontakt, og de påvirker ikke boldens levitation og rotation, når de er slukket.

Svævende stjernekugle planet himmel stjerner konstellation

Den svævende planet med konstellationer er en romantisk og vidunderlig dekoration, den har den rigtige størrelse, du kan placere den på kontoret, hotellets lobby, hjemmet, stuen, arbejdsværelset, soveværelset, baren, cafeen osv. Den bruger magnetisk levitationsteknologi, som bruger magnetisk kraft til at overvinde tyngdekraften.

Leviterende planet med stjernebilleder

Placer basen på en flad overflade, tilslut strømforsyningen, tag fat i stjernekuglen med begge hænder og placer den langsomt omkring 2-3 cm over midten af basen, slip derefter langsomt dine hænder, og bolden forbliver som om " svævende i luften" ved påvirkning af magnetisme. Når strømmen afbrydes, sidder lyslampen straks solidt fast på basen, så du ikke skal bekymre dig om, at den falder til jorden og går i stykker.

levitationsteknologi - en svævende rund bordlampe

Den magnetiske svævende konstellationslampe er mere kreativ end almindelige bordlamper, den er en ideel gave til familie, venner og kolleger til at lindre stress og have det sjovt. Lyset fra lampen og lampens roterende effekt vil skabe en behagelig atmosfære.

Farvet magnetisk svævende konstellationslampe

Specifikationer:

Type lyskilde: LED
Lampetype: Natlys
Basisstrømforsyningsteknologi: USB 5V
Monteringstype: Bordlampe
Vægt: 1,25 kg
Produktmål: 14 x 14 x 17,7 cm


Pakkens indhold:

1x svævende galakselampe
1 x manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu