Bedste GPS-locatorer - tracker til bil i verden: TOP #10 tips

Bedste GPS-locatorer (tracker eller sporingsenhed) til bil i verden: TOP #10 tips til dig. Flådesporingssystemer til online sporing (overvågning) af biler eller andre køretøjer, der nogensinde er blevet produceret. GPS-positionssporing er blevet en af de mest udbredte metoder til positionering og placering rundt om i verden. Denne teknologi bruges i computere, smartphones, jagt og transport, både i den professionelle og private sfære. I dag vil vi se på de bedste GPS-trackere på markedet.

gps locators bedste sporingsenheder

GPS er en forkortelse af det engelske Global Positioning System. Det er et system med 27 satellitter, der svæver over vores Jord i en højde af 20.000 km. Disse satellitters kredsløb er indstillet således, at mindst 4 satellitter kan spore et hvilket som helst sted på Jorden. Ud af det samlede system er 24 satellitter aktive, 3 af dem er inaktive og fungerer som reservedele. GPS-positionssporing kan bestemme positionen af et statisk eller bevægeligt objekt med en nøjagtighed på 5 meter. GPS-locatorer bruges til en sådan præcis lokalisering.

Hvordan vælger man den bedst egnede GPS-locator?

Der er flere kriterier, du bør overveje. Den første er sandsynligvis den STØRRELSE , som gps-trackeren har . Til lokalisering af mindre genstande eller personer vil det være mere rimeligt at vælge en kompakt GPS-locator, og til sporing af store genstande såsom lastbiler kan en større størrelse med et større batteri være velegnet. BATTERILEVETID er også vigtigt. Til langtidssporing af et objekt anbefales det at vælge mellem locatorer, der har batterier med høj kapacitet, for eksempel fra 6000 - 10000 mAh - sådan GPS online sporing kan fungere i stand-by tilstand i 5 år.

Udover sporing kan en GPS-tracker også en række andre ting, hvilket er en anden parameter, der skal tages i betragtning ved valg. Der er for eksempel GPS-sporingsmoduler, som du kan LYTTE til, hvad der sker i området for dens placering via din telefon . På samme måde har GPS-modulet også BESKYTTELSE MOD UAUTORISERET AFMONTERING, manipulation eller manipulation. Nogle modeller kan endda advare dig om en tvungen adgang til bilen ved at sende et SOS-signal/opkald til et standardtelefonnummer. For eksempel kan GPS-locatoren i bilen også placeres udendørs, og i så fald er det godt at vide, hvad dens fastgørelsesform er eller dens MODSTAND OVER FOR YDRE PÅVIRKNINGER (støv, vand), om den har IP 67 vandtætning. Sidst men ikke mindst handler det om selve driften og transmissionen af signalet, og dermed om det er DOBBELT (LBS+GPS) eller TRIPLE (LBS+GPS+WIFI) lokationssporing .

Så uanset hvad du kan lide, her er vores tips til de 10 bedste GPS-locatorer, der helt sikkert vil finde anvendelse til at spore bevægelser af ejendom og personer.

#10 Miniature GPS locator til sporing af personer med aktiv lytning - Qbit

miniature gps locator

GPS tracking - en miniature GPS locator til sporing primært personer med aktiv lytning - Qbit (vægt kun 31g) er ideel til at spore placeringen af dine børn, seniorer eller ejendom . Den skiller sig ud med sit kompakte, lette design for fremragende mobilitet og pålidelighed. Den er i stand til at modstå ekstreme miljøer og er vandtæt (opfylder IPX5-standarden). Sporingsenheden er udstyret med et GPS-system og giver dig mulighed for at se placeringen i realtid fra en pc, tablet eller smartphone.

Det integrerede batteris levetid giver op til 3 dages drift. En nyttig funktion er aktivt at lytte til begivenhederne omkring Qbit-enheden eksternt via en mobiltelefon eller to-vejs telefonkommunikation er også muligt. Hvis Qbit GPS-enheden registrerer vibrationer eller en høj lyd over 70 decibel, sender den en SMS-besked til standard SOS-telefonnumre, så du med det samme kan vide, at den person, der havde den, kan være i en ubehagelig situation.

#9 Container GPS-locator til sporing af forsendelsesbevægelser - 3800mAh batteri + IP66

contajner GPS locator

Container GPS-locatoren til sporing af forsendelsens bevægelse er en sporingsenhed med sikkerhedsfunktioner til tungt vand og vejtransport. Du kan nemt fastgøre sporingsenheden til indersiden af beholderen ved hjælp af en integreret magnet . Takket være 3800 mAh-batteriet kan GPS-enheden fungere i standby-tilstand i næsten 60 dage. Den tilbyder GPS + LBS dobbelt præcision i realtid positionering. Når online trackeren har et godt GPS-signal, finder den det via GPS. Hvis den ikke har et GPS-signal, finder den den via LBS. Den høje beskyttelsesgrad IP66 muliggør enhedens funktionalitet selv i et krævende udendørsmiljø .

GPS-sporingsenheden finder sin anvendelse til skibs- og jernbanecontainertransport. GPS-trackeren vil også advare om uautoriseret indgreb i installationen af enheden eller ved fjernelse af enheden. GPS-modulet identificerer automatisk containermiljøets aktuelle tilstand og ændrer tilstanden mellem statisk tilstand (GPS-dataupload hver 3. time), landtransporttilstand (GPS-dataupload hvert 10. minut) og søtransporttilstand (GPS-dataupload hver 3. time) 3 timer).

#8 OBD GPS locator 4G med højttaler og nøjagtighed op til 2,5m

GPS locator obd locator tracker til bilen

OBD GPS locator 4G med højttaler og nøjagtighed op til 2,5m er en fantastisk sporings- og sikkerhedsenhed til biler og erhvervskøretøjer . Få alle de nødvendige oplysninger om bæltekøretøjet i realtid og hold styr på den tilbagelagte rute og køretøjets tilstand. OBD-enheden er kompatibel med de fleste køretøjer på markedet fremstillet efter 2004. Med denne enhed vil du ikke have noget problem med at lokalisere dit køretøj med høj nøjagtighed op til 2,5 meter. GPS-locatoren har en indbygget højttaler til lytning og dermed stemmeovervågning. LED-indikatorerne for enhedens status - 3 lysdioder , der signalerer enhedens status - kan deaktiveres, hvilket vil slukke for LED-signaleringen - og GPS-lokalisatoren er derfor helt iøjnefaldende.

Minimalt energiforbrug - enheden er udstyret med en højtydende chip, takket være hvilken den har et ultralavt energiforbrug og derfor ikke har en negativ effekt på batteriet i køretøjet. Det er en meget lille og let enhed, der kan holdes i én hånd. Af denne grund kan den nemt skjules hvor som helst i køretøjet, så den ikke er synlig for andre mennesker.

#7 4G Solar GPS Tracker - Realtidssporing IP67 Vandtæt + 10000mAh batteri

GPS tracker til bilen
4G solar GPS Tracker - sporing i realtid IP67 dækning vandtæt + 10000mAh batteri. Solpanel, magnetisk oplader, IP67 vandtæthed gør denne enhed ideel til forskellige installationer, der kræver lang standbytid og kontinuerlig optimal ydeevne. LTE-kommunikation med nød-GSM (2G) sikrer en stabil forbindelse i næsten alle tilfælde. Ud over disse funktioner vil flere driftstilstande, en række perifere enheder og et sæt hændelsesudløste meddelelser gøre denne lokalisator til en værdifuld del af din flådestyringsstrategi. Den er ideel til brug på skibe, lastbiler, varevogne, arbejdsmaskiner, landbrugsmaskiner osv.

Nem opladning via solpanel og magnetisk oplader . Solpanelet med magnetisk oplader sikrer lang standby-tid i næsten alle tilfælde, Enheden kan give op til 2 års drift på en enkelt opladning, og når den er frakoblet, vil Hall-sensoren udløse og sende en alarm, så flådeforvaltere kan være sikre på at deres aktiver er under konstant beskyttelse.

#6 Biloplader 2x USB med GPS og lytning - MULTIFUNKTIONEL

gps tracker i bilopladeren

Biloplader 2x USB med GPS og aflytning - MULTIFUNKTIONEL vil give dig nok information i realtid om det sporede køretøj. Ved første øjekast er det en klassisk biloplader, men den gemmer en GPS-locator indeni. Der er en oplader   kompatibel med alle køretøjer på markedet , da den sættes i cigarettænderen i bilen. Med denne biloplader vil du ikke have noget problem med at lokalisere dit køretøj, når du låner det ud til din kæreste eller barn, for eksempel, og eliminerer derfor uønskede følelser og frygt for, om besætningen er okay.

Enheden har en frit tilgængelig applikation "TrackSolid" (iOS, Android) til din mobiltelefon, med hvilken du kan spore køretøjets aktuelle position. I nødstilfælde kan du trykke på den tilsvarende SOS-knap i 3 sekunder for at aktivere alarmen. Enheden sender derefter en SMS til standardmobilnummeret og ringer også til det, indtil opkaldet modtages. Enheden understøtter registrering af køretøjets status, uanset om den er startet eller slukket. I tilfælde af at en uautoriseret person starter køretøjet uden din viden, vil du straks modtage en meddelelse på din mobiltelefon. GPS bilsporing har aldrig været nemmere.

#5 GPS-sporing - ULTRA-TYND 8 mm GPS-lokalisering + 2500mAh batteri - sporing af forsendelser

gps sporing - locator

GPS-sporing - ULTRA-TYD 8 mm GPS-lokalisering + 2500mAh batteri er en fremragende, diskret tynd locator, der er velegnet til sporing af forsendelser , mennesker eller køretøjer. Blandt andre locatorer skiller den sig især ud på grund af dens størrelse - med dimensioner på kun 110x61 mm og en tykkelse på kun 8 mm, rangerer den blandt de mest iøjnefaldende GPS locatorer til sporing. Udover de klassiske funktioner tilbyder den også detektering af udpakning af en genstand, som bruger en lyssensor. I praksis betyder det, at hvis du bruger den for eksempel til at spore en pakke, og nogen åbner pakken, genkender GPS-lokalisatoren den og kan sende dig en notifikation i form af en SMS-besked med de aktuelle GPS-koordinater.

Dens hovedformål er at spore pakker, forsendelser eller varer, men den kan også spore køretøjer eller mennesker, og dens alsidighed er en anden fordel i forhold til andre sporingsenheder. Når du har indsat SIM-kortet i enheden, kan du spore dets placering i realtid . I tider med en global økonomi er logistik og den tilhørende beskyttelse og pleje af varer nok det vigtigste. Takket være det supertynde design kan en GPS locator (2500 mAh ) placeres sammen med hver pakke og dermed minimere risikoen forbundet med tyveri eller tab af varer.

#4 OBD GPS locator med en nøjagtighed på mindre end 10 meter

GPS locator i OBD

OBD GPS-locatoren med en nøjagtighed på mindre end 10 meter er en fantastisk sporings- og sikkerhedsanordning til biler og erhvervskøretøjer . Få alle de nødvendige oplysninger om bæltekøretøjet i realtid og hold styr på den tilbagelagte rute og køretøjets tilstand. OBD-enheden er kompatibel med de fleste køretøjer på markedet fremstillet efter 2004 . OBD-enheden har en standardgrænseflade, så dens installation i køretøjet er meget enkel. I tilfælde af at en uvedkommende afbryder ODB-enheden, vil du straks blive informeret om dette i form af en SMS-besked til din mobiltelefon. Enheden er udstyret med en højtydende MTK2503D-chip, takket være hvilken den har et lavt energiforbrug og derfor ikke har en negativ effekt på batteriet i køretøjet.

OBD-enheden understøtter GPS- og LBS-lokalisering. GPS er til bestemmelse af positionen udenfor med en afvigelse på op til 10 meter og er afhængig af indhentning af data fra satellitter. Og LBS er til indendørs positionering (i bygninger, lokaler, virksomheder) med en nøjagtighed på mindre end 50-150 meter, og sporingen er hentet fra data via GSM-netværk, så denne funktion kan fungere overalt på stedet med mobil signalrækkevidde. Hvis du ejer en flåde af køretøjer i din virksomhed, har du mulighed for at spore dem samtidigt under én konto. Ved at bruge "Tracksolid"-systemet kan du spore op til 10.000 køretøjer samtidigt.

#3 Mini gps locator med magnet - 2800 mAh batteri + IPX5 vandtæt + holdbarhed op til 2 år

GPS-locator til bilen for at spore placeringen

Mini gps locator med magnet - 2800 mAh batteri + IPX5 vandtæt + holdbarhed op til 2 år. GPS + LBS + WiFi-positionering - op til tre gange nøjagtigheden af at bestemme placeringen i realtid. Mini GPS-locatoren er en let og kompakt tracker, der giver dig mulighed for at lokalisere, overvåge uden behov for strøm med en batterilevetid på op til 2 år (kun i strømsparetilstand), når lokationspositionen aflæses én gang om dagen, eller når GPS'en bruges kontinuerligt , den kan virke i op til 45 timer. Lokalisatoren er en nyttig sikkerhedsløsning, der giver sporing af bevægelser af mennesker, varer og køretøjer i realtid eller med jævne mellemrum. Online GPS tracker fra PROFIO ELECTRONICS (mobilapp).

GEO FENCE -funktionen giver dig mulighed for at sende en e-mail-besked, når du forlader det markerede område (hvis føreren af køretøjet kører væk fra den planlagte rute). Dens kompakte størrelse og diskrethed er også en fordel. Den er udstyret med en stærk magnet, takket være hvilken det er en meget enkel og samtidig fleksibel installation af GPS-locatoren direkte på køretøjer for at lokalisere dem. Du kan fastgøre GPS-locatoren til ikke-magnetiske genstande ved hjælp af den medfølgende 3M selvklæbende tape med velcro.

#2 GPS locator til bilen vandtæt IP67 med magnet + batterikapacitet 6000 mAh + lytning

gps locator til bilen

Online GPS-tracker til bilen med et 6000 mAh batteri , som giver den en driftsperiode i sporingstilstand i op til 25 dage afhængigt af positionsrapporteringsintervallet på 100 timer (når positionen opdateres hvert 10. sekund) . Den er udstyret med superhurtig magnetisk opladning, hvor du kun skal oplade den i cirka 3 timer for at få fuld opladning, og så kan GPS-trackeren bruges i 5-10 dage. GPS + LBS + WiFi-positionering - op til tre gange nøjagtigheden til at bestemme placeringen af enheden i realtid vil garantere, at du vil være i stand til at finde placeringen selv på steder med et dårligere GPS-signal. GPS- modulet er udstyret med en ultra-stærk magnet og er meget let og fleksibelt at installere til GPS-køretøjsovervågning.

Det inkluderer anti-adskillelse og tyverisikring med en lyssensor. Så snart lysets adgang til lokatoren er forhindret, sender sensoren en advarsel. Den sendte besked har flere former, aktivering af GPRS og afsendelse af en notifikation til applikationen, aktivering af GPRS og afsendelse af en SMS-besked, aktivering af GPRS - afsendelse af en SMS og opkald til det indstillede nummer, eller aktivering af GPRS og opkald til det angivne telefonnummer. Den høje beskyttelsesgrad IP67 (hvor den kan nedsænkes i 1 m vand og fuldstændig støvtæt) muliggør enhedens funktionalitet selv i et ekstremt krævende udendørs miljø. En stor fordel ved GPS-locatoren er muligheden for at ringe fra udvalgte SOS-numre til GPS-sporingsenheden, så du kan høre lydene (samtalen) omkring den enhed, hvor den er placeret. Hvis decibelniveauet overstiger 60 decibel (glas, der knuses, rammer kroppen osv.), sender gps-lokalisatoren automatisk en alarmbesked til det forudindstillede SOS-nummer.

#1 vandtæt bil GPS tracker med magnet + ekstra stort batteri 10000 mAh + lytning

køretøjsovervågning - gps tracker

GPS-tracker til bilen med et batteri på op til 10000 mAh med en batteristatusindikator, den kan fungere på én opladning i 30 dage (ca. 2 timers online sporing om dagen) op til 2 år, afhængig af intervallet for online sporing. Takket være det stærke magnetiske legeme kan du fastgøre PROFIO ELECTRONICS 3G GPS-locatoren til de fleste overflader og forskellige steder. Ekstern beskyttelse af IPX5 vandtæt niveau (beskyttelse mod sprøjtende vand og støv) muliggør enhedens funktionalitet selv i et krævende udendørs miljø . GPS-enheden giver sporing til brugeren i form af en SMS-besked direkte til din mobiltelefon , hvor et link til Google-kortet vil blive givet, og efter at have klikket på det, vil den aktuelle placering af det sporede køretøj blive vist. En anden mulighed for sporing er mobilapplikationen kaldet " Track Solid " (iOS, Android), med hvilken du kan finde ud af placeringen af det sporede køretøj og forskellige nødvendige data. Det er også muligt at spore GPS-data via webgrænsefladen www.tracksolid.com .

Denne tracker understøtter også GPS og LBS lokalisering . Køretøjsovervågning er ikke den eneste aktivitet, som modulet bruges til. Hvis GPS-lokalisatoren fjernes eller ændres i standbytilstand, optages en advarselsmeddelelse, og sporingstilstanden aktiveres i 20 minutter. Med denne model er det en selvfølge, at funktionen med at lytte til omgivelserne , hvor modulet er installeret, er via en mobiltelefon. En stor fordel ved denne gps tracker er, at den har en såkaldt tracking mode . Den kan indstilles til sporingstilstand under bevægelse, hvilket betyder, at så snart den registrerer bevægelse, sender den dig data i et interval fra 5 til 86.400 sekunder . Når bevægelsen stopper, skifter den til no-motion-tilstand og sender data med et interval på 5 til 86.400 sekunder. I praksis betyder det, at den ved bevægelse kan sende lokationsdata, for eksempel hvert 5. minut, så snart en genstand eller person stopper, skifter den tilstand og sender data med et fastsat interval, for eksempel 1 time. En anden forskel er muligheden for at aktivere den ekstremt økonomiske tilstand . Med denne tilstand vælger du to data: tid - fra hvornår tilstanden skal starte, for eksempel fra kl. 14:00, og interval - hvor ofte lokationsdata skal sendes i denne tilstand. Det giver også mulighed for at deaktivere manuel nedlukning, når enheden ikke kan slukkes manuelt.

Vi håber, at disse tips og forslag vedrørende GPS-lokaliseringsapparater vil hjælpe dig med at vælge den, der er bedst for dig. Du kan finde et bredere udvalg af GPS-locatorer direkte på webstedet https://www.cool-mania.dk