LED-træ smart styret via mobil 1,5 m - Twinkly Tree - 250 stk RGB + BT + Wi-Fi

Varekode: 78-028
2.392,00 kr Pris ekskl. moms: 1.993,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

LED-træ smart styret via mobil 1,5 m - Twinkly Tree - 250 stk RGB + BT + Wi-Fi. Juletræ med lysstyring via app i smartphone.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

LED-træ smart styret via mobil 1,5 m - Twinkly Tree - 250 stk RGB + BT + Wi-Fi. Juletræ med lysstyring via app i smartphone. Disse revolutionerende LED-trælamper bringer unikke lysdekorationer til vores hjem ved hjælp af den nyeste teknologi. LED-trælys styres via en mobilapplikation, der er kompatibel med Android og iOS . Det kunstige træ består af tre sektioner, har 36 grene og lys i 6 rækker, træets samlede højde er 1,5 meter.

Belyst LED Smart træ - styring af farvetilstande via applikationen direkte til mobiltelefonen

juletræ med lyskunstigt glødende træjuletræ på mobiltelefon

Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-belysningsenheder på én gang eller 4000 lysdioder med det samme lysmotiv og mønster. Du kan oprette dine egne fantastiske animationer, der fylder og lyser hele rummet. Lysene er designet til indendørs brug - IP20-beskyttelse .

Træ med lys - smart LED juletræ TWINKLY - 250stk

blinkede ledet juletræslys

LED juletræ - TWINKLY lys - 250stk

blinkende træbelysning

Det kunstige træ består af tre sektioner, har 36 grene og lys i 6 rækker - i alt 400 stykker LED-lys . Kablet er sortgrøn i farve - til fletning med træet. RGB-diode betyder, at LED- lys kan skabe en RGB-lysskygge på 16 millioner farver . Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specielle udgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

Din dekoration kan oprettes fra flere enheder og forskellige former . Vil du have en let kæde på væggen, en farvet ramme på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Opret din egen scene, og kontroller den med det samme med et fælles belysningstema.

jul smarte pærer

LED-lys - Juletræ styres via en mobilapplikation til Android og iOS

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan kontrollere den med det samme. Selve applikationen kortlægger lysets layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra Internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

twinkly mobil applikation

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og meget mere. Timer-funktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk efter en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

twinkly ansøgningkontrol af lys via mobiltelefondet smukkeste juletræwifi led strip

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE reagerer dit Cristmas-træ på den musik, der spilles i rummet, lyset skifter og skifter til rytmen i musikken i henhold til de indstillede parametre. Der er et antal mønstre og temaer til rådighed til valg af "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musiks rytme, da den grafiske equalizer danser straks ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

twinkly musik

En unik LED-diode, der har alle de lyse regnbuefarver - 16 millioner nuancer

ledet lysstrimmelwifi ledede lys

Funktioner:

plus 250 lysdioder
plus Kontrol via mobilapplikation
plus Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse
plus RGB-lys
plus Den består af 3 dele


Specifikation:

Model: TWT250STP-BEU
Træhøjde: 1,5 meter
Antal dioder: 250
Holdbarhed: IP20
Diodediameter: 4,3 mm
Forbindelse: Wi-Fi, Bluetooth
LED-type: RGB spredt, lige
Kabel: sortgrøn
Indgangsspænding: 240V
Udgangsspænding: 24V / 1,5A
Pærelevetid: over 30.000 timer


Pakkeindhold:

1x juletræ med 250 dioder + controller
1x adapter
1x Manuel

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Chr

Er det RGB + W eller bare RGB?

Christin Klös svare

Er det RGB + W eller bare RGB?

Oversat fra: no
Cool Mania

LED-træ smart styret via mobil 1,5 m - Twinkly Tree - 250 stk RGB + BT + Wi-Fi

Mario Bruchanik svare

RGB

Oversat fra: no
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu