Flydende klodsmagnetisk (svævende) med lys og lampe

Varekode: 11-362
862.50 kr Pris ekskl. moms: 718.75 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Flydende klodsmagnetisk (svævende) med lys og lampe. Unik roterende anti-tyngdekraft og svævende jordklode med Encyclopedia-bog som base.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Flydende klodsmagnetisk (svævende) med lys og lampe. Enestående roterende anti-tyngdekraft og svævende jordklode med Encyclopedia-bog som base er et godt interiørtilskud til dit værelse, kontor eller forretning, der vil tiltrække opmærksomhed fra alle omkring det . Galileo Galilei udtalte den legendariske sætning - "Og alligevel - den bevæger sig" (spins) , som gav en helt ny retning i, hvordan mennesket opfatter planeten Jorden og det omgivende univers. Takket være denne svævende klode kan du have vores roterende planet hjemme . På grund af magnetisk induktion flyder kloden over platformen ca. 2 cm . Det er det rigtige tilbehør til alle, der ønsker at udmærke sig og få opmærksomhed fra omgivelserne!

Verdens tyngdekraftsglob svæver spontant og roterer over platformen takket være magneter.

flydende klode magnetisk med lys

Udover at være en perfekt pasform til ethvert rum , kan kloden også fungere som en natlampe, da denne model også skinner . Uanset om det er et besøg eller en kunde med dette tilbehør, får du helt sikkert point. Den svævende klode er det perfekte dekorative tilbehør til folk, der kan lide usædvanlige og interessante ting. Basen på kloden er i form af Encyclopedia, hvilket føjer til sit designudseende.

Udover at være et perfekt supplement, der passer til ethvert rum, kan kloden også bruges som en natlampe, da denne model også skinner . Uanset om det er et besøg eller en kunde, med dette tilbehør får du helt sikkert point. Den flydende klode er det perfekte dekorative tilbehør til folk der kan lide usædvanlige og interessante ting. Basen på kloden er i form af Encyclopedia, hvad der giver design udseende til kloden.

Den svævende klode roterer spontant omkring sin akse, nøjagtigt som vores jord.

svævende globuslampe

Tekniske specifikationer:

Lys: LED 3W
Levetid: 50000 timer
Indgang: AC100-240V
Udgang: DC 12V 1,5A
Forbrug: 12W
Globestørrelse: 13 cm (6 ")
Omkreds: 44 cm
Globehøjde over bunden: ca. 2 cm
Bundstørrelse: 15,5x21x2,8 cm


Pakkeindhold:

1x Levitating globus
1x strømadapter
1x Globe-platform
1x brugervejledning

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu