Smart LED-juletræ 3M - Twinkly Light Tree - 500 stk RGB + W + BT + Wi-Fi

Varekode: 78-029
2.552,00 kr Pris ekskl. moms: 2.126,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Smart LED-juletræ 3M - Twinkly Light Tree - 500 stk RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobilstyret - Lys, du vil elske.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Smart LED-juletræ 3M - Twinkly Light Tree - 500 stk RGB + W + BT + Wi-Fi. Mobilstyret - Lys, du vil elske. Disse revolutionerende LED-trælamper bringer unikke lysdekorationer til vores hjem ved hjælp af den nyeste teknologi. LED-trælys styres via en mobilapplikation, der er kompatibel med Android og iOS . LED-træet består af en midterlinje, der er 3 meter høj og 500 LED-farve RGB + W-dioder strakt fra top til bund, diameteren på den nederste cirkel er 1,5 meter, kabelfarven er sort.

ledet træ

Enhederne kommunikerer trådløst med hinanden ved hjælp af Wi-Fi og Bluetooth . Du kan parre og styre 10 Twinkly-belysningsenheder på én gang eller 4000 lysdioder med det samme lysmotiv og mønster. Du kan oprette dine egne fantastiske animationer, der fylder og lyser hele rummet eller det udvendige. Lysene er designet til indendørs brug og udendørs brug - IP44-beskyttelse .

blinkende lys træ

Træ med lys - smart LED juletræ TWINKLY - 500stk

smart twinkly juletræ ledet

De RGB + W dioder der LED-lys kan gøre en RGB lys nuance af 16 millioner farver + W hvid. Du kan justere lysintensiteten og den nøjagtige farve fra farveskalaen. Denne specielle udgave inkluderer smart home integration med Google Assistant og Amazon Alexa.

Din dekoration kan oprettes fra flere enheder og forskellige former . Vil du have en let kæde på væggen, en farvet ramme på vinduerne og et stort juletræ midt i rummet? Ikke et problem! Opret din egen scene, og kontroller den med det samme med et fælles belysningstema.

jul smarte pærer

LED-lys - Juletræ styres via en mobilapplikation til Android og iOS

Den sofistikerede mobilapplikation parrer din smartphone med enheden, og du kan kontrollere den med det samme. Selve applikationen kortlægger lysets layout, og du kan derefter nemt indstille en anden farve for hver pære eller gruppe af pærer separat. Styringen er meget enkel, hurtig og intuitiv . I applikationen kan du vælge mellem standardmønstre, downloade nye mønstre fra Internettet fra onlinegalleriet eller oprette dine egne temaer og gemme dem.

twinkly mobil applikation

Du kan også kontrollere lysintensitet, ændringshastighed, farve, nuance, lysstyrke, rotation, blanding og meget mere. Timer-funktionen giver dig mulighed for at indstille lyset til at tænde og slukke automatisk efter en tidsplan. Afspilningslistefunktionen giver dig mulighed for at indstille forskellige typer temaer i kronologisk rækkefølge og automatisk ændre dem i henhold til indstillingerne

twinkly ansøgningkontrol af lys via mobiltelefonLED-træstyring

Hurtig installation og nem betjening takket være den sofistikerede Twinkly-mobilapplikation

træ-ledet kontrol via mobilapp

Med den valgfri USB-enhed MUSIC DONGLE reagerer dit Cristmas-træ på den musik, der spilles i rummet, lyset skifter og skifter til rytmen i musikken i henhold til de indstillede parametre. Der er et antal mønstre og temaer til rådighed til valg af "display by music", som kan redigeres og indstilles, så de passer til dine behov. De skiftende lys i musiks rytme, da den grafiske equalizer danser straks ved hver fest. USB-enhed MUSIC er et ekstra produkt, det er nødvendigt at købe det i vores e-shop.

twinkly musik

Unik LED-diode med en ny 4-kanals arkitektur, der har alle de klare regnbuefarver og den perfekte rene hvide farve

ledet lysstrimmelrgb + w ledetledede pærer styret via wifi

Funktioner:

plus 500 lysdioder
plus Kontrol via mobilapplikation
plus Wi-Fi og Bluetooth-forbindelse
plus RGB + W lys
plus Højde 3 meter
plus IP44-beskyttelse


Specifikation:

Model: TWP500SPP-BEU
Træhøjde: 3 meter
Antal dioder: 500
Modstand: IP44
Diodediameter: 5 mm
Forbindelse: Wi-Fi, Bluetooth
LED-type: RGB + W diffust, mat
Kabel: sort
Indgangsspænding: 240V
Udgangsspænding: 24V / 1,5A
Pærelevetid: over 30.000 timer


Pakkeindhold:

1x LED-træ med 500 dioder + controller
1x adapter
1x Manuel

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu