Pool flyder til voksne - Blå påfugl

Varekode: 201-004
632,00 kr 472,00 kr Pris ekskl. moms: 393,36 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Poolflåde til voksne - Blå påfugl er den perfekte oppustelige pude til enhver fest, slappe af eller til en doven dag for børn eller voksne.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Poolflåde til voksne - Blå påfugl er den perfekte oppustelige pude til enhver fest , slappe af eller til en doven dag for børn eller voksne. Glem en klassisk, diskret oppustelig pude, og tag denne gang et eksklusivt stykke , som du nyder en sjov sjov i et vand i de varme sommermåneder. Skal du på ferie til havet eller søen? Glem ikke at tage denne stilfulde oppustelige pude for at få opmærksomhed, men primært vil du opleve smileysituationer og mindeværdige eventyr med familie og venner. Hvornår skal jeg have det sjovt, hvis ikke i sommerferien? De store dimensioner og det originale design af den oppustelige pude sikrer, at du vil være centrum for opmærksomhed ved hver vandfest. En fantastisk oppustelig båd, som du og dine venner vil elske.

Oppustelige poollegetøj til børn og voksne til svømning i vand enten til havet eller til poolen - store stilfulde oppustelige puder. Nyd sommeren i god stil!

XXL oppustelig blå pav

Opret en unik æstetisk og sjov atmosfære derhjemme med det enorme flydende dyr i din pool. Takket være den overdimensionerede størrelse tilbyder den oppustelige pude masser af plads til to voksne for at nyde afslapning, solbadning og vand sjov med din partner. Den oppustelige pude er velegnet til at tilbringe en tid ved poolen, søen, stranden eller i haven som liggestol. XXL oppustelige puder har også fundet deres plads i berømthedens verden, hvor de er meget favorit og populære, da de er garantien for den rigtige underholdning. De er lavet af PVC-kvalitetsmateriale af høj kvalitet og inkluderer to greb, der er lette at håndtere, til manipulation og uregelmæssig kørsel på vandet.

oppustelig blå pav

I e-shop har vi flere modeller af disse sjove oppustelige boliger til rådighed, så du har den enestående mulighed for at vælge det bedst egnede og nyde sommeren i en fantastisk stil.

Specifikationer - Oppustelig blå påfugl:

  • Materiale: PVC af høj kvalitet
  • Mål: Længde 1,9 m, Bredde 1,6 m, Højde 1,5 m
  • Vægt: 2,7 kg

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu