Endoskop 2 led elektrisk rotation med HD + autofokus + 5" skærm + 6 mm kamera med LED + optagelse på micro SD

Varekode: 92-032
2.552,00 kr Pris ekskl. moms: 2.126,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Endoskop 2 led elektrisk rotation med 360° rotation med HD + autofokus + 5" farvedisplay + 6 mm kamera med LED + optagelse på micro SD + 3000 mAh batteri og 1,5 m kabel.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Tilbehør

Produktbeskrivelse

Endoskop 2-leddet elektrisk kontrollerbar roterende med 360° rotation med FULL HD + autofokus + 5" farvedisplay + 6 mm kamera med LED + optagelse til micro SD + 3000 mah batteri og 1,5 m kabel . Det er en højtydende industriel inspektion kamera med 5" farve LCD-skærm med høj opløsning.

Den er ergonomisk designet, så hovedfunktionsknapperne kan betjenes med én hånd. Det indbyggede genopladelige lithiumbatteri på 3000 mah tillader op til 3-4 timers kontinuerlig drift. Support snapshot og optagelse, fotos og videoer kan gemmes på TF-kort (Micro-SD-kort). Med endoskopet/boreskopet kan du nemt undersøge svært tilgængelige steder og få et præcist billede overalt.

Inspektionskamera med autofokusfunktion og fjernbetjening af vinkelrotation

Inspektionskamera med autofokusfunktion og fjernbetjening af vinkelrotation


Kameratype - objektiv med automatisk fokus , som giver dig mulighed for bedre at se selv de mest vanskeligt tilgængelige steder med en vandret synsvinkel på 60° - kablet er bøjeligt op til 360° (elektrisk styring ved hjælp af knapperne på displayet) , som afslører normalt skjulte hjørner. Denne model har en 5" farve LCD-skærm og en 6 mm linse med automatisk fokus. 2 MP CMOS kamerasensor giver FULL HD 1920*1080px opløsning.

Fjernstyret 360° bøjningsled af borescope via knapperne på displayet

boreskop endoskop med autofokus drejeled

Enheden har funktioner som zoom, foto, optagelse, justerbare LED-lys , nem brug i mørke omgivelser. Kameraet har HD pixel opløsning med klar billedkvalitet. En linse med en diameter på 6 mm , som er velegnet til forskellige arbejdsmiljøer. Batterikapaciteten på 3000 mAh holder til kontinuerlig drift af enheden i ca. 3-4 timer. Vandtæt i henhold til IP67-standarden giver dig ikke kun fuld adgang til oversvømmede rør, men også at bruge enheden i dårligt vejr, hvor displayet nemt kan modstå regnen.

vandtæt boreskoplinse - endoskopinspektionskamera

Automatisk fokus - takket være automatisk fokus vil du nemt og øjeblikkeligt kunne ændre fokus på både nære og fjerne objekter. Du behøver ikke længere at spilde tid på at justere fokus. Højkvalitetsskærm - 5" LCD-farveskærmen med HD-opløsning giver billedtransmission af høj kvalitet og ikke kun et større, men også et klarere billede. Flere billeder i høj kvalitet - enheden har en slot til et TF/SD-hukommelseskort , hvor optagelsen kan gemmes.

automatisk fokus - endoskoplinse

Mulig brug af endoskop

Inspektion af indersiden af røret (rust, beskadigelse, forurening, punktering), inspektion af maskiner (kedler, turbiner), inspektion af bilkomponenter (motor, transmission, hydraulik), elektronik

brugen af endoskop borescope rør kanal bil

Det faste kabel er ideelt til at kontrollere skader eller korrosion af rør og ledninger i huset eller i bilen. LED-baggrundsbelysningen sikrer optimal belysning. Endoskopet er ideelt til gør-det-selv-byggere, modelbyggere og afslappede biologer, for eksempel til at finde dyregemmesteder såsom muldvarpetunneller eller fuglehuse. Endoskopet er ikke egnet til medicinske formål.

chip kraftig

Specifikationer:

Skærm 5,0" LCD-farveskærm
Kameratype: autofokusobjektiv
Sensor: 2 MP CMOS-sensor
Kameraopløsning: Full HD 1920*1080px
Billedopløsning 1920x1080px
Objektiv med automatisk fokus fra 3 cm til uendelig
Vandret synsvinkel 60°
Kablet kan bøjes op til 360°
2 led elektrisk roterende bøjeligt svanehalsboreskop
Dybdeskarphed 3 cm - 10 cm
Linsediameter: 6 mm
TF-kort understøttelse max. 32 GB
Vandtæt sonde - 8 LED-lys
IP67 vandtæt niveau (kun objektiv)
Batterikapacitet 3000 mAh
Batterilevetid op til cirka 3-4 timer
Kabellængde: 1,5 m

Pakkens indhold:

1x endoskop
1x ladekabel
1x sæt tilbehør (magnet, spejl, krog)
1 x manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu