Bedste Halloween-masker og -kostumer til karneval: TOP #13 tips

Bedste Halloween-masker og -kostumer til karneval: TOP #13 tips (ideer) ikke kun til børn (børn), men især voksne. Skræmmende kostumer spøgelse, monstre, helte og så.. 31. oktober er tiden for alle spøgelser og monstre, masker og kostumer, for det er Halloween. Så lad os tage noget skræmmende karnevalskostume eller maske på og hvorfor ikke råbe huuuuuu... og lad os være lidt bange :)

I historien siges det, at den første dag i november dukker de dødes sjæle op, og de forsøger at kontrollere alle levende mennesker og komme ind i menneskekroppen. Så folk bad om hjælp til at beskytte mod disse ånder - lys dagen på Halloween . Først i form af stearinlys, lanterner eller ildkul til et lys i udskårne græskar i form af et ansigt, mens denne tradition har holdt sig indtil i dag.

halloween masker og kostumer

Indtil for nylig var denne højtid ikke så udbredt i vores land, det er almindeligt kendt, at Halloween er den mest traditionelle i USA, hvor denne højtid er blevet fejret siden det 19. århundrede. Mennesker, især børn og unge, bærer forskellige karnevalskostumer og skræmmende masker under Halloween, og malede ansigter er også et tegn på, at de er beregnet til at afværge onde ånder og onde kræfter. I dag er denne ferie primært en tid med sjov og adrenalin-drevet eventyr, og den tiltrækker hovedsageligt børn, som laver eller bærer karnevalsmasker til børn og går fra dør til dør for at skræmme beboerne i huse og lejligheder, og de forærer dem med slik eller frugt, hovedsageligt i Amerika, Australien og andre lande.

karnevalskostumer og Halloween-masker

Her er halloween ikke så almindeligt som i Amerika, men som tiden går, begynder forskellige halloweenfester, skræmmende fester, maskerede karnevaler eller halloweendiskoteker at finde sted i vores land, hvor du kan opleve en ukendt maskes mystiske magi kl. en Halloween fest, og det bringer en masse sjov og eventyr. Nogle har allerede oplevet Halloween som endnu en højtid, der ligner påske eller jul, så de pynter deres hjem med græskar eller pynt i Halloweens uhyggelige stil og har en hyggelig aften foran fjernsynet, når de ser en spøgelses- eller gyserfilm.

Men dem, der virkelig kan lide at være bange og ikke forlader Halloween-ferien bare sådan, kan ikke vente hele året med at tage et karnevalskostume eller en skræmmende maske på. Og hvor er den uhyggelige Halloween-aften magisk, for selv børn i skolen glæder sig allerede til, hvornår de vil kunne bære masker til børnenes karneval, såsom en heks, djævel, skelet, død, troldmand, monster eller væsen, spiderman , supermand, Harry Potter, prinsesse, kriger, et eller andet dyr eller andre karnevalskostumer til børn .

Halloween handler ikke om, hvordan man skræmmer børn eller voksne, det handler frem for alt om sjov, adrenalin og eventyr for at skabe lidt frygt med din maske eller kostume og en følelse af behagelig frygt :)

Voksne og unge kan slet ikke vente til halloweenfesten eller diskoteket, når de begejstret vælger karnevalsmasker som blodtørstige dyr, varulve eller udødelige vampyrer, eller halloweenmasker som en skræmmende og morbid zombie eller lig, mumie og andre halloweenmasker . Og selvfølgelig behøver alle kostumer til børn ikke at være skræmmende, grimme og frygtelig skræmmende. Bare vælg en ikke-skræmmende Halloween-maske såsom en Spiderman, Ironman, mumie, Ironman eller terminator, cyclops, klovnekostume eller bare bære skræmmende tilbehør såsom et slips eller handsker.


Og hvor kan du finde disse Halloween-kostumer, skræmmende masker eller karnevalskostumer ? Vores e-shop Cool-mania har et bredt udvalg af masker og kostumer klar til denne Halloween ferie, du skal bare dykke ned i vores tilbud og have det sjovt eller skræmme dig selv, mens du vælger den rigtige maske. Og her er du, vi har forberedt nogle af vores tips til karnevalsmasker og halloween-kostumer til dig, og vi vil blive meget glade, hvis vores halloween-kostumer og masker giver perfekt sjov og en behageligt skræmmende aften :)

 

#14 Grinch (grøn nisse) ansigtsmaske med handsker

karneval kostume ansigtsmaske bedste kostumer grinch

Grinch (grøn nisse) ansigtsmaske med handsker - til børn og voksne til Halloween eller karneval. Grinch kostume (maske) lavet af 100% naturlig latex, som er miljøvenlig og ikke-giftig. At se og trække vejret gennem munden og næsen af masken er behageligt og åndbart. Denne latex maske i form af Grinchen er derfor et helt ideelt og originalt valg til Halloween, karneval, maskeradebal, diverse fester, fødselsdagsfester og andre. Vores Grinch-masker skiller sig bedst ud til Halloween, karneval, diskotek, i en klub, til en fest eller festival, de er den rigtige investering for dig, hvis du vil imponere og frem for alt være cool.

#13 Lydfølsom LED   Underverdensmaske

tænder ansigtsmaske halloween skræmmende masker

Enhver, der har set filmen Underworld, vil undre sig over, hvorfor denne Halloween-maske har så mange tænder! Heldigvis er denne maske harmløs, absolut ikke-bidende og endda en smule charmerende, da det er en lydfølsom DJ-ansigtsmaske , der blinker til musikken. Den egner sig derfor perfekt til en Halloween-fest, et diskotek eller et maskeret karneval . Og det er meget effektivt, især når det begynder at blinke i fuldstændig mørke, og så fortryder vi allerede den person, der vil være ved siden af dig, der bærer denne maske :)

 

#12 LED Purge masker

purge maske halloween

Vil du have det sjovt til en Halloween-fest eller et maskeret karneval , men du vil ikke blive genkendt af nogen? Så tag PURGE-masken på og oplev den spændende følelse af at være en anden, i hvert fald for en stund. LED maskerensning til Halloween - en universel maske til alle. LED-masker med skræmmende eller rædselsmotiver tiltrækker under alle omstændigheder opmærksomhed bogstaveligt talt ved første øjekast. Når alt kommer til alt, ser du ikke en glødende rensemaske eller kraniemaske hver dag.

#11 LED-lys-op-slips og LED-sløjfe

led slips halloween masker led neon bue maske til Halloween

Hvis du er lidt af en konservativ type og ikke skynder dig ud i fede masker eller kostumer, og skal du til halloweenfest eller diskotek, så tag dette LED-slips eller LED-sløjfe på og opfyld dermed betingelsen om at komme ind i en maske . Eller med dette oplyste LED-slips og dette LED-sløjfe er en passende måde at komme til fest i halloween eller karnevals ånd i masker , og så kom i en maske eller blot passe sammen med andre i karnevalskostumer eller masker.

#10 LED blinkende handsker - Skelet

LED glødende skelethandsker

Disse skelethandsker med LED-lys er perfekte til Halloween-fest , diskotek eller maskerede karnevaler. De egner sig selvfølgelig også som en original gave . Hvis du vil være cool og imponere, eller kan du lide at være i centrum for opmærksomheden, vil disse LED-handsker helt sikkert tiltrække sig en masse opmærksomhed og er mest effektive i mørke, præcis i Halloween-stemningen :).

#9 SPIDERMAN ansigtsmaske

spiderman halloween maske

Vil du være en superhelt med fantastisk styrke , udholdenhed og hurtighed, og frem for alt, cool og et godt menneske? Så vær SPIDERMAN! Denne latex Spiderman maske er derfor et helt ideelt og originalt valg til Halloween, karneval, maskeradebal, diverse fester, fødselsdagsfester.

 

#8 BATMAN - ansigtsmaske

halloween-masker i form af batman

Og vi har en anden superhelt fra tegneserierne og fra filmen - BATMAN , som er kendt for sin mørke og mystiske personlighed , som bekæmper kriminalitet i Gotham. Batman-masken giver dig mulighed for at forvandle dig til denne symbolske figur og blive retfærdighedens vogter ved forskellige udklædningsbegivenheder såsom Halloween, rave-fester eller maskeradebal.

#7 Ansigtsmaske - JOKER

Halloween formet maske - JOKER

ChaoZZZZZ og uforudsigelighed , det er hovedtrækkene ved den ikoniske karakter, som jeg gætter på, at alle også kender for hans karakteristiske udseende, og især for hans brede blodige smil, som ikke får dig til at grine... Hvem er det? Denne fyr ved navn JOKER er svær at rode med, fordi man aldrig ved, hvad han har gang i. En fremragende Halloween ansigtsmaske til enhver fest, karneval eller kattefest eller diskotek.

#6 JIGSAW halloween maske

halloween skræmmende ansigtsmaske stiksav

Så med denne maske vil du helt sikkert repræsentere horrorverdenen perfekt. JIGSAW maske vil bringe en dosis af mørke og frygt og vil give din Halloween karakter et uhyggeligt og mystisk look. Jigsaw, også kendt som John Kramer, er en fiktiv karakter fra serien af gyserfilm "Saw", han hører bestemt til de populære Halloween-masker eller til fest- eller maskeradebal.

 

#5 Spiderman kostume

morph karneval spiderman kostume

Men ikke alle karnevalskostumer eller Halloween-masker de skal være skræmmende og uhyggelige. Spiderman-kostumet er lige så interessant og velegnet til både Halloween og karneval . Når alt kommer til alt, tror jeg næsten alle drenge og endda en mand ønsker at blive en tegneserie eller en rigtig helt, der kæmper mod det onde, forsvarer de uskyldige og redder verden :)

#4 Halloween Dinosaur kostume

dinosaur halloween kostume

Så dette kostume kan virkelig ikke overses :) Dinosaur kostume - oppusteligt dinosaur kostume op til 2,2m - XXL størrelse som karneval kostume til en mand eller kvinde (voksne) til karneval eller Halloween. Hvis du bærer dette kostume på et diskotek eller sælger dig selv på gaden under Halloween-ferien, kan du være sikker på, at du vil forårsage en masse larm og sjov ved enhver fest eller fest.

#3 HORSE hovedmaske

Halloween hestehoved maske
Er du vred i skolen, på arbejdet eller din partner derhjemme? Alt dette er overstået, sæt hestemasken på dit hoved og red din perfekte manke. Føler du det, ja? Ikke mere stress, dit bryst puster op, dit hjerte banker bredt - du behøver ikke længere bekymre dig om menneskelige hverdagsproblemer, for du er en hest, og du er endelig fri ! HEST-hovedmaske til en Halloween-fest , et diskotek eller en fødselsdagsfest, overalt med denne maske vil du skabe latter og sjov.
 

#2 Halloween kostume BANAN

kostume banan karneval maske
Hvis du vil se original ud til et maskeradebal eller bare for at have det sjovt til en fødselsdagsfest med vennerne, er dette kostume det rigtige valg. Hvis du vil købe et sjovt kostume, vil dette BANAN-kostume være noget for dig! Kostumet er velegnet til både mænd og kvinder. Karneval kostume perfekt til Halloween eller enhver anden fest.
 

#1 Vampyrtænder - Dracula

 
vampyr tænder til halloween fest hugtænder
 

Når Halloween-festen nærmer sig, vil disse vampyrtænder være det perfekte supplement til vampyr-outfittet. Halloween Vampyrtænder som Dracula er skræmmende og perfekte til enhver ravefest, Halloween, maskeradebal eller fest. Sæt dem på dine egne hjørnetænder, påfør lidt rød maling som falsk blod, og effekten vil være helt overbevisende, og måske vil nogen tillade dig at tage en bid :)