Knapkamera med 4 GB - MP900

Varekode: 10-015
440,00 kr 280,00 kr Pris ekskl. moms: 233,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Knapkamera med 4GB - MP900 til professionelle og amatørdetektiver til at fange forskellige begivenheder og til dem, der har brug for visuelle og lydbeviser.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Knapkamera med 4GB - MP900 - spionkamera af høj kvalitet til professionelle og amatørdetektiver til at fange forskellige begivenheder og til dem, der har brug for visuelle og lydbeviser.

Privat undersøgelse: Kameraet er meget lille, kameraets linse inkognito som skjorteknap. One-touch-optagelse giver dig mulighed for at optage lyd og video i en opløsning på 720x480 pixels med 30 billeder i sekundet i det populære AVI-format. Og mere kan du gemme videoer og billeder i 4 GB intern hukommelse. Brug dette diskrete knapkamera, tag det, du ønsker, og download nemt videoen til din computer via USB-forbindelsen.

Knapkameraer

Teknisk specifikation:

• Kameraopløsning: 720x480
• Knappekamera til digital optagelse i realtid
• En meget følsom indbygget mikrofon
• Vægt: kun 17 g
• Betjeningsknap til hurtig og nem startoptagelse
• Diskret og elegant design i form af en knap
• Dimensioner: 70x15x10mm
• Nem forbindelse med pc via USB-port
• Funktion til optagelse af billeder med en opløsning på 1280 x 1024

Strømforsyning: indbygget 3,7V genopladeligt 160 mA lithiumbatteri, batterilevetid på ca. 90 til 120 minutter. Opladning via USB-kabel tilsluttet til din computer.

!!! En sælger er ikke ansvarlig for misbrug af disse produkter til ulovlige formål. Før brug er det vigtigt at blive fortrolig med betingelserne (de rigtige, tekniske forskrifter, meddelelser osv.) For drift med produkter i landet !!!

Produktdiskussion (1)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ywe

INFO

Yweta svare

Goddag, jeg vil spørge, om det er muligt at hænge dette knapkamera og optage rummet. Optager kameraet alt, hvad der sker i rummet, og kan alt afspilles på en uge? Nå, tak

Oversat fra: sk
Cool Mania

Knapkamera med 4 GB - MP900

Pavel Kováčik svare

God dag,
Kameraet har en scanningsvinkel på cirka 50° og batterilevetiden er cirka 2 timer. Kameraet har desuden en indbygget hukommelse på 4 GB, som kan rumme cirka 1-2 timers optagelse. Til dine behov vil jeg anbefale dig at se på dette kamera https://www.cool-mania.eu/spy/kamery/mini-wifi-bezpecnostna-pinhole-kamera-s-li-on-bateriou, dette kamera kan tilsluttes også for permanent strømforsyning. Enten fra en stikkontakt eller ved hjælp af et eksternt batteri (powerbank). Da kameraet har indbygget Wi-Fi, kan du fjernovervåge kameraet via internettet, eller ved at bruge noget software, kameraet kan optage optagelser direkte til din computer, og du vil ikke være begrænset af hukommelseskortets kapacitet, eller du kan bruge bevægelsesregistreringsfunktionen og kun gemme optagelser fra bevægelse foran kameraet.

Oversat fra: sk
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu