Flamingo pool float - sommerens hit!

Varekode: 201-002
680,00 kr 600,00 kr Pris ekskl. moms: 500,00 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Flamingo pool float - sommerens hit! Det tager sig af den tropiske atmosfære overalt, hvor du tager det, mens det tjener til afslapning og sjov i vandet.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Flamingo pool float - sommerens hit! Det tager sig af den tropiske atmosfære overalt, hvor du tager det, mens det tjener til afslapning og sjov i vandet. Glem en klassisk, diskret oppustelig pude, og tag denne gang et eksklusivt stykke , som du nyder en sjov sjov i et vand i de varme sommermåneder. Skal du på ferie til havet eller søen? Glem ikke at tage denne stilfulde oppustelige pude for at få opmærksomhed, men primært vil du opleve smileysituationer og mindeværdige eventyr med familie og venner. Hvornår skal jeg have det sjovt, hvis ikke i sommerferien? De store dimensioner og det originale design af den oppustelige pude sikrer, at du vil være centrum for opmærksomhed ved hver vandfest. En fantastisk oppustelig padflamingo, som du og dine venner vil elske.

Oppustelige poollegetøj til børn og voksne til svømning i vand enten til havet eller til poolen - store stilfulde oppustelige puder. Nyd sommeren i god stil!

XXL rød flamingo

Opret en unik æstetisk og sjov atmosfære derhjemme med det enorme flydende dyr i din pool. Takket være den overdimensionerede størrelse tilbyder den oppustelige pude masser af plads til to voksne for at nyde afslapning, solbadning og vand sjov med din partner. Den oppustelige pude er velegnet til at tilbringe en tid ved poolen, søen, stranden eller i haven som liggestol. XXL oppustelige puder har også fundet deres plads i berømthedens verden, hvor de er meget favorit og populære, da de er garantien for den rigtige underholdning. De er lavet af PVC-kvalitetsmateriale af høj kvalitet og inkluderer to greb, der er lette at håndtere, til manipulation og uregelmæssig kørsel på vandet.

kæmpe flamingo flamingo

I e-shop, har vi flere modeller af disse sjove gummibåde til rådighed, så du har en enestående mulighed for at vælge den bedst egnede og nyde sommeren i den store stil.

Specifikationer - Oppustelig rød flamingo:

  • Materiale: PVC af høj kvalitet
  • Mål: Længde 1,9 m, Bredde 1,9 m, Højde 1,2 m
  • Vægt: 2,6 kg

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu