Ekstra LED-lysstrimmel 1,5 m til Twinkly Line - 100 stk RGB

Varekode: 78-035
392,00 kr 312,00 kr Pris ekskl. moms: 260,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Ekstra LED-lysstrimmel 1,5 m til Twinkly Line - 100 stk RGB - bruges til at udvide LED-lysstrimlen - klæbende tilbage.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Ekstra LED-lysstrimmel 1,5 m til Twinkly Line - 100 stk RGB - bruges til at udvide LED-lysstrimlen - klæbende tilbage. Der er et 3M klistermærke på bagsiden af ​​strimlen for nem installation og fastgørelse hvor som helst. Denne pakke indeholder en 1,5 meter ekstra lysstrimmel, som let kan tilsluttes Twinkly Line med en controller ved hjælp af et indbygget stik. Twinkly Line LED-strip med controller kan købes i vores e-shop. Opret din egen ønskede længde af den samlede strimmel / belysning. Du kan forbinde flere lysstrimler i træk.

twinkly stik

Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-belysningsenheder på én gang eller 4000 lysdioder med det samme lysmotiv og mønster. Du kan oprette dine egne fantastiske animationer, der fylder og lyser hele rummet. Lysene er designet til indendørs brug - IP20-beskyttelse . Stripen er 1,5 meter lang og har 100 RGB LED-pærer.

twinkly rgb strip

LED lysende dekorationsstrimmel 1,5M - TWINKLY LINE (100 stk lys)

ledede strimler lyser blinkende

Lysstrimlen består af 100 stykker LED-lys, der passer til enhver dekoration. Den   RGB-diode betyder, at LED- lys kan skabe en RGB-lysskygge på 16 millioner farver . Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specielle udgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

ledede strips oplyst via programmerbar app

Din dekoration kan oprettes fra flere enheder og forskellige former . Ønsker du at have en let kæde på væggen, en farvet ramme og en LED-stjernekaster på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Opret din egen scene, og kontroller den med det samme med et fælles belysningstema.

Smuk lysdekoration - sæt dine egne farver, animationer og motiver af LED-lys sammen til flere LED-enheder

Universal LED lys ornament styret via en mobil applikation til Android og iOS

twinkly ledet strip

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan kontrollere den med det samme. Selve applikationen kortlægger lysets layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra Internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

twinkly mobil applikation

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og meget mere. Timer-funktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk efter en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

twinkly ansøgningkontrol af lys via mobiltelefonwifi led strip

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE reagerer dit Cristmas-træ på den musik, der spilles i rummet, lyset skifter og skifter til rytmen i musikken i henhold til de indstillede parametre. Der er et antal mønstre og temaer til rådighed til valg af "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musiks rytme, da den grafiske equalizer danser straks ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

twinkly musik

En unik LED, der har alle de lyse regnbuefarver

ledet lysstrimmelwifi ledede lys

Funktioner:

plus 100 lysdioder
plus Indbygget forbindelsesstik
plus 3M mærkat på bagsiden
plus RGB lys - skala 16 mil. farver
plus Universel brug
plus Længde 1,5 meter


Specifikation:

Model: TWL100ADP-B
Antal dioder: 100
Holdbarhed: IP20
Forbindelse: indbygget stik i begge ender
Strip længde: 1,5 meter
LED-type: RGB
Kabel: sort
Indgangsspænding: 240V
Udgangsspænding: 24V / 1A
Pærelevetid: over 30.000 timer


Pakkeindhold:

1x Ekstra LED-lysbånd 1,5 meter med 100 dioder
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu