LED træ med smarte lys 2,1m til jul - Twinkly - 660 stk RGB + BT + WiFi

Varekode: 78-083
5.520,00 kr 5.200,00 kr Pris ekskl. moms: 4.333,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

LED-træ med smarte lys til julehøjde 2,1 m og diameter 1,4 m - Twinkly - 660 stk. RGB + Bluetooth + WiFi.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

LED træ med smarte lys til julehøjde 2,1 m og diameter 1,4 m - Twinkly - 660 stk RGB + Bluetooth + WiFi (styres via mobiltelefon). Træ med lysstyring via app i mobil. Disse revolutionerende LED trælys bringer unik lysdekoration til vores hjem ved hjælp af den nyeste teknologi. LED trælys styres via en mobilapplikation, der er kompatibel med Android og iOS . Det kunstige træ har 660 LED-farvedioder, træets samlede højde er 2,1 meter og den nederste diameter er 1,4 meter.

RGB farvet LED Smart træ - kontrol af farvetilstande via app direkte til smartphone

juletræ med lysjuletræ led med smarte lysjuletræ LED smart via mobiltelefon

Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-lysenheder på én gang eller 4000 LED'er med det samme lysmotiv og mønster. Du kan skabe dine egne fantastiske animationer, som vil fylde og oplyse hele rummet. Lysene er designet til indendørs brug - IP20 beskyttelse .

Træ med lys - smart LED juletræ TWINKLY - 660 stk

led tree christmas twinkly mobil app kontrol

LED juletræ med en højde på 2,1 m og en diameter på 1,4 m - TWINKLY lys - 660 stk.

blinkende træbelysning

Det kunstige træ har i alt 66 0 stykker LED-lys . Kablet er sort og grønt - for at smelte sammen med træet. RGB-dioden betyder, at LED -lys kan lave en RGB-lysskærm med 16 millioner farver . Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specialudgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

Din dekoration kan skabes ud fra flere enheder og forskellige former . Vil du have en lyskæde på væggen, en farvet ramme og en LED stjernekaster på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Skab din egen scene og styr den på én gang med et fælles lystema.

smarte julepærer

LED lys - juletræ styret via en mobilapplikation til Android og iOS

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan styre den med det samme. Selve applikationen kortlægger lygternes layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

blinkende mobilapplikation

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og mere. Timerfunktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk i henhold til en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

glimtende ansøgningstyring af lys via mobiltelefondet smukkeste juletræwifi led strip

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE vil dit juletræ reagere på musikken, der spilles i rummet, lyset vil ændre sig og skifte til musikkens rytme i henhold til de indstillede parametre. Der er en række mønstre og temaer til rådighed til at vælge "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musikkens rytme, da den grafiske equalizer danser med det samme ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

glimtende musik

Funktioner:

plus 660 lysdioder
plus Styring via mobilapplikation
plus Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse
plus RGB lys
plus Nem montering og installation - Quick Set


Specifikation:

Model: TG70P3D93P08
Træhøjde: 2,1 m
Træets diameter: 1,4 m
Antal dioder: 660
Modstand: IP20
Forbindelse: Wi-Fi, Bluetooth
Kabel: sort-grøn
Indgangsspænding: 240V
Udgangsspænding: 24V / 1,5A
Pærelevetid: over 30.000 timer
Foldekonstruktion og metalstativ


Pakkens indhold:

1x juletræ med 660 dioder + controller
1x Adapter
1x manual

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu