Vinterhatte - en ribbet hat med LED-lys

Varekode: 11-282
232,00 kr 200,00 kr Pris ekskl. moms: 166,64 kr
forudbestilling Varelevering omkring 1-3 s uger.
Ja! Vi sender til US
Cards
Bank
+

Vinterhatte - en ribbet hat med LED-lys og med USB-opladning hjælper med at udføre opgaver under dårlige lysforhold.

Køberbeskyttelse

  • Fri vareombytning inden for 30 dage
  • Produktgaranti i 24 måneder
  • Penge tilbage garanti inden for 14 dage

Produktbeskrivelse

Vinterhatte - en ribbet hat med LED-lys og med USB-opladning hjælper med at udføre opgaverne under dårlige lysforhold. Denne unisex hat er lavet af akryl og polyester, hvilket gør den meget behagelig at røre ved, mens den varmer dig ikke kun på bjergene, men også i byen takket være det traditionelle uformelle design. Foldningen af dobbeltstrikningen i bunden af hætten sikrer en større følelse af varme på panden og ørerne, selv i de koldeste vinterdage. På forsiden er der en læderplast, hvor LED-lyset er monteret, der består af 5 klare LED-dioder . Denne praktiske LED-placeringsløsning foran på hatten fører lyset til den retning, hvor dine øjne ser på.

hætte med lys

LED-lyset er aftageligt og kan bruges separat eller fastgøres til et andet tøj takket være klipsdesignet. Lyset styres af en enkelt knap placeret foran. Du kan vælge 3 hvide lystilstande og SOS-tilstand med rød diode . LED-lyset inkluderer også et integreret batteri, som du nemt kan oplade via USB- porten på din pc eller USB-oplader. Batteriets levetid afhænger af brugen af LED-lys. Ved den højeste lysstyrke varer den ca. 2 timer. Ved den laveste lysstyrke giver den op til 5 timers levetid.

Denne model af et unikt LED-lysdæksel vil især blive værdsat af løbere, cyklister, turister og børn på vej til skolen tidligt om morgenen. Det kan også bruges i områder som jagt, fiskeri, camping og andre udendørs aktiviteter. Det kan også være et meget nyttigt værktøj i bilen i ekstraordinære situationer, f.eks. I tilfælde af en dækfejl eller et mudder sidder fast, når du har brug for begge hænder fri. Med denne hat får du masser af lys i retning nøjagtigt, hvor du har brug for uden hjælp fra en anden person.

Funktioner:

plus LED-lys med 5 dioder
plus 3 lysstyrketilstande + SOS-tilstand
plus Genopladeligt batteri via USB
plus Praktisk placering af lys
plus Varm, varm hat

Specifikationer:

Materiale: Akryl, polyester + læderplaster
Mål: 21,5 cm (B) x 20,5 cm (H) x 0,2 cm (h)
Vægt: 70 g
Opladning: 5V DC USB-stik

Indholdspakke:

1x Strikket hat
1x LED-lys

Produktdiskussion (0)

Har du spørgsmål om produkt?
Spørg i diskussion

Ikke nogle spørgsmål endnu
Svaret på dit spørgsmål sendes til denne e-mail.

Produktbedømmelse (0)

Ingen vurdering endnu