RGB LED festbriller med forskellige animationer

Varekode: 27-029
1.432,00 kr Pris ekskl. moms: 1.193,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

RGB LED-festbriller med forskellige animationer - programmerbare LED-showbriller med 68 pixel i fuld farve. Du bliver et gående lysshow.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

RGB LED-festbriller med forskellige animationer - programmerbare LED-showbriller med 68 pixel i fuld farve. Hvis du vil være i centrum af opmærksomheden og ønsker at udmærke dig overalt, skal du bare tro, at disse briller vil være dit bedste valg. Du kan vælge mellem det enorme antal animationer, der vises på dine RGB-briller.

Hver dag kan du ændre farveanimationen, og du vil stadig have en masse sjov med den. De er den bedste måde at få opmærksomhed på fester, koncerter eller diskoteker. RGB LED-festbriller har ikke integreret batteri. For at bruge den skal du tilslutte en ekstern oplader som ekstraudstyr.

RGB LED-briller er programmerbare briller med 68 farver i fuld farve foran. LED'er kan vise forskellige farver ved at blande niveauerne af rød, grøn og blå farve. Samt LED-skærm på computeren eller telefonen. Den integrerede mikrokontroller Arduino styrer farven på hver pixel for at vise en bred vifte af farverige animationer. Selvom lysdioder er lyse udefra, virkelig lyse ... de er næsten usynlige indefra. Du kan ganske let se gennem brillerne.

Advarsel: Når du bruger disse briller, vil du være centrum for opmærksomheden! Det er umuligt at overse briller, og du får straks kontakten med mennesker. Du bliver et gående lysshow og de mennesker, du stopper dig for at tale med dig ..

Hvad får du? Du modtager et LED-panel med 68 pixel i fuld farve, kontrolkort, ekstra "hacker" -kort til tilføjelse af dit eget kredsløb og installationskit, der kræves til montering af ramme + lille unbrakonøgle. Du får også et specielt tyndt kabel til at forbinde til strømkilden. USB-kablet er meget tyndt for en optimal bærbarhed.

RGB LED-briller

RGB-briller er udelukkende fremstillet af omhyggeligt designede printkort. Typisk er printkortet (printkort) skjult inde i det lukkede rum, men vi brugte 3D-modellering og præcise fremstillingsteknikker til at skabe en puslespilstruktur, der er meget stærk. De foldes og udfoldes ligesom aktuelle solbriller. Alle elektroniske komponenter er eksponeret. Vi anbefaler, at du er omhyggelig med ikke at falde direkte ned på jorden og ned i vandet.

Sættet med RGB-briller leveres med elektroniske komponenter, fuldt samlet, men kræver en vis mekanisk installation (uden lodning). Du skal sammensætte flere stykker sammen (det er ret sjovt og det tager cirka 15 minutter), installer de otte skruer og tilslut kablet. Pakken leveres med unbrakonøgle, du har også brug for en lille stjerneskruetrækker, en lille tang eller en pincet og sikkerhedstråd eller lim.

Strømkilde. I modsætning til enfarvet LED Matrix-briller har RGB-brillerne integreret batteri. Kræver meget mere energi, så vi besluttede at medtage tyndt USB-strømkabel, der kan sluttes til en bred vifte af bærbare genopladelige USB-batterier (du kan købe i vores e-shop som valgfrit tilbehør).

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu