Bedste skjulte spionkameraer i verden: TOP #15 tips

Bedste skjulte spionkameraer til hemmelig optagelse i verden: TOP #15 tips til dig. Vi giver dig et overblik - det mest nyttige hemmelige spionkamera, der er blevet lavet. Samtidig giver vi dig også praktiske tips til, hvordan og hvor det er bedst at placere et spionkamera, eller spørgsmål om lovligheden af ​​brug.

Har du brug for et skjult kamera til at optage noget hemmeligt eller diskret? Har du en familie, som du vil beskytte, eller skal du beskytte din ejendom ? Skjulte kameraer er ofte nødvendige bare for at overvåge situationen , uden at nogen ved , at du overvåger og optager den , eller når det er nødvendigt at optage noget langt væk, når du ikke kan være det sted i øjeblikket. Hvor et simpelt overvågningskamerasystem er for stort og synligt til at optage hemmeligt, kan små eller skjulte spionkameraer være den ideelle løsning for dig.

Der er mange grunde til at bruge skjulte kameraer eller spionkameraer. Spionkameraer er meget nyttige som en hjælp til at overvåge og beskytte pårørende. Så hvis du har ældre forældre eller et lille barn for at se, hvordan de har det, og hvordan de bliver passet på, når du ikke er sammen med dem, kan et kamera være afgørende for at vide, om din familie er i sikkerhed. Hvis du har at gøre med nogle tvister, kan det være nyttigt at optage udvekslinger, møder eller diskussioner for at undgå fejl. Sådanne skilsmisser kan f.eks. også være meget rodet, og det kan være meget nyttigt at have en registrering af begivenhederne for juridisk beskyttelse. Hvis du har problemer med tiltale eller tilbageholdelse, vil optagelsen vise eller bevise for retten, tingene som de virkelig skete, og det kan være en afgørende faktor.

Så hvis du tror, ​​det ville være nyttigt for dig at have skjulte optagelser, er du velkommen til at bruge skjulte spionkameraer. Spionkameraet er nemt at bruge og billigt . Hvis du vil være en god kameramand, må personen, der filmes, ikke være klar over, at de bliver optaget. Så et spionkamera skal være upåfaldende, smelte sammen med baggrunden, eller det kan nemt skjules i noget, så det ikke er synligt på nogen måde. Spionageteknologi er meget udbredt i dag.

Så i hvert fald, her er vores valg til Top 15-listen over skjulte kameraer , fra kameraer du nemt kan skjule til kameraer godt gemt i almindelige ting.

 

#15 SÆT Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera 8 mm med fokus på tekst + Spion håndsæt

pinhole kamera til eksamensprøver til den skriftlige prøve

Student SET - Mini Wifi P2P pinhole Full HD kamera med fokus på tekst + indbygget 1500 mAh li-on batteri + Spy ørestykke​ giver dig mulighed for at se billeder i realtid og samtidig kan du modtage instruktioner fra den anden person via spion ørestykket i dit øre helt ubemærket. Dette sæt giver en unik mulighed for at optage forskellige rum, eller genstande eller tekst på papir ved hjælp af et FULL HD pinhole-kamera, uden at omgivelserne opdager det, og samtidig kommunikere med en person i telefonen via et Spy-håndsæt. Al kommunikation foregår via P2P Internettet, så det er muligt at overvåge kameraet og kommunikere via et spionhåndsæt uden afstandsbegrænsninger (eneste betingelse er en internetforbindelse) via en applikation (iOS/Android) på en mobiltelefon . Der kræves ikke et SIM-kort i enheden.

SÆTTET inkluderer et pinhole-kamera og en spion-øretelefon, der kun fungerer gennem én app, du parrer den med din telefon via wifi (ikke bluetooth). Kameraet har mulighed for at fokusere objektivet, hvilket for eksempel er fremragende under en eksamen, når du skal fokusere på tekst på papir. Du fokuserer kameraet ved at dreje på miniobjektivet. Dette kamera er designet til at optage tekst, uanset om det er skrevet eller trykt.

 

#14 Mini Wi-Fi bevægelsesdetektionskamera med 120° vinkel + Ekstra kraftig IR LED op til 10 meter + 360° holder

Kamera med mini bevægelsesdetektering

Mini Full HD Wi-Fi kamera med 120° vinkel + Ekstra kraftig IR LED op til 10 meter + 360° holder + bevægelsesdetektion + Li-ion batteri 2600mAh + tovejs lydkommunikation. Et miniaturekamera i højkvalitetsbehandling er en ideel løsning til uobserveret optagelse af billeder med lyd. Takket være dets minimale dimensioner er kameraet meget praktisk og nemt at have i lommen. Med den medfølgende holder , som kan drejes 360°, kan du fastgøre kameraet til væg, bord osv. Kameraet har højkvalitetsoptik, der vil tage sig af videooptagelser i høj kvalitet i FULL HD kvalitet med en opløsning på 1920x1080 pixels, med lyd, selv under dårlige lysforhold takket være IR LED nattesyn.

#13 Vægur med FULL HD-kamera + WiFi og bevægelsesdetektering

spionkamera i væguret

Vægur med FULL HD-kamera + WiFi og bevægelsesdetektion - dette højteknologiske stykke vil overbevise dig om, at vægure ikke behøver at være bare almindelige ure. Spy vægure ser helt normale ud ved første øjekast, men igen har de et skjult kamera indbygget. Det moderne design af vægure gør dem til en fantastisk tilføjelse til ethvert hjem, kontor eller venteværelse at holde øje med det overvågede område. Kameraet i uret giver optagelse af billeder i en høj opløsning på Full HD 1920 x 1080 med lyd, samt skaber billeder i en opløsning på 4032 x 3024 .

Du kan se billedet i realtid når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon. Optagne optagelser gennemgår altid H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og gemmes efterfølgende på et micro SD-kort, der understøttes op til 128 GB i størrelse. Sikkerheds-IP-kameraet i uret er primært velegnet til hjemmet til overvågning af hus, lejlighed, børn, kæledyr, men det kan også bruges i andre indendørs rum, hvor du ønsker at have opsyn under dit fravær, som takket være bevægelsessensoren du får altid besked om et uventet besøg i form af meddelelser direkte til din mobiltelefon.

#12 WiFi P2P FULL HD spionkamera skjult i en adapter til en mobiltelefonoplader + bevægelsesdetektion

spion kamera i oplader USB spion kamera adapter

WiFi P2P FULL HD spionkamera skjult i en adapter til en mobiltelefonoplader + bevægelsesdetektering + App (Android/iOS) fjernovervågning af kameraet via internettet. Denne USB-adapter fungerer som en oplader med alle funktioner til mobiltelefoner eller tablets. Derudover optager den dog video med lyd i høj FULL HD 1080P opløsning. Du sætter blot adapteren i en stikkontakt, og hemmelig optagelse kan begynde. Takket være dets iøjnefaldende udseende vil ingen engang tro, at det er et hemmeligt spionkamera .

Den får strøm direkte fra lysnettet, så du ikke skal bekymre dig om, at batteriet i kameraet løber tør. Takket være den trådløse WIFI-forbindelse forbindes IP-kameraet med hjemmerouteren, så du kan se live-optagelser fra kameraet, uanset hvor du er. Meddelelser, når der registreres bevægelse, kommer direkte til din mobiltelefon takket være mobilapplikationen. Du kan nemt styre kameraet gennem det. Applikationen fungerer med Android- og iOS-operativsystemer. Kameraet optager cyklisk videooptagelse. Optagelsen gemmes på et micro SD-kort med understøttelse af op til 128 GB .

 

#11 Spionpen med Wifi (P2P) med FULL HD - Minikamera i pennen + micro sd-understøttelse op til 128GB

spion kamera i pen - spion kamera pen med kamera

Spion pen med Wifi (P2P) og FULL HD - Spy Mini kamera i pennen + micro sd understøtter op til 128GB med bevægelsesdetektion til hemmelig videooptagelse med lyd. At optage video diskret er én ting, og at tage højkvalitetsoptagelser eller billeder er en anden. Spionpennen er en perfekt kombination af begge og er virkelig meget nem at bruge. Spionkameraet ligner en stilfuld og elegant pen , som garanterer, at ingen overhovedet vil tro, at det kunne være et skjult kamera.

Pennen optager videooptagelser i Full HD 1080p opløsning med 30 billeder i sekundet i AVI-format. Pennen er desuden udstyret med en mikrofon, et genopladeligt batteri med en kapacitet på 200mAh og en optagelsesvarighed på op til 90 minutter samt understøttelse af micro SD-kort op til 128 GB. Pennen er velegnet til optagelse indendørs eller udendørs. Styring af pennen er meget enkel med en enkelt knap. Du kan skrive realistisk med en spionpen, og du kan skifte patronerne i den .

 

#10 Spionkameraur med Full HD + IR LED + 32 GB hukommelse

spion ur med kamera - spion ur kamera

Spionkameraur med Full HD + IR LED + 32 GB hukommelse. Et skjult kamera i uret, hvormed du kan fange alt vigtigt når som helst og hvor som helst . Dette spion-ur er en højteknologisk kombination af et modeur og et skjult spionkamera . Spy-ure er lavet af solide materialer af høj kvalitet, ser stilfulde ud og passer til enhver person til enhver lejlighed. Den indbyggede hukommelse på op til 32 GB vil garantere dig nok kapacitet til video, lyd og fotos, og du behøver ikke bekymre dig om, at det vil begrænse dig på nogen måde .

Uret har indbygget op til 4 IR-LED'er med høj lysstyrke, som du primært kan bruge under dårlige lysforhold. Med dette højteknologiske ur kan du optage billeder og videoer på dine ture, fange vigtig information fra for eksempel forelæsninger eller tage billeder og videoer af enhver art når som helst og hvor som helst. Du kan derefter nemt overføre det optagede materiale til en pc ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

spionkamera i powerbank - powerbank spionkameraer
 

WIFI kamera i Power bank med P2P + 10000 mAh batteri med 4K video opløsning + 170° vinkel og nattesyn med IR LED op til 8 meter + bevægelsesdetektion + understøttelse af op til 128GB micro SD. Med dette diskrete kamera kan du optage videooptagelser med lyd i strålende 4K-opløsning. Det skjulte kamera ligner en klassisk powerbank og er derfor helt upåfaldende og kompakt. Derudover har den 2 IR LED-lys til nattesyn op til 8 meter og bevægelsesdetektering .

Optagelsen gemmes på et micro SD-kort, understøttet op til en kapacitet på 128 GB . Den har et indbygget genopladeligt Li-ion batteri med en kapacitet på 10000mAh, som garanterer en rigtig lang varighed af videooptagelse eller at holde kameraet i standbytilstand. Enheden fungerer også som en powerbank til genopladning af mobile enheder, kameraer osv. Dette produkt er udviklet med den nyeste teknologi og bruger P2P teknologi - understøttelse af overvågning af billedet fra kameraet når som helst og hvor som helst direkte gennem din mobiltelefon . Let at bruge. Ingen IP-indstillinger, intet domænenavn og ingen Upnp-indstillinger påkrævet.

 

#8 FULL HD knapkamera med 90° vinkel + lyd - Wifi DVR modul til live overvågning

kamera i en knap spion spionage p2p overvågning via internettet
 

FULL HD knapkamera med 90° vinkel + lyd - Wifi DVR modul til live overvågning med mulighed for at tilslutte (udskifte) diverse pinhole kameralinser + indbygget 1500mAh batteri. Lille og kompakt SÆT: wifi-boks med antenne og indbygget genopladeligt batteri og pinhole-kamera skjult i en sort knap med 90° betragtningsvinkel og lydoptagelse . Via micro USB-stikket kan du tilslutte forskellige kameraer til modulet, alt efter hvilket du har brug for (vælg fra vores tilbud) - vidvinkelobjektiv, nattesyn, bevægelsesdetektering, kamera skjult i en knap osv.. Enheden understøtter lydoptagelse - et kamera med mikrofon, optager også lyd. Wifi trådløst spionmodul P2P Live overvågning via internettet og tilslutning af diverse kameraer.

Billedet fra kameraet kan ses i LIVE- transmission via mobiltelefon. Kameraet tager billeder i høj FULL HD-opløsning på 1920x1080 pixels. Optagne billeder gemmes på et micro SD-kort understøttet op til 128 GB i størrelse, kameraet drives af et genopladeligt batteri med en kapacitet på 1500 mAh med en varighed på op til 2 til 3 timers optagelse. Knapkamera, FUUL HD-opløsning, indbygget mikrofon, 90° betragtningsvinkel.

 

#7 4K Wifi luksuskamera skjult i bilnøglen med understøttelse af op til 128 GB micro SD

spionkamera i bilnøglen eller bilnøglerings nøglering
4K Wifi luksuskamera skjult i bilnøglen med understøttelse af op til 128 GB micro SD - hører bestemt til familien af ​​top spiongadgets. Dens største fordel er at optage videoer i 4K ved 25 fps . Både bilnøglen og nøgleringen har detaljeret håndværk af høj kvalitet, hvilket øger deres troværdighed. Udover at optage er det også muligt at tage billeder med nøglen. Kameraet er bygget i et slidstærkt etui og giver mulighed for en Wi-Fi-forbindelse, hvilket betyder, at du kan se optagelsen fra det på afstand, hvor som helst du har adgang til internettet.
Data gemmes på et micro SD/TF-kort op til max. 128 GB kapacitet. Kameraet drives af et indbygget 900 mAh lithiumbatteri, der oplades via mikro-USB. Batterilevetid for én opladning op til 1,5 timer . Kameraet kan dog tilsluttes en netværks-USB-adapter og kan dermed optage kontinuerligt. Den skjulte kameranøgle opfører sig som et bærbart USB-flashdrev, når det er tilsluttet en pc via USB. Takket være dens præcise behandling er det meget usandsynligt, at nogen omkring dig vil bemærke, at du bærer en enhed, der er i stand til at optage videoer eller tage billeder. Du finder en masse tilbehør i pakken.

#6 Briller med WiFi-kamera + FULL HD + berøringskontrol + live videotransmission (Android/iOS) - perfekt kameracamouflage

briller med kamera - spionkamera i briller med wifi
Briller med Wifi-kamera + FULL HD + touch-kontrol + live videotransmission (Android / iOS) - perfekt kameracamouflage. Stilfulde og samtidig spionbriller har en praktisk anvendelse til uobserveret optagelse af omgivelserne og til den ultralette konstruktion på kun 40g . De er behagelige til hverdagsbrug. Samtidig skal du ikke trykke på nogen knapper, fordi de kun reagerer på berøring. Med disse spion med brillerne optager du præcis hvad du ser og samtidig har du frie hænder så uden mistanke.
 
En anden fordel er live-transmissionen via WiFi-forbindelse direkte til din mobiltelefon via applikationen " GPS CAM ", som er gratis tilgængelig til Android og iOS. Gennem applikationen kan du ikke kun se optagne billeder, men også afspille allerede optagne videoer. Brillerne understøtter oprettelsen af ​​dit eget Wi-Fi-netværk med en rækkevidde på op til 30m , så du kan se en live-optagelse for dine venner i nærheden af ​​dig.
4g 3g spionkamera pinhole spionage til sim-kort

FULL HD pinhole-kamera med 4G SIM-understøttelse + Wifi med P2P + IR LED 5m + 145° vidvinkel fiskeøjeobjektiv - livestreaming Video med bevægelsesdetektering, alarm og understøttelse af micro SD-kort op til 128 GB. Billedet fra kameraet kan ses live via en mobiltelefon. Kameraet tager billeder i høj opløsning 1080P ved 25 fps dag og nat takket være nattesyn på op til 5 meters afstand, og takket være 145° optagevinklen har du et tilstrækkeligt overblik over det optagne område. Optagne billeder gemmes på et micro SD-kort understøttet op til 128 GB, kameraet drives af et genopladeligt batteri med en kapacitet på 1500 mAh .

Dette pinhole-kamera har også en separat ekstern mikrofon (for endnu bedre lydoptagelse). Pinhole-mikrokamera er et nyttigt værktøj i spionageverdenen, når du skal optage personers virkelige adfærd uden mistanke om deres optagelse. Takket være muligheden for at indsætte et SIM-kort (med forudbetalte internetdata) kan dette modulære kamera oprette forbindelse til et 4G-netværk og kan også tilsluttes et Wi-Fi-netværk, så du kan se video med lyd fra hele verden ( hvor en internetforbindelse er tilgængelig).

 

spionkamera i højttaleren
Stereo Bluetooth højttaler med FULL HD WIFI kamera og 330° roterbar linse er en fuldgyldig bluetooth højttaler med indbygget skjult kamera . Du kan klassisk bruge stereohøjttaleren til at lytte til musik , men den kan også bruges perfekt som kamera til at overvåge din lejlighed, dit hus eller din virksomheds drift. Højttaleren med kamera har et 330° roterende hoved, nattesyn og bevægelsesdetektion. Du kan stille den på hylde, bord og efterfølgende observere i realtid, hvad der sker i rummet, hvor højttaleren er placeret.  
 
Sikkerhedskameraet kan tilsluttes hjemmerouteren via WIFI eller P2P, som giver dig mulighed for at overvåge billedet når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon . Optagne billeder vil gennemgå H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og gemmes efterfølgende på et micro SD-kort, der understøttes op til 128 GB i størrelse. Optikken giver en høj opløsning på Full HD 1920 x 1080 , så du ikke går glip af nogen detaljer fra de optagne billeder. Spy-højttaleren har et 5000 mAh batteri.
 

#3 LED Bordlampe med Wifi FULL HD kamera og 330° roterbar linse

wifi kamera i lampen
LED bordlampe med Wifi FULL HD kamera og 330° roterbar linse sammen med bevægelsesdetektion og nattesyn gør denne lampe til en fantastisk uobserverbar vogter til indendørs brug. Det indbyggede kamera i lampen optager billeder i høj opløsning Full HD 1920 x 1080 og er placeret på en roterende linse (som du kan fjernstyre), som giver dig mulighed for at justere optagevinklen. Lampens funktioner styres gennem en frit tilgængelig applikation , hvor du kan vælge en hvilken som helst farve på lampen for behagelig omgivende belysning, du kan også ændre optagevinklen ved at flytte fingeren på smartphonen, eller zoome ind på billedet eller tale eksternt takket være tovejskommunikation.
 
Sikkerhedskameraet kan tilsluttes hjemmerouteren via WIFI eller P2P, som giver dig mulighed for at se billedet når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon. Optagne optagelser gennemgår altid H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og gemmes derefter på et micro SD-kort, der understøtter op til 128 GB i størrelse. Når der registreres uønsket bevægelse, giver kameraet dig automatisk besked via en notifikation i applikationen.

#2 Mini Alarm Clock HD-kamera med Wifi + IR LED + Bevægelsesdetektion + AC/DC strømforsyning

mini vækkeur med kamera

Vækkeuret med et FULL HD kamera med IR LED + WiFi + P2P er suppleret med bevægelsesovervågning og sensorer til at registrere temperatur og fugtighed i luften i rummet. Med sit elegante design i blank sort passer den ind i enhver form for interiør uden mistanke om, at det er en skjult kameraenhed. Det højkvalitetsdisplay på vækkeuret sikrer problemfri læsbarhed af de leverede data selv i intenst dagslys. Det indbyggede skjulte kamera optager videoer i Full HD-opløsning 1920 x 1080 med lyd, og takket være IR LED nattesynet på op til 6 meters afstand vil du have et billede i høj kvalitet selv om natten. Du kan fjernstyre alle funktionerne i det skjulte kamera gennem en frit tilgængelig applikation til smartphones (iOS, Android), hvorigennem du kan se billeder i realtid og ændre kameraindstillingerne.
 
Det digitale vækkeur har også en bevægelsesdetekteringsfunktion , som bruges til at starte optagelsen, når der registreres bevægelse i rummet. Dette er en fantastisk funktion, takket være hvilken du ikke vil gå glip af noget vigtigt skud, da kun skuddene under aktiviteten vil blive fanget. Optagne optagelser vil gennemgå H.264-komprimering for at reducere filstørrelsen og gemmes efterfølgende på et micro SD-kort, der understøttes op til 128 GB i størrelse. Enheden er udstyret med et indbygget 300 mAh batteri , som, når det er fuldt opladet, sikrer kontinuerlig optagelse i cirka op til 2 timer. Enheden kan også tilsluttes et almindeligt elektrisk netværk og dermed kan vækkeuret med skjult kamera arbejde kontinuerligt.

#1 Mini pinhole Full HD-kamera med batteri og bevægelsesdetektion + WiFi + micro SD 128 GB-understøttelse

pinhole kamera spion

Mini-pinhole Full HD-kamera med batteri og bevægelsesdetektion + WiFi + micro SD 128 GB-understøttelse - er præcis, hvad du forestiller dig under betegnelsen spionkamera. Takket være dets kompakte design og miniobjektiv (kun 10x10 mm, , kan den placeres diskret næsten overalt (selv skjult i et objekt). Billeder optaget af minikameraet er i Full HD 1920 x 1080 opløsning og fotos i 4032 x 3024 opløsning , således meget tilstrækkeligt til detaljerede optegnelser.

Enheden understøtter en WiFi-forbindelse og er trådløs , hvilket tillader nem montering på væg eller loft, og efterfølgende kan du styre alle kamerafunktioner gennem en frit tilgængelig applikation til smartphones (iOS, Android), hvor du kan ændre videoopløsningen, længden af individuelle videoer, optagemetoden - bevægelsesdetektering eller kontinuerlig optagelse. Sikkerhedskameraet kan kobles til hjemmerouteren via WIFI eller P2P, hvilket giver dig mulighed for at se billedet når som helst og hvor som helst ved hjælp af din mobiltelefon. Spion spion kamera understøtter micro SD hukommelseskort op til 128 GB . Kameraet drives af et 1200 mAh batteri , men ved hjælp af et strømkabel kan du også tilslutte det til en permanent strømforsyning, for eksempel til en stikkontakt ved hjælp af en netværks AC/DC adapter.

 

Tips til at skjule og bruge skjult SPY-kamera

1. Tjek, at du ikke bryder nogen love.

Generelt kan man sige, at brugen af ​​spion-spionkameraer samt spionteknologi er yderst diskutabel. Vores love forbyder udtrykkeligt brug af kameraer på steder, hvor det er indlysende, at det er nødvendigt for at bevare privatlivets fred, såsom i soveværelset eller badeværelset, toilettet. Hvis du skal installere et spionkamera på dit badeværelse, skal du sikre dig, at du gør det lovligt, ellers kan du nemt ende med at blive udsat for afgifter, advokatomkostninger eller endda truslen om fængsel. Derudover er der specifikke love, der regulerer lydoptagelse af interviews, som kan afvige fra videooptagelser. Så hvis du beslutter dig for at bruge et skjult kamera, skal du tjekke lovene i dit land for at sikre dig, at du holder dig ude af problemer.

Hvis du ansætter barnepige, sygeplejersker, husassistenter eller andre ansatte, så sørg for at have en skriftlig aftale med dem om deres samtykke til skjult kameraoptagelse. Og i den kontrakt kan du angive de aftalte vilkår, at du til enhver tid kan se eller optage dem, mens de udfører deres arbejde. At have et klart samtykke vil give dig en vis beskyttelse af, at de var opmærksomme på overvågningen, i tilfælde af at du nogensinde får brug for at bevise deres adfærd eller handlinger.

2. Tjek, om det skjulte kamera fungerer præcis, som du har brug for det.

Den bedste måde at skjule og bruge et spionkamera på er at øve sig i at optage. Når du har fundet et spionkamera, som du vil bruge, skal du sørge for at prøve det under de nøjagtige forhold, som du vil øve dig i at optage. Så hvis du vil optage video af en person, der kommer ind i et værelse om natten, skal du sørge for, at dit kamera fungerer under disse nøjagtige forhold. Intet er mere tragisk end at få en video af, hvad du vil optage, og endelig er det ikke muligt at genkende det, du vil have, eller optagelsen er ikke fra en god vinkel, eller kameraet har ikke nattesyn osv. Så dobbelttjek, hvad du forventer af optagelsen, og om dit spionkamera er egnet og korrekt sat op. Test, test og test igen.

3. Gode steder at skjule et skjult kamera

For at finde ud af, hvor du skal placere kameraet, skal du bare se dig omkring i rummet og se, hvor et lille kamera nemt kan skjules.

Pendel og lysekroner - lys på loftet er et godt sted for et skjult kamera. Kun få mennesker tror, ​​at et spionkamera kunne placeres der.

Møbler såsom bord, natbord og kommode - de fleste rum har møbler, dette kan være et godt sted for et skjult kamera, gemt bag en fælles genstand, såsom et ur eller radio. Du kan selvfølgelig også få et skjult kamera i uret og have det direkte på natbordet.

Gardin eller gardin - et andet godt sted at skjule kameraet kan være bag et gardin eller på kappen. Ønsker du et lille spionkamera, kan du tilslutte det på oversiden af ​​et gardin, eller direkte på gardinet.

Tv-sæt - Det ville være en god idé at placere et lille kamera i nærheden af ​​tv'et eller oven på tv'et. Hvis du gør det, skal du sørge for, at det er lidt uden for direkte synslinje, så ingen nemt lægger mærke til kameraet.

Laptop eller computer – hvis du har en computer og andet computerudstyr liggende på dit skrivebord, burde det ikke være for svært at finde en måde at skjule kameraet på.

Bogreol – det kan være en god idé at placere et skjult kamera i en bogreol. Især når det skjulte kamera er i form af en bog, eller du kan justere bøgerne til at holde kameraet diskret mellem bøgerne.

Dekorativ genstand - enhver vase, billedramme eller anden dekorativ genstand inklusive legetøj, der kan dække eller skjule kameraet, vil være en god ide til placering.

Spejle – man kunne købe et dobbeltsidet spejl og sætte et spionkamera der. Eller i det modsatte tilfælde er det muligt direkte at købe et spejl med indbygget skjult kamera.

Lamper - en pære eller lampe kan tages ud og et spionkamera gemt i lampen kan sættes indeni.

Blomster og planter - du kan sætte et lille kamera inde i en blomst eller i en urtepotte og sætte det i en vindueskarm for eksempel. At gemme sig i farvestrålende planter vil fungere særligt godt.

 

Vi håber, at disse tips til skjulte kameraer og spionkameraer og forslag vil hjælpe dig med at spore og optage sikkert og effektivt. Du kan finde et bredere udvalg af spionkameraer direkte på https://www.cool-mania.dk hjemmeside