Smart fitness-T-shirt med navigation - Bluetooth (iOS, Android)

Varekode: 11-284
712,00 kr Pris ekskl. moms: 593,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Smart fitness-T-shirt med navigation - Bluetooth (iOS, Android), der hjælper dig med at nå dine træningsmål hurtigere end nogensinde før.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Smart fitness-T-shirt med navigation - Bluetooth (iOS, Android), der hjælper dig med at nå dine træningsmål hurtigere end nogensinde før - bliv i form og nyd dit liv . Dette er en revolutionerende T-shirt, der ikke har været her endnu, den registrerer alle dine aktiviteter bogstaveligt talt. Aktivér T-shirten ved at trykke på den bløde knap på venstre ærme, og den indbyggede sensor bag på T-shirten registrerer alle de nødvendige detaljer såsom antallet af skridt taget, antallet af klatret gulv, forbrændte kalorier og på samme tid kan navigere dig, hvad er den absolutte nyhed på markedet.

tricko med navigationsmart trick

Du kan parre din T-shirt med din smartphone via Bluetooth og derefter bruge en frit tilgængelig app (iOS, Android) til at se de registrerede data fra dine aktiviteter eller starte navigationen og vælge destinationen for din rejse. Den intelligente T-shirt viser dig vejen uden et visuelt display, bare ved vibrerende sensorer placeret på skuldrene, der bestemmer drejeretningen ved hjælp af vibrationer. T-shirten er helt vandtæt, så du skal ikke bekymre dig om dårlige vejrforhold. Det indbyggede batteri genoplades ved hjælp af det medfølgende mikro-USB-kabel . Du kan bære denne komfortable og også moderigtige t-shirt overalt - hjemme, i gymnastiksalen, på løb.

træningstrin antal trin Registrerer trinene
Fitness-t-shirten via appen informerer dig om det nøjagtige antal trin, du har taget i løbet af dagen - hvad enten det er om morgenen / aftenen eller i arbejdstiden.
antal forskellige etager Registrerer antallet af klatrede gulve
For vores fysiske aktivitet er sundere at bruge trappen end en elevator. T-shirt-applikationen registrerer antallet af etager, du har klatret om dagen og hjælper dig med at forblive i en sund tilstand.
fitness tricko kalorieindhold Registrerer de forbrændte kalorier
Selv den mindste træningsindsats hjælper med at forbrænde kalorier. Ved hjælp af t-shirten og applikationen vil du blive informeret om det nøjagtige antal forbrændte kalorier efter sportsaktiviteten.
fitnes tricko tilbagelagt afstand Registrerer afstanden
Kardiologer elsker denne t-shirt, fordi den er ideel til deres aktiviteter. Du vil blive informeret om den gåte eller nåede afstand, når du træner udenfor eller på løbebanen ..
fitness tricko navigacia Navigation til den ønskede placering
Brug den passende app til t-shirten til at indtaste den ønskede destination, og t-shirten navigerer hen, uden at skulle bruge et kort eller en navigation på din mobiltelefon for at sikre dig, at du er på rette spor. T-shirten, der bruger vibrationssensorer placeret på skuldrene, fortæller dig, hvilken retning du skal gå for at komme til den endelige destination så hurtigt som muligt.

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu