Spionbriller med FULL HD-kamera og fjernbetjening + 16 GB hukommelse

Varekode: 10-170
1.117,50 kr Pris ekskl. moms: 931,28 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
+

Spy-briller med FULL HD-kamera og fjernbetjening + 16 GB hukommelse har et elegant design, der gør dem til et fantastisk diskret supplement.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Spionbriller med FULL HD-kamera og fjernbetjening + 16 GB hukommelse har et elegant design, der gør dem til et fantastisk diskret supplement til dit outfit. Full HD-kameraet er perfekt skjult i rammen af brillerne , så det giver ikke mistanke om omgivelser, ingen synlig linse . Kameraet scanner gennem en envejs gennemsigtig plast, der garanterer dets hemmeligholdelse og ikke er synlig for det blotte øje i nogen vinkel eller i baggrundsbelyst. Billedet taget af kameraet er taget i Full HD 1920x1080 ved 30 fps med lyd . Betjeningen er enkel med pegefeltet på brillerammen eller med den medfølgende fjernbetjening , så du slipper for at røre ved glasset, når du bruger dem.

Brillerne med et kamera har mørke solglas.

kamera i briller fuld hd

280 mAh batteriet er indbygget i højre side af rammen. Et batteri har en batterilevetid på cirka 75 minutters optagelse. Optagelser gemmes i 16 GB intern hukommelse med lagring på op til 2 timers optagelse. Når du oplader batteriet, skal du fjerne den venstre side af rammen og slutte den til lysopladeren via mini 8pin USB. Den store fordel er, at der er en ekstra reservearm med batteri i pakken, som du fastgør til brillerne, mens du oplader det andet batteri. Dette giver dig mulighed for kontinuerligt at optage video. Du vil også sætte pris på funktionen af opladning af batteriet gennem Powerbank, som vil sikre, at du altid har et opladet batteri ved hånden. Efter tilslutning af Full HD-briller til din computer kan du afspille de optagede videoer eller bruge den interne hukommelse som datalagring.

spionbriller med HD-kamera

Med spionbriller registrerer du nøjagtigt det, du ser, med dine hænder fri. Full HD-briller er det perfekte valg for dig, hvis du har brug for at lave en diskret optagelse af et møde eller i forskellige andre situationer, hvor du har brug for at lave en video uden at afsløre. Beskyttelsesbrillerne har en bred vifte af brug, fordi du kan bruge dem, for eksempel på en ferie, en koncert eller når du optager forskellige livserfaringer.

briller med skjult HD-kamera

Funktioner:

PLUS Spionbriller med kamera
plus Fuld HD-opløsning 1920x1080P ved 30 fps
plus Fjernbetjening
plus 2x reservearm med 280 mAh batteri

Specifikationer:

Optik: Cmos 2.0 Mega
Videoopløsning: 1920x1080
Billedforhold: 30 fps
Videoformat: AVI
Scanningsvinkel: 70 °
Intern hukommelse: 16 GB
Videostørrelse: 16 GB er tilstrækkelig til 2 timers videooptagelse
Batteri: 280mAh
Batterilevetid: ca. 75 min

Pakkeindhold:

1x Spy-briller med HD-kamera
1x Fjernbetjening
2x Reservearm med batteri
1x Reduktion til opladning via USB-kabel
1x USB-kabel
1x renseklud
1x brilleetui
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu